Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Разбихте ме с крайните си мнения за Мон Герлен.  Crazy
lollytta, моите предложения са:
98 MG MAGNETISM ESCADA
361 GO GOLDEA BVLGARI
362 ME ELIXIR DES MERVILLES HERMES
370 WO Kenzo World

# 421
magicjo, газ към магазина да го тестваш Grinning

# 422
  • Бургас
Мен ме разбиха с това,че нямал нищо общо. Crazy Или не познават оригинала/достатъчно или въобще/,или са мирисали нещо друго.Ароматът е същия като истинския на моята кожа.

# 423
  • София
Ще отида да го пробвам. Wink Надявам се утре след работа да успея. Ще ви информирам каква съм я свършила. Grinning
Ох, по-грозни емотикони не можаха ли да измислят.  ooooh!  Crossing Arms

# 424
  • BG-DE
Да-а, и мен ме учудват тези полярни мнения за Мон герлен  Thinking Аз, лично съм очарована от творението на Заг  Heart Eyes уловили са перфектно базата на аромата, да началните нотки ги няма, но при мен те изчезват достатъчно бързо и остатъчната миризма е абсолютно идентична с творението на Заг Heart Eyes Искрено се радвам, защото това е един от малкото аромати в последно време, чието дъно почти се вижда  Mr. Green и ще мога да задържа покупката на нов флакон и да изчакам Gabrielle с по-спокойна съвест  Laughing Привето на Лейди Милиън не ми направи никакво впечатление, но Музата много ми хареса, макар че според мен, има известно разминаване с оригинала но все пак него не съм го ползвала, а само пробвала и може и да греша  Thinking  

# 425
  • Бургас
Чаках отзива ти с нетърпение,бях сигурна,че ще ти хареса. Heart Eyes Привето не е хубав/за мен де/ и в оригинал,само връхните нотки ме кефят.Музата е страхотна,има разминаване и според мен,да.

# 426
  • BG-DE
Е, мило, познаваш ме, как да не ми хареса  Hug

# 427
На музата жасминът как се усеща? По принцип не го харесвам, много ли е натрапчив?

# 428
През август ще се появят нови аромати от Парфен:

907- Panthera
908- Mon perfum
909- The scent for her
404- The scent for him
405- Intenso

Съдейки по дадените имена, би трябвало да са:

907- Cartier - La Panthere
908- Guerlain - Mon Guerlain
909- Hugo Boss - The scent for her
404- Hugo Boss - The scent

За 405 не мога да се сетя за конкретен парфюм, но виждам, че е сред мъжките...

# 429
  • София
Nikolay87, сещам се за Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso.

# 430
Явно производителите сега ще се надпреварват да имитират Мон Герлен Grinning

# 431
  • София
Много ми харесва имитацията на Мон Герлен на Заг.  Simple Smile Не предполагах, че ще е толкова добра.  Peace И при мен началните нотки липсват, но с много от имитациите е така, все нещо е поорязано в някаква степен. Лично мен, Мон Герлен на Заг ме удовлетворява и не смятам да инвестирам отново в оригинала. Ще пренасоча инвестицията към Modern Muse Nuit Estée Lauder.  Mr. Green
HKl, аз не съм фен на Музата, но пръснах смело на китката на ръката. Жасминът се усеща, да. За мен не е натрапчив и не стърчи, но аз го харесвам. Сега, около два часа по-късно ароматът е много приятен.  Peace

# 432
Nikolay87, сещам се за Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso.
Възможно е, макар че по-скоро бих заложил на нещо, излязло през последната година. Simple Smile По принцип интенз версиите никога не са ми били интересни и не ги следя и помня. Надявах се на нещо по-интересно.  Confused

# 433
  • Пловдив
В Пловдив дали има Заг?

# 434
http://zagzodiak.com/stores/category_id/144/Партньори%20в%20страната
Тъкмо одеве търсих и аз,но май ще поръчвам онлайн когато заредят,защото няма наблизо. 😒

Общи условия

Активация на акаунт