Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Много странно ... La Vie Est Belle и Modern Muse   са   аромати,които ми   се  губят някакси....не ги усещам....вие имате ли такива случаи с парфюми?
Случва ми се често.
Всички казват за нещо, че е мега трайното, а аз мигам и не мога да повярвам, че говорим за едно и също нещо...Smiley
Случва се, обаче и обратното - всички реват, че нещо е нетрайно, а при мен то се държи до изкъпване. Smiley
/говорим и за оригинали и за имитации/
Не мога да нося парфюм, който аз не го усещам - абсурд просто.
Защото аз се пръскам за да усещам АЗ аромата, а не за да го усещат околните.
И намирам за пълна глупост твърдението /на някой си/, че, видиш ли, парфюм, който ТИ не го усещаш върху себе си бил "твоят парфюм" /пълни глупости!/
Hands V
/оф, тая нова визия на форума ще ме поболее.../

# 541
  • Габрово
anastangel ,не ги усещам и на кожата  си ...и като впръсквам около мен ...
просто не ги възприемам като шлейфови и силни аромати,но това е моето впечатление...

solar_fields ,
Точно така разбирам нещата ... Peace
Парфюмът се носи за удоволствие да го усещаме ...
  newsm10
да ..това съм го чувала "парфюм, който ТИ не го усещаш върху себе си бил "твоят парфюм"...
така е ...и аз не съм съгласна с това разбиране Peace

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 18:05 от sesksta

# 542
Да споделя и аз по трайността на Mon Guerlain на Заг. Сутринта го сложих в 6, преди да тръгна за работа и не съм го повтаряла. Цял ден съм си измила ръцете сигурно над 30 пъти и китката ми в момента мирише изключително силно. Не така, както при нанасянето, но много по-силно от който е да е друг парфюм след толкова часове.
По дрехите със сигурност си седи, но там нямам наблюдения заради униформата, с която съм после.

# 543
Сескста, видях, че Солар вече ти е отговорила Simple Smile Аз харесвам много ЛВЕБ, но в 40 градуса го нося по-рядко.
Момичета, аз ли нещо не съм наред - Мон Герлен и Лейди Милиън Прив от Заг нещо не мога да ги различа? И Лейди Милиън Прив нещо много бързо заминава...

# 544
  • София
Виктория Андреевна, може да се развиват по сходен начин на твоята кожа или носът ти да ти прави лоша шега. Wink При мен са си два различни аромата. Simple Smile

# 545
  • Бургас
"Куатре" при мен е много траен,пръсвам/8-9 пъти обаче Mr. Green/ примерно сутрин към 10 часа след като се изкъпя,на другата сутрин преди сутрешния ми душ си ухая.Това е обаче пръснат по косата,иначе на кожа е около 7-8 часа,тъкмо почти до следобедния ми душ. Grinning Разбиваща трайност за такъв тип парфюм,днес съм точно с него и една приятелка ми направи комплимент.Каза,че адски силно се усеща и много и хареса. Grinning Ана,значи е до кожа,жалко за приятелката ти.Мон и Lady Million Prive нямат нищо общо в оригинал,нито като имитации за мен.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 16:41 от Bright Crystal

# 546
И аз да не осната назад да си дам мнението за парфюми, който ползвах Bowtie
До преди няколко месеца изпозвах само оригинални, до момента в който не намерих този форум, става дума за Инвиктуса на Пако Рабан взех си първо от Рефан-доста ниска трайност  около 3-4 часа и леко на спирт ми мерише от начало, след това сестра ми ми купи от някакво магазинче до градината на детето и до суит хотела в Студентски пак Инвиктус на Пако-уби ме с трайност над 10 часа Relaxed и в началото на седмицата купих от Заг трае около 5-6 часа и изобщо не мирише на Инвиктус всеки ми казва сменил си парфюма, а много от колегите го харесваха и комплиментираха всеки ден, че зам мен бил правен.

Не каза кой е този "Инвиктус" с трайност над 10 часа? На коя фирма е ?

И аз се включвам за да споделя какво аз нося в тия адски жеги - Kenzo "Jungle L'Elephant" - като редувам имитацията на FM с тази на Рефан, "Amber Elixir" - Oriflame, Joop! -"Homme Joop!" - редувам оригинала с имитацията на Рефан.

Peace
Изхвърлих шишето но беше нещо от сорта на матринел или мартинез в едно правоъгълно шише беше Simple Smile
Дано ти свърши работа оскъдното инфо което помня Simple Smile

# 547
  • София
Мартинез е било. Ако търсиш добра и трайна имитация на Инвикус, препоръчвам на D&P. На Джодекс беше много хубава, но едва ли можеш да я намериш някъде. На Баргело също е ОК като близост до оригинала и трайност.

# 548
  • Deutschland
Къде изчезна allforone? Дълго време не е писала май

# 549
  • София
И на мен ми липсват съдържателните и изчерпателни коментари на allforone и KDS. Sad

# 550
Доста време не съм следяла темата. Има ли вече мнения за новите имитации в Елитис? 110 (Olympea) и 116 (Alien) ми се сториха доста сполучливи.
Скрит текст:

# 551
Мартинез, Родригез, Сангадо и Флоргарден (ако правилно помня последното име) са Парфен, но под различно име.

# 552
Силвър Тъч и Голд Тъч,също са Парфен.Много трайни аромати и изгодни като цена.

# 553
  • Deutschland
Флоргарден са прекалено евтини, за да са на Парфен. Аз много ги харесвам обаче и са много трайни. На парфюмите им пише So lucky и си бях купувала имитации на Ейлиън и Животът е хубав. За близост не знам, но трайността е разбиваща

# 554
От многото имитации рефански, които имам у дома все останали наполовина в шишенцата си ползвах едни и същи. Реших да изпръскам каквото ми е останало по малко,за да опразня пространство. Едно от пренебрегваните от мен аромати беше на Ескада муун спаркъл. Напръсках се сутринта, още ми мирише и леко аромата го свързвам с мармалад 😅. Обаче ми харесва сбирщината от плодове и предполагам за есента би бил още по-добър с двойно капки, като спомен за отминалото лято. На вас харесва ли ви?

Общи условия

Активация на акаунт