Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Силвър Тъч и Голд Тъч,също са Парфен.Много трайни аромати и изгодни като цена.
Подкрепям това мнение и аз. Имам две имитации от тях и двата се държат чудесно.
Макар, че моята кожа е мазна и май почти няма нещо, което да изветрява бързо.

# 556
От многото имитации рефански, които имам у дома все останали наполовина в шишенцата си ползвах едни и същи. Реших да изпръскам каквото ми е останало по малко,за да опразня пространство. Едно от пренебрегваните от мен аромати беше на Ескада муун спаркъл. Напръсках се сутринта, още ми мирише и леко аромата го свързвам с мармалад 😅. Обаче ми харесва сбирщината от плодове и предполагам за есента би бил още по-добър с двойно капки, като спомен за отминалото лято. На вас харесва ли ви?
Уникален! Вече не го нося, но преди години съм получавала много комплименти за него. Това, което ти усещаш като мармалад, един колега го определи като ябълки, но не кисели и зелени, а червени и зрели. Беше ми един от най - любимите аромати - точно на Рефан и точно с двойни капки.
 Peace

# 557
От многото имитации рефански, които имам у дома все останали наполовина в шишенцата си ползвах едни и същи. Реших да изпръскам каквото ми е останало по малко,за да опразня пространство. Едно от пренебрегваните от мен аромати беше на Ескада муун спаркъл. Напръсках се сутринта, още ми мирише и леко аромата го свързвам с мармалад 😅. Обаче ми харесва сбирщината от плодове и предполагам за есента би бил още по-добър с двойно капки, като спомен за отминалото лято. На вас харесва ли ви?
Уникален! Вече не го нося, но преди години съм получавала много комплименти за него. Това, което ти усещаш като мармалад, един колега го определи като ябълки, но не кисели и зелени, а червени и зрели. Беше ми един от най - любимите аромати - точно на Рефан и точно с двойни капки.
 Peace

Радвам се, че и на някой друг харесва. Започнах да мисля, че имам извратен вкус за ароматите, Sweat Smile тоест каквото другите харесват на мен не се харесва и обратното. Може би залагам на отрицанието, за да създам свой парфюмен почерк, тъй като не харесвам да приличам на мнозинството, било и с дребно нещо като парфюм Simple Smile

# 558
  • Габрово
Escada Moon Sparkle .
eee ...имах преди години от него..помня го..такъв свежарски аромат  Peace....сега има ли от него в магазините на Рефан?

# 559
Започнах да мисля, че имам извратен вкус за ароматите, Sweat Smile тоест каквото другите харесват на мен не се харесва и обратното. Може би залагам на отрицанието, за да създам свой парфюмен почерк, тъй като не харесвам да приличам на мнозинството, било и с дребно нещо като парфюм Simple Smile
+1 !
 newsm10
Колкото по - различно от масата - толкова по - щастлива съм! Безкрайно щастлива съм, че моите най - любими аромати не са всеобщи любимци!
Обратното ме разстройва: пример Ла Ви Е Бел - много качествен парфюм! Много комплиментарен. Но.... Всяка втора жена го носи. И аз просто така и не мога да го взема за себе си. Същото е и с 1 Милиън /мъжкия!/ на Пако Рабан /и всичките му фланкери/. Обожавам го. Бих го носила аз самата. Но... Страшно разпространен уви. Мега разпространен.
И още един пример: от една щастлива размяна преди седмица - две се сдобих с имитацията на Back to Black by Kilian Aphrodisiac. И.... няма по - щастлив човек от мен в момента!  Mr. Green Първоначално като го помирисах и се потресох.  Пошегувах се, че "Парфюм, опитал се да ме убие, определено заслужава вниманието и уважението ми"...   Laughing Е, в момента го ОБОЖАВАМ. /Абсурд е да си купя оригинала, над 400 лева струва/, но...ще пръскам имитацията с ОГРОМНО удоволствие.
Много е зарибяващо да си с общата вълна /на харесваните от всички аромати/, има еуфория в това, но на мен това ми действа точно обратното...
 Peace
Та - перфектно те разбирам!
 Peace

# 560
Escada Moon Sparkle .
eee ...имах преди години от него..помня го..такъв свежарски аромат  Peace....сега има ли от него в магазините на Рефан?

Да, предлагат го. Аз моя го взех не отдавна. Обещала съм си да не си купувам август месец парфюми. Но от другия или по другия ще търся още не масови находки рефански, които да ме вечетлявят така ☺

# 561
  • Габрово

mountain_crystal

solar_fields...

+1  Peace
Успокявам се като ви чета...
и да попитам  Back to Black by Kilian Aphrodisiac...на Парфен ли е имитацията?

# 562
и да попитам  Back to Black by Kilian Aphrodisiac...на Парфен ли е имитацията?
Не знам дали Парфенци го правят, това което аз имам е на Гиза - с натуралните масла.
 Peace

# 563
  • Пловдив
Аз на първо четене доволна от Баргело дамския Роуз на D&G и Аквата на Армани за мъжо  Grinning

И да кажа на момичетата от Пловдив,че Баргело имат щанд в тракийския Кауфланд.Ако знаех,нямаше да ги поръчам в нета...

п.п.Как се оправяте с тооолкова парфюми Crazy Аз имам 2 Blush

# 564
  • Deutschland
Какви са им цените на Баргело в Кауфланд?

# 565
  • Пловдив
Нямаше го момичето и не успях да питам...

# 566
п.п.Как се оправяте с тооолкова парфюми Crazy Аз имам 2 Blush
Mr. Green
Имаше времена, когато аз имах само един, някакъв, все тая какъв, /най - често купен от супермаркета/, пръсках го докато свърши, после хвърлях шишето. Дори името му не запомнях. Не се интересувах. Ако някога съм се замисляла на какво мирише, отговора ми беше "На парфюм" /как на какво?!.../... Mr. Green
Да не говорим, че тогава ползвах и дезодоранти... Mr. Green, което е правело от парфюма манджа с грозде... Mr. Green
Опитвам от известно време да сваля бройката под 40, но...много е трудно. Жалко е, защото практически не успяваш да носиш парфюмите, просто са твърде твърде много, наистина. Тук има и колекционерска страст, освен всичко останало. Някои редки парфюми или спрени от производство...Не ти се откъсват от сърцето дори и да не ги носиш. Да не говорим, че купуваш от най - големите флакони, защото са най - изгодни... /за оригиналите говоря/... Много парлива тема е това за мен. Не се справям кой знае как. А иначе ако питаш как избира човек сред толкова парфюми какво да носи, това е лесно - просто се вслушвам сутрин и вечер /след душа/ в себе си и "усещам" от какво имам нужда...
И като говорим за по - НЕ разпространени парфюми, аз не спирам да ровя в "миналото" и сред ретро ароматите откривам такива съкровища, чееее....  Shocked  Peace

П.П. Забравих да спомена и страстта си да тествам т.нар. "мъжки" аромати върху себе си....Тук също е пълно с невероятно приятни изненади от които се възползвам на 100%.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 19:31 от solar_fields

# 567
  • Габрово
да ви разкажа за себе си...съвсем до скоро имах 2-3 парфюма...ползвах Черната орхидея  Рефанско изпълнение и си бях супер ,супееер доволна...обаче съседите  ми   си  купиха   Черната орхидея в оригинал...и знаете ли колко много се различава оригинала от Рефанската версия ....и реших  да започна да си търся друг парфюм...това е отскоро от пролетта...и се започна едно сравняване и купуване на наливета ...пръскане ... Joy Joy Joy..  открих  някои неща които ми допадат....но Черната орхидея си остава за мен бестселър N:1...

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 20:10 от sesksta

# 568
Ще се повторя, за някои тук това е известно, аз имах оригинала на Черната орхидея и се разделих с него, защото в рефанската има нещо, което много повече ми допада...Кристалчето казва, че рефанската е "хард"  Laughing /може!/, за мен рефанската е предпочитана пред оригиналната - факт.
След като се влюбих в Sun Jil Sander /оригинала/ и си купих голямо шише от него, установих, че жадувам за върховите нотки, които твърде бързо излитат /някакъв странен нюанс, като аромат на сено, знам ли.../...Базата му също е разкошна, но аз исках да вкусвам именно върховите нотки. И така стигнах до имитацията на Лорис, която покри 100% именно моите очаквания. И какво стана? Разделих се с оригинала, защото вече не ми беше нужен, точно както стана и с Черната орхидея.
 Peace

# 569
  • Габрово
solar_fields
значи...да не се тревожа толкова за Черната орхидея      Simple Smile....
по-шокиращото за мен беше, че всъщност съседа използва   повече този парфюм от жена му   #Crazy...обаче разбрах от форумите ,че това било нормално...Черната орхидея всъщност се ползвала от много мъже..

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 21:02 от sesksta

Общи условия

Активация на акаунт