Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • BG-DE
Много парфюми променят цвета си с времето но не започват да цапат, както се е случило с парфюма на Солар. Като се има предвид, че тя сподели, че и ароматът не е така наситен нищо чудно продавачът да се е олял с разреждането и после да е оцветил творението си за по-голяма автентичност  Mr. Green

# 406
Аз също съм пазарувала поне 10 парфюма от посочения продавач и не съм имала подобни проблеми. Но нощния трезор на Рефан придоби същия оттенък в стъкленото си шише след 2 години. Не съм го пръскала скоро да видя дали цапа, но е възможно проблема да е бил в тази партида.

# 407
  • Deutschland
Нел, Магнетизма на Заг с каква трайност беше при теб? Обожавам го този парфюм 😍

# 408
  • BG-DE
Нощния трезор на Солар е на Заг и аз имам потъмнял рефански, току-що го пробвах не цапа  Grinning Фрау, имах преди време Магнетизма на Заг и беше с прилична трайност, едно 4-5 часа го усещах интензивно, като имаш предвид, че моята кожа буквално изяжда ароматите. Някакви мнения за за Мон герлен няма ли  Laughing

# 409
  • Deutschland
Благодаря ти. Моята кожа е същата и след третия час максимум, не усещам нищо.

# 410
Здравейте, момичета. Влизам да споделя мнението си за Мон герлен на Заг, с уточнението, че не познавам много добре оригинала. Та лично за мен е доста далечен. Идва ми остър, няма го нежния и фин аромат на оригинала, а при мен след време дори замириса на цветната бомба в изпълнение на Заг.

# 411
Хм, аз пък се включвам с друго мнение за  Мон Герлен на Заг. Имам и оригинала и на кожа при мен имитацията си мирише на 90% на Мон Герлен. Довечера ще направя паралелен тест и ще дам по-точен отзив. На прима виста ми хареса и отнесох 15 мл. И от новия Лейди Милиън си взех 15 мл. Не познавам обаче неговия оригинал.

# 412
  • Бургас
Преди малко проверих за Мон,за мен доста добре са го издокарали,сравнявам паралелно с оригинала ми.Браво Заг!В базата остава страхотната Герленска ванилия,която ме опиянява. Heart Eyes Твърдо няма да купя нов оригинал,имитацията е достатъчна.Радвам се супер много,че ще спестя едни пари и то не малка сума и ще си купя други неща. Flutter Не мога да кажа обаче същото за-https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Eau-Extraordinaire-23333.html.страшно далеч от истинския,жалко.Харесах Модерната Муза на Заг повече от оригинала!

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 14:54 от Bright Crystal

# 413
Аз хвърлих око  новия Лейди Милиън,как би го описала спрямо Олимпеата и предишния Милиън?И двата са ми любими,та се замислям и са новия.

# 414
И аз харесах Модерната муза повече от оригинала! В началото ми дойде малко странен и далечен, после се разви супер. Не помня добре оригинала, но този ми е достатъчен. А Лейди Милиън Приве нещо ми се вижда по-близък до Голдеята на Булгари (пак в изпълнение на Заг), отколкото до класическия и Олимпеята. Сигурна съм, че пръснах от него понеже проверих номера на шишенцето. Тежичък е като аромат, по-тежък от класическия, но по-носим от Олимпеята.

# 415
Ей, големи сте подстрекателки 😃. Доввчера ще си сипя едни 10 мл. от Мон Герлен. Т.к. имам много блед спомен за оригинала ми се стори далечен.

# 416
  • Варна
Нел, Магнетизма на Заг с каква трайност беше при теб? Обожавам го този парфюм 😍
Магнетизма при мен е с прилична трайност - 4-5 часа.  bouquet

# 417
Не е прозрачна, Солар. Бледожълта е. Снощи погледнах моя. Hands V
Е, сега ок, хората възприемат различно цветовете.
Но това е оранжево - ярко оранжево, абе, сещате се как изглежда боята за кекс - тази фосфоресциращата оранжева... Mr. Green
И леко цапа.
Много парфюми променят цвета си с времето но не започват да цапат, както се е случило с парфюма на Солар. Като се има предвид, че тя сподели, че и ароматът не е така наситен нищо чудно продавачът да се е олял с разреждането и после да е оцветил творението си за по-голяма автентичност  Mr. Green
Точно на това ми прилича работата.
Ама дали е продавача или тези преди него - не знам.
При всички случаи аз приключих с тази имитация.
А ми беше една от най - любимите.
 Tired

# 418
И аз харесах Модерната муза повече от оригинала! В началото ми дойде малко странен и далечен, после се разви супер. Не помня добре оригинала, но този ми е достатъчен. А Лейди Милиън Приве нещо ми се вижда по-близък до Голдеята на Булгари (пак в изпълнение на Заг), отколкото до класическия и Олимпеята. Сигурна съм, че пръснах от него понеже проверих номера на шишенцето. Тежичък е като аромат, по-тежък от класическия, но по-носим от Олимпеята.

Благодаря,за сравнението.Може би няма да се разберем,аз не харесвам Голдеята.А относно Модерната Муза-имам на Баргело,изпръсках я с кеф,хареса ми както казваш-повече от оригинала.

# 419
Ама нищо общо няма Гарлена на Заги с оригинала при мен, не че е лош , но ми прилича на друг...Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе съм в търсене на подобие на Обувката, нещо запомнящо се и сладко..?

Общи условия

Активация на акаунт