Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Моята поръчка я нЕма... newsm78 няма сега да давам отзив днес.

# 526
Днес разносвам мостра на Dsquared- SheWood-оригинал, защото искам да си го взема, но не знам, от жегите ли, от какво ли въобще не го усещам.

Тези дни използвам на Avon - Summer White Sunset, създава ми хубаво настроение, не е тежък и в тези температури се оказа много траен. Половiнката вчера надвечер ми каза, че мириша много на парфюм. Бях го подновила по обяд някъде.

# 527
  • Габрово
Аз направих грешката да сложа ЛВЕБ Флорал на Рефан преди няколко дни. Пръснах се в 8. В 15:30 колежка се приближава към стаята ми и прави обратен завой с думите: Не мога да вляза вътре. Парфюмът е прекалено силен за моя нос. Grin

Виктория Андреевна,
а какво и кое е  ЛВЕБ Флорал на Рефан?

# 528
И аз съм с някакъв на Ейвън,лимитирана серия,но кой беше не знам. Подариха ми го за 8.03 и тогава хич не ми хареса,но скоро го тествах пак и ми допадна. Пръскам и Еклат-а ,че си го обичам много. А и едно C true.
Вече два пъти вечер след душа се пръскам с Модерната муза,но определено не е моя аромат. Направо ме дразни,че го усещам. 😃

# 529
  • Бургас
Магнум,радвам се,че ти е харесал Нежният Шанс. Heart Много го обичам,един от най-любимите ми Шанели.Дано и Черното Версаче ти допадне много.Anyyyone,не се мъчи повече с Музата,извади я пак на есен,не и е сега времето.Това въобще не е лесно харесващ се парфюм,оригиналът пък още по-малко. Simple Smile Виктория, какво си направила с ЛВЕБ,ще изтровиш народа в жегите. Mr. Green Мен една мацка ме умори на плажа с тоя парфюм, някой хора наистина нямат чувство за мярка. Laughing

# 530
sesksta, ЛВЕБ = La Vie Est Belle, а конкретно този за който става въпрос е:
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-L-E … lorale-35493.html
 Peace
Аз имам впечатления от La Vie Est Belle L’Absolu - една колежка го пръскаше в офиса много мощно /6-7 пръсвания правеше наведнъж, един път на ден/, и въпреки, че помещението е огромно, въпреки мощната вентилация, офиса се изпълваше за часове напред с този аромат.
Мъжете го харесват - това мога да кажа.
Аз също го харесвах, само дето зверски ми омръзна да го усещам. Трябва да му се признае - мощен е, много е мощен! Достоен за уважение - страшен шлейф, страшен! Peace Но не мога да си представя, че цял месец ще се пръскам с едно и също...Писва.
А и La Vie Est Belle е МЕГА разпространен - всяка втора жена се пръска с това...и вече няма този ефект - износва се някак... Peace

# 531
  • Габрово
sesksta, ЛВЕБ = La Vie Est Belle, а конкретно този за който става въпрос е:
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-L-E … lorale-35493.html
 Peace

Peace

# 532
  • Стара Загора
На мен вече ми е непоносим. Колежка също го ползва и целият коридор имам чувството, че е натражен направо. И като ми каже само 2-3 пъти се пръснах, а той мирише зверски. Представете си при 40 градуса, непоносимост имам към сладките и парфюми и особено към този. Ползва го заедно със Среднощната роза, Трезора и още няколко подобни. Обгазява ни буквално. В началото просто ми беше по-сладък отколкото аз харесвам, но сега граничи с досаден. Миналата седмица влиза една друга при мен и ми казва, че и миришело на сладко, чак и се прияло. Още като отворих вратата и разбрах кой е минал. Да не говорим за Si, от който ми се повдига на моменти. Сладък, лепкав, смолист.... Като развален плод върху дървесна кора.

# 533
LVEB го ползва една приятелка вече две години, само него. В началото ми беше ужасен, сладък, сладък, задушаващ чак. С времето свикнах и ми харесва сега. Чак не вярвам, че го пиша.
Реши да смени парфюма вече тя, зарибена от моят La Nuit Tresor- имитация, но тя ползва само оригинали. Взе си го, оказа се, че на нейната кожа въобще няма такава сила като при мен, да не кажа, че почти не се усеща. Rolling Eyes newsm78  Разочарована е страшно много.

Този Нежен Шанс кой номер е?  Embarassed

# 534
  • Бургас
854 е номера на Шанс /Тендър/,приятелките ми също много обичат ЛВЕБ.Едната дори сега ще си купи някой от фланкерите му.Но Солар е права,наистина не може да му се отрече,че е достоен за уважение/влачи и огромно шлейфище/ Laughing,колкото някой хора да го отричат. Wink Все пак парфюмът е жестока хитачка,дори и сега лятото.Май само аз го нямам. Grinning Ана,да не е взела нещо менте,Трезора е мега траен при мен/оригиналът/ Просто се носи на талази и също има впечатляващ шлейф.

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 11:38 от Bright Crystal

# 535
  • Габрово
Много странно ... La Vie Est Belle и Modern Muse   са   аромати,които ми   се  губят някакси....не ги усещам....вие имате ли такива случаи с парфюми?

# 536
Брайт, другата ми приятелка има същия от Германия. На едната се усеща много, на другата не. Заради това стигнахме до извода, че е до кожа явно.  Shocked

Сескста, върху теб ли се губят или? Ако е върху теб, аз силните аромати също спирам да ги усещам, за разлика от околните.  Laughing

# 537
За Quatre( оригиналът) някой има ли отзиви за трайността? (да, знам, че при всеки е различна, но все пак, да се ориентирам).

# 538
  • София
При мен трайността на Quatre е от 6 до 8 ч., но наистина е относително. Simple Smile

# 539
magicjo, благодаря( и при мен е приблизително толкова, исках да сверя дали не е по- дълготраен при друг, но и така е добре, 6-7 часа да се усеща ароматът)

Общи условия

Активация на акаунт