Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 335
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Deutschland
Бърбъри Уикенд също е от почти новите на Заг, ако не се лъжа. Как е като трайност?

# 451
Добра и уханна вечер, мили дами  Simple Smile забравих да споделя, че при последното ми посещение в Заг пробвах и техния вариант на Ла ви е бел флорал, защото оригинала е новата ми любов  Heart Eyes и смея да твърдя, че и тук са се справили много, много добре. Този фланкър на ЛВЕБ, за мен, се оказа най-удачен и искрено  препоръчвам любителите на Нощния ланкомски трезор да го пробват, поне за мен носят еднакъв дух без да са близки като аромат, а версията на Заг е и с почти (пу-пу да не я урочасам  Joy) феноменална трайност  Grinning
В нашият Заг го няма наличен Нощния трезор, но все повече се изкушавам да го поръчам през сайта. И за ЛВЕБ сега ще ме запалите.

Тази тема не ми действа добре, никак.
Бях в Рефан да зареждам на половинката, но си взех и за мен нещо ново- 143 BVLgari Green Jade.  Heart Eyes Странно, че тествах оригинала, не бях впечатлена, а този ми харесва.  newsm78

# 452
Момичета и момчета,кажете ми някой сполучлив мъжки парфюм от Заг. Ще поръчвам и ми се ще и на ММ да взема нещичко. Преди време четох за два на Диор,които много похвалихте,но бяха на Рефан.
Благодаря предварително. 😊

# 453
  • Бургас
Моите предложения за мъжки парфюми на Заг са тези-Burberry- Mr. Burberry и Givenchy - Very Irresistible

# 454
Мерси много. Можеш ли да ги опишеш с по две-три думи? Извинявай ако те притеснявам,но не съм купувала до сега. Иска ми се да е нещо трайно,ненатрапчиво,но запомнящо се. Гледам ги какви нотки имат,но не мога да преценя. ☺

# 455
По повод темата за цапащите парфюми- преди малко пренареждах шкафа и открих,че Бронзовата богиня на Рефан също е станала оранжева. Странното е че, самата течност в шишето си е прозрачна, но има малко количество което сякаш е изтекло около капачката което е с оранжев цвят. Доста мазнее на допир и предполагам че това са есенциалните масла които добавяме на капки.
Другото което си мисля е, че при контакт с въздуха или пластмаса (каквато е моята бутилка и транспортните на Заг) става някаква химична реакция с есенцията и тя става цапаща.
Rolling EyesМоже въобще да не съм в правилната насока, та ще се радвам на още отзиви и споделени мнения по въпроса.

# 456
  • София
но си взех и за мен нещо ново- 143 BVLgari Green Jade.  Heart Eyes Странно, че тествах оригинала, не бях впечатлена, а този ми харесва.  newsm78
И при мен така се получи. А вчера следобед ме изненада с появата на една много нежна и ефирна виолетка. На моята кожа рефанският е много траен и се развива чудесно.  Grinning

# 457
  • Бургас
Пробвай ги двата мъжки парфюма на Заг за трайност,знаеш при всеки е различна.Иначе и двата аромата ми харесват на мен.Mr. Burberry е дървесен аромат,пикантен,издържан в класически стил,но и има нещо модерно в него.Този на Живанши е гурме за мен,усеща се шоколад и лешник,излъчва сексуалност, Mr. Green спрян е в оригинал.Виждам,че държиш да са на Заг,но виж и двата препоръчани по-назад на Диор,както и Chanel-Bleu на Роксан.

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 13:17 от Bright Crystal

# 458
Мерси много. Току що пристигнаха,взех Живаншито,хареса ми. 😊 За мен взех Модерната муза, Гуд гърл и този Герлен. Напръсках и от трите,но забравих кой къде беше,та не мога да коментирам още. 😂 Исках Заг,защото от другите тук има,но от тях няма,та от онзи продавач в олх поръчах. Доволна съм. Благодаря ти още веднъж. 🤗

# 459
После да споделиш как е Good Girl ,като трайност и дали е изкопиран добре.

# 460
Мерси много. Току що пристигнаха,взех Живаншито,хареса ми. 😊 За мен взех Модерната муза, Гуд гърл и този Герлен. Напръсках и от трите,но забравих кой къде беше,та не мога да коментирам още. 😂 Исках Заг,защото от другите тук има,но от тях няма,та от онзи продавач в олх поръчах. Доволна съм. Благодаря ти още веднъж. 🤗
И аз очаквам мнението ви за Гуд гърл!?!

# 461
За съжаление не познавам оригинала му,но този е точно мой тип. От трите е и най-траен. Пръснах се около 13 часа и вечерта преди душа още се усещаше,за разлика от другите два. Като аромат не знам как да го опиша,сладичък е,но не натрапчиво и лепкаво. Няма ме много в обясненията. Нотки и т.н. не бих могла да различа.  😃 Определено от трите,които взех този ме грабна и ми хареса най-много. Модерната муза не е моя аромат на първо четене. Но ще видя като му дойде реда ,пак ще го пробвам.

# 462
Толкова много се радвам за Мон Герлен. Не съм го пробвала още, но по мнението на Кристалчето, направо ми идва да си купя два. Една наистина голяма сума ще бъде спестена Simple Smile . Само не разбрах как е като трайност, оригиналът на кожа не е повече от 6 часа на мен.

# 463
По повод темата за цапащите парфюми- преди малко пренареждах шкафа и открих,че Бронзовата богиня на Рефан също е станала оранжева. Странното е че, самата течност в шишето си е прозрачна, но има малко количество което сякаш е изтекло около капачката което е с оранжев цвят. Доста мазнее на допир и предполагам че това са есенциалните масла които добавяме на капки.
Другото което си мисля е, че при контакт с въздуха или пластмаса (каквато е моята бутилка и транспортните на Заг) става някаква химична реакция с есенцията и тя става цапаща.
Rolling EyesМоже въобще да не съм в правилната насока, та ще се радвам на още отзиви и споделени мнения по въпроса.
Ползвам Рефан от ...ами повече от 10 години със сигурност. Слагам винаги двойно количество капки есенция. Имам и много стари шишенца, които си ги пазя, ей така, за спомен, с по две капки на дъното, без да ги пълня отново. Имам и оригинални парфюми по същия начин - с по две капки на дъното - от 100 години, пазя си ги за спомен.
Е, никога до сега цвета не е бил ярко оранжев и не е оставал като боя по пръстите ми. Да, сгъстяват се парфюмите като постоят с две капки 10 години, така е, да, мазнеят като се накапят повече от двойно количество капки /но това мазнеене се усеща още на секундата след накапването и не променя цвета/...
Във връзка с моят "ярко оранжев" Заг Зодиак, редно е да кажа, че търговеца все пак ми възстанови сумата след като му върнах парфюма.
 Peace
П.П. Ето сега по повод това, което пиша, отворих си шкафа и изрових едно 10 мл.шишенце с две капки на дъното, имитация е на Пойзън на Диор - ами да, променил се е цвета, но е станал като ...уиски - кафенее, не е "светещо оранжево"... Mr. Green
...И определено не цапа пръстите ми.

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 17:32 от solar_fields

# 464
  • у нас
И аз вече имам герлена и музата на Заг, но от магазина във Варна. Музата я бях пробвала на парфен, а герлена само по ваша препоръка. Като ги взех и пробвах, герлена ми хареса страшно много,  а музата.....нещо ....май ще я прибера за по-студено време. Като я пръснах много дълго време ми ухаеше на момина сълза, а такава няма в ароматите и:anguished:
Като трайност - доволна съм и от двата. Герлена го усещам още пръснато към 11ч преди обед.

Общи условия

Активация на акаунт