Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 265
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Аз имам малко по-друг въпрос. Някой от магазините дали имат малки бутилчици по 5-10мл за чантата. Имам една от Джодекс ама там имам остатък от Ориент на Ван Клиф.

# 616
Как почиствате шишенцата от наливните парфюми преди повторна употреба, така че да няма остатъчна миризма от предишния?

Със спирт.

Скрит текст:
Само не ме бийте, но този ароматизатор за мен на Glade е близък като аромат. Малко повече ванилия има в него и е по-наситен, а лавандулата и като цяло Мон Герлен е по-фин и изтънчен, но за придобиване на представа е добър вариант.

Та, помиришете него и ще разберете дали е ваш тип Мон. Wink
Благодаря!

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 11:18 от bubanka

# 617
Къде съм спала с този Rose the one. Кой бихте ми препоръчали Баргело или Рефан, че не ми се разкарва и мисля да поръчам.
В сайта на Парфен може вече да се поръчват и наливни, а Мон Герлена вече е наличен. Не мога да дам мнение, защото не си спомням оригинала, но бих го определила като ванилен, но с лавандулови нотки.

# 618
Ееееей, каква разкошна лавандула съм носила едно време от Ейвън...  ooooh!
https://www.fragrantica.ru/perfume/Avon/Lavender-27465.html
Нежна, мека, трайна, разкошна.
Определено не беше моноаромат, но помня какво удоволствие беше да го нося. Вече не го предлагат.
А жалко.
И като се заговорихме за лавандула...
Някоя от вас пробвала ли е това:
http://www.hranizazdravebg.com/index.php?id_product=737&controller=product
Ще съм благодарна за мнение.
 newsm78

# 619
  • Deutschland
Аз имам малко по-друг въпрос. Някой от магазините дали имат малки бутилчици по 5-10мл за чантата. Имам една от Джодекс ама там имам остатък от Ориент на Ван Клиф.

В Рефан имаше по 10 мл

# 620
Във връзка с флаконите на Рефан, някой може ли да ми припомни какви бяха цените на самите шишета във фирмените им магазини? Става въпрос за стъклените с метална капачка от 30 50 и 100мл.

# 621
И на мен ми липсват съдържателните и изчерпателни коментари на allforone и KDS. Sad

Момичета, благодаря Ви, че се сещате за мен! Стана ми много мило! Не съм писала скоро поради липса на време, тези дни ще споделя някои нови парфюмни отзиви. Иначе Ви чета. Бъдете здрави! Flowers Hibiscus

# 622
  • Бургас
Алл,и на мен ми липсваш,ще се радвам да започнеш да се включваш по-често. bouquet Твърдо препоръчвам Rose the one на Баргело.Аз ли не виждам в сайта на Парфен да е наличен Мон Герлен или наистина го няма.

# 623
  • София
allforone, Hug Ще очаквам впечатленията ти за новите неща, които имаш или си пробвала.
И аз не виждам Мон Герлен в сайта на Парфен.  Peace

# 624
Majicjo и Bright_crystal, много сте мили, както винаги, благодаря Ви! Purple HeartKiss

Първо, искам да споделя, че Ди енд Пи са пуснали нови дамски аромати през последния месец и половина.

C6w - CAROLINA HERRERA- GOOD GIRL
H10w - HUGO BOSS – THE SCENT FOR HER
T7w - TOM FORD VELVET ORCHID
V7w - VERSACE EROS
Y1w – MON PARIS YVES SAINT LAUREN

Тествах Mon Paris, много близък до оригинала е, с добра трайност и много хубаво развитие.

Тествах и Velvet orchid - спомените ми от оригинала са бегли и не мога да кажа категорично за близост, но много прилича на това, което помня. Изключителна трайност и наситеност. На китката ми се усещаше и на другия ден, след многократно миене и два душа. За студено време ще бъде чудесен.

# 625
  • София
Аз наскоро направих поръчка на много 15мл  на Заг Зодиак от профил в базар.бг
Скрит текст:

# 626
  • Бургас
И на мен ми липсват съдържателните и изчерпателни коментари на allforone и KDS. Sad

Момичета, благодаря Ви, че се сещате за мен! Стана ми много мило! Не съм писала скоро поради липса на време, тези дни ще споделя някои нови парфюмни отзиви. Иначе Ви чета. Бъдете здрави! Flowers Hibiscus
И аз съм тук, момичета Smile
Работа и задачки, нямам време да ви чета. Сега наваксах, бях в отпуск, но свърши вече, за жалост. Парфюмната мания не ме е напуснала, естествено Smiley Имам много нови неща - оригинали и имитации.
На Ди енд Пи пробвах Мон Пари, хубав е, май е по-силен от оригинала, както обикновено Laughing По-добър е  от този на Заг. Другите не успях да видя, защото са свършили в Бургас и ще заредят след няколко седмици.
Мон Герлен на Заг ми хареса, даже доста. Нося го често. По-сладък ми идва от оригинала и аз лично усещам повече лавандула, което ми допада още повече, защото я обичам. В оригинала надушвам повече бобова тонка.
Видях нов аромат на Трезори ди ориенте /или както се казваше марката/, флаконът е син, напомня ми на Мерветата на Ермес, пробвайте го, може да ви хареса Wink

# 627
  • София
О, KDS, толкова се радвам да те "видя".  Hug
Онзи ден влизах в ДМ, но изобщо не се сетих да погледна за Аюрведа на Тезори. Преди го търсих, но не го бяха заредили още. Другата седмица ще го тествам.  Simple Smile

# 628
  • Габрово
Скрит текст:
На Роксан. Много е хубав, траен и силен ( чак задушаващ в началото) аромат
Благодаря за отговора...ще отида да го пробвам...

Момичета,много сте зарибяващи с този Мон...днес ходих да го тествам ,само че в оригинал..

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 00:57 от sesksta

# 629
  • Габрово
Скрит текст:
момичета  Simple Smile,
а някоя от вас ползвала ли е PLEATS PLEASE- ISSEY MIYAKE
на Рефан и какви отзиви има за него ...
Аз го имам наливен 30/30 и съм супер разочарована. Половин година му се чудих, вкл. Намерих оригинала на много добра цена и накрая взех рефански, който няма нищо общо.

благодаря за отговора
днес тествах Мон на Герлен оригинален ...много отчетливо усещах лавантулата...ще го тествам и в по-хладно време...за пръв път слагам на себе си  парфюм с такава комбинация лавандула и ванилия и...

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 22:18 от sesksta

Общи условия

Активация на акаунт