Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 288
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Купих го от тук
Скрит текст:
И според мен си е съвсем читав, капсулован си е , като от магазин .

# 496
  • Пловдив
Купих го от тук
Скрит текст:
мисля,че в Пловидив имат щанд някъде...май в някой от Кауфланд-ите Rolling Eyes

# 497
  • Бургас
Сладко, HugМистик,поръчай си го от Базара,Митко се казва продавача,имаше също и каталог с парфюмите им. Ако познаваш оригинала на Dolce & Gabbana The One Rose,този според мен ще ти свърши отлична работа. Heart Eyes Ще получиш качествен парфюм,опакован прилежно,17лв. С доставката 21 и 20лв. ми излезе. Simple Smile Но аз чаках по-дълго някъде около 2 седмици ,но не бързам за никъде. Grinning Безкрайно съм доволна.Някой питаше за имитация на Bronze Goddess ,само Рефан я имат и са се подиграли с оригинала,за нищо не става.Ted,за имитацията на Мон пишех,оригинала ми трае по-малко,но пак достатъчно дълго. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 10:40 от Bright Crystal

# 498
Парфюмни мадами , моля за упътване къде в центъра и по-специално около Софийския мога да намеря наливна парфюмерия Рефан? Много си харесах един парфюм и искам да го купя , на първа страница не намерих информация с магазините. Simple Smile))))

# 499
  • Пловдив
Сладко, HugМистик,поръчай си го от Базара,Митко се казва продавача,имаше също и каталог с парфюмите им. Ако познаваш оригинала на Dolce & Gabbana The One Rose,този според мен ще ти свърши отлична работа. Heart Eyes Ще получиш качествен парфюм,опакован прилежно,17лв. С доставката 21 и 20лв. ми излезе. Simple Smile Но аз чаках по-дълго някъде около 2 седмици ,но не бързам за никъде. Grinning Безкрайно съм доволна.Някой питаше за имитация на Bronze Goddess ,само Рефан я имат и са се подиграли с оригинала,за нищо не става.Ted,за имитацията на Мон пишех,оригинала ми трае по-малко,но пак достатъчно дълго. Heart Eyes
bouquet
401 е номера,нали?
Гледам,че имат имитация и на Коко Мадмоазел...любим ми е Simple Smile

# 500
  • Бургас
Да,401 е номера,Мадмоазелата първо я виж във версията на Лидл.Не казвам,че са едно към едно,но поне е най-доброто,на което аз съм попадала досега и е доста по-добра от тази на Рефан примерно.Много беше хвалена тук в темата преди,на Баргело не познавам,но надушвам,че е възможно да са я докарали добре. Mr. Green Кой знае... Simple Smile

# 501
  • Пловдив
Да,401 е номера,Мадмоазелата първо я виж във версията на Лидл.Не казвам,че са едно към едно,но поне е най-доброто,на което аз съм попадала досега и е доста по-добра от тази на Рефан примерно.Много беше хвалена тук в темата преди,на Баргело не познавам,но надушвам,че е възможно да са я докарали добре. Mr. Green Кой знае... Simple Smile
Peace
Знам я лидълската  Simple Smile Сега съм с версията на Парфен,ама не се доближава...въпреки това е хубав аромат.

п.п.Съобщение писах на момчето от ОЛХ.

# 502
  • Пловдив
Купих го от тук
Скрит текст:
мисля,че в Пловидив имат щанд някъде...май в някой от Кауфланд-ите Rolling Eyes
Имаха последно магазин в Кауфланд в Тракия , ама беше до остатъчни количества и повечето бяха Рафаела.
Ако някой знае да имат друг физически магазин в Пловдив, моля да сподели  Gift Heart

# 503
  • Габрово
пишете,споделяйте...днес в топличкото с какво се парфюмирахте?

# 504
Днес с Армани-Код, но ми мирише ризата на вчерашната императрица още 😅

# 505
  • Пловдив
Аз днес си чакам моите парфюми от момчето дето препоръчахте...и ще споделя Wink

# 506
  • Бургас
Днес ще съм с Нилските градини. Heart

# 507

Аз от много време съм с Бърбъри боди на Рефан, просто ми е любим.

# 508
  • Габрово
Днес съм с Versace Versense  Peace

# 509
  • Deutschland
С био парфюм от Франция, но трайност никаква май Sad

Общи условия

Активация на акаунт