Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 272
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Днес от рано съм със Cool Water-Davidoff,в имитация на Raphela Silver ,още държи,та ще видим до кога.Напръсках се към 8.00.

# 511
  • Стара Загора
Момичета, можете ли да ми препоръчате добра реплика на crystal noar? Благодаря.

# 512
И аз да не осната назад да си дам мнението за парфюми, който ползвах Bowtie
До преди няколко месеца изпозвах само оригинални, до момента в който не намерих този форум, става дума за Инвиктуса на Пако Рабан взех си първо от Рефан-доста ниска трайност  около 3-4 часа и леко на спирт ми мерише от начало, след това сестра ми ми купи от някакво магазинче до градината на детето и до суит хотела в Студентски пак Инвиктус на Пако-уби ме с трайност над 10 часа Relaxed и в началото на седмицата купих от Заг трае около 5-6 часа и изобщо не мирише на Инвиктус всеки ми казва сменил си парфюма, а много от колегите го харесваха и комплиментираха всеки ден, че зам мен бил правен.

# 513
Аз днес съм с Ultraviolet /Баргело

# 514
  • Бургас
Ох,голяма жега,искам вече есентааа. #Cussing out Магнум,потърси Черното Версаче на Парфен,много е добро. Heart

# 515
  • Стара Загора
Ох,голяма жега,искам вече есентааа. #Cussing out Магнум,потърси Черното Версаче на Парфен,много е добро. Heart
Благодаря. За жалост нямаме Парфен  в Ст. Загора. Иначе ги харесвам. Ще погледна в сайта им.

# 516
  • Габрово
Парфен са си Парфен.. Peace
Много съм доволна от продуктите на тази фирма.

# 517
  • Стара Загора
До колкото виждам е 523 . Надявам се да нямат промяна някаква в номерата. Ще го поръчам. Bright, благодаря. По твоя препоръка си купих от тях розовия Шанс и съм страшно доволна.
Btw, аз съм с Womanity пак на Парфен. Великолепен ми е в топлото. В студа избива една остра нотка, която не ми харесва.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 15:49 от Magnum

# 518
И аз да не осната назад да си дам мнението за парфюми, който ползвах Bowtie
До преди няколко месеца изпозвах само оригинални, до момента в който не намерих този форум, става дума за Инвиктуса на Пако Рабан взех си първо от Рефан-доста ниска трайност  около 3-4 часа и леко на спирт ми мерише от начало, след това сестра ми ми купи от някакво магазинче до градината на детето и до суит хотела в Студентски пак Инвиктус на Пако-уби ме с трайност над 10 часа Relaxed и в началото на седмицата купих от Заг трае около 5-6 часа и изобщо не мирише на Инвиктус всеки ми казва сменил си парфюма, а много от колегите го харесваха и комплиментираха всеки ден, че зам мен бил правен.

Не каза кой е този "Инвиктус" с трайност над 10 часа? На коя фирма е ?

И аз се включвам за да споделя какво аз нося в тия адски жеги - Kenzo "Jungle L'Elephant" - като редувам имитацията на FM с тази на Рефан, "Amber Elixir" - Oriflame, Joop! -"Homme Joop!" - редувам оригинала с имитацията на Рефан.

Peace

# 519
Аз направих грешката да сложа ЛВЕБ Флорал на Рефан преди няколко дни. Пръснах се в 8. В 15:30 колежка се приближава към стаята ми и прави обратен завой с думите: Не мога да вляза вътре. Парфюмът е прекалено силен за моя нос. Grin

# 520
  • София
Каква е разликата между класическия и флоралния?

# 521
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-14982.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-L-E … lorale-35493.html

Различават се леко нотките. За мен флоралния е направен по-добре от класическия в рефанските му версии.

# 522
  • София
Нотките им ги знам Mr. Green Питах като усещане, може би не си зададох правилно въпроса.
Мириссала съм само класическия, който не ми допада особено и се чудех флоралния дали наистина е толкова флорален и напомня ли на някой друг. Simple Smile

# 523
Ааа, не разбрах, сори Simple Smile Като усещане...мммм, не ме бива много по описанията - усещам го по-...изтънчен, не накъртващо сладък като класиката. Все едно върху класическия са сложили ред цветя отгоре и резултатът е една идея по-носим.

# 524
  • София
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт