Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 380
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
perfectr,благодаря, Hug Весика,аз имам Бонбон.Тук от Бургас го купих и го препоръчвам горещо. Heart Eyes 188 Miu Miu - Miu Miu ми е страшно интересен. Simple Smile

Кристалче, не познавам оригинала. Бонбон ще си поръчам, на сляпо може би Poison girl, а Miu Miu ще се опитам да тествам в оригинал, ако ми хареса, ще поръчам и имитацията на Баргело.

# 316
  • BG-DE
Да ви споделя възхитата си от този аромат https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Mystery-Tobacco-40373.html в рефанско изпълнение, плътен наситен с осезаема табачна нотка  Heart Eyes Тези дни няколко пъти излизахме с един познат,  който по-принцип е голям фен на нишовата парфюмерия, но много рядко негов парфюм ми е правил впечатление, а сега уханието, което се носеше от него беше невероятно  Heart Eyes, а и жегата не му влияеше т.е. ароматния облак беше силен и буквално изпълващ цялото помещение. Попитах аз веднага кое е това приказно ухание и мън-мън след големи кандърми си призна, че е този рефан ама щерката му го подарила и затова го носи (снобизма почивен ден няма  Mr. Green). Невероятен е, в по-хладно време сигурно ще е още по-красив, малко тежичък ми е  за топлото, само ми е странно, че оригинала е даден като унисекс но за мен това си е чисто мъжки аромат Thinking Днес пазарувах разни неща от БЗ в мола на Стамболийски и попитах дали го имат за да го пробвам но, за съжаление, го нямаха та незнам доколко е близък с оригинала но това няма и значение, защото наистина е великолепен  Heart Eyes
P.S. Днес поставих мой личен рекорд по парфюмно обливане  Mr. Green Миналата събота си взех 30 мл Парадизо (на Рефан) ей сега го финиширах  Mr. Green Взех го от магазина на Мария Луиза т.е. нямам притеснения, че е разреден, моля ако някой го е ползвал би ли споделил дали по принцип е толкова нетраен или пак проблемът е в мен  Banghead

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 19:51 от Menerva

# 317
  • Габрово
 https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Mystery-Tobacco-40373.html
и на мен много ми харесва...взех си го на Рефан... Peace...доволна
...сега да попитам на  коя от вас  харесва Парадизо на Кавали...има ли някоя от вас,на която не и допада?

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 21:59 от mila_sesi

# 318
  • BG-DE
Е, страшно се ще се учудя ако Парадизото се харесва  на всички  Shocked, то не знам да съществува  в природата такъв аромат  Laughing

# 319
  • София
На мен не ми харесва. Peace

# 320
На мен много ми харесва. Само че при мен е убийствено траен. Купувала съм го още като излезе и точно от Мария Луиза.

# 321
  • Бургас
Също ми харесва и го предпочитам пред доста новоизлизащи,а и не само парфюмчета,които вече не мога да различавам и всеки ми е подобен на някой друг. ThinkingИмам оригинала,имах и Рефанския.При мен беше траен,не трепеше чак де,но достатъчно,аз пръскам и по косата. Mr. Green

# 322
  • BG-DE
Сладкишче, сподели моля, как ти се държи оригинала като трайност и какви са различията с Рефана, че много му се чудя  Thinking една приятелка ми даде за проба остатък от нейния но докато схвана какви са разликите и той заминал, а това не ме мотивира много да го взема, освен заради шишенцето, което много ме кефи Mr. Green

# 323
  • Бургас
Оригиналът не ти трябва,муцка. Hug Разликите са само в началото за няколко минутки.По-добре си купи друг,който много искаш и няма имитации. Mr. Green Hug bouquet Трайността е долу-горе еднаква при мен,средна работа,затова пръскам повече в косата и наистина тогава и по-нетрайните аромати хората около мен ги усещат. Grinning

# 324
  • BG-DE
Ах, друго си е като чуеш собствените си мисли от устата на доверен човек  Hug newsm51

# 325
  • Стара Загора
Paradiso-то е разкошно и доста трайно. Моето на Рефан още миналата година свърши и понеже зимата ми трябваше празно шишенце, с голям зор в един магазин със ЗАГ Зодиак, ги измолих да ми напълнят моето и продадат чистото. Та и имитацията на Заг е добра, сякаш има незначителни разлики, но е доста трайна. Колежка си го пълни също и целият коридор мирише след нея. А аз миналата седмица 2 пъти пръснах на шията и колежките като минаха през стаята, ми казаха че ще се удуша.Smile

# 326
Кой номер от рефанските е този на Carolina Herrera, който коментирате? Дали ще е подходящ за жена?

# 327
  • София
428, но това го пише на първа страница, а там няма кой да чете. Peace

# 328
Аз като си пръскам косата и тя се омазнява от парфюма съм забелязала, седи ми на клечки после и не ми харесва ефекта на парфюма върху нея като цяло, иначе за задържане на аромата е по добър вариант от кожата, поне за мен. Имам и много съсипани ризи, на които яките им се трият в кожата на връта, където съм пръскала и пожълтяват от самия парфюн. Има различни цветове течност, изпирането после е трудно. Вие имате ли такива пречки и как се справяте ?

# 329
Здравейте!
Ще може ли, да предложите цитрусов наливен парфюм на Рефан ?
Благодаря! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт