Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са производствените процеси на имитационните парфюми?
Кои са някои успешни имитации на Bargello?
Има ли налична имитация на Pure Poison от Dior, направена от Bargello, и ако е така, доволни ли сте от нейната трайност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са производствените процеси на имитационните парфюми?
-
Кои са някои успешни имитации на Bargello?
-
Има ли налична имитация на Pure Poison от Dior, направена от Bargello, и ако е така, доволни ли сте от нейната трайност?
-
Има ли налична имитация на Good Girl от REFAN и има ли капсулиран вариант на продукта?
-
Къде мога да намеря парфюми и на какви цени са?
Мистик,поръчай си го от Базара,Митко се казва продавача,имаше също и каталог с парфюмите им. Ако познаваш оригинала на Dolce & Gabbana The One Rose,този според мен ще ти свърши отлична работа.
Ще получиш качествен парфюм,опакован прилежно,17лв. С доставката 21 и 20лв. ми излезе.
Но аз чаках по-дълго някъде около 2 седмици ,но не бързам за никъде.
Безкрайно съм доволна.Някой питаше за имитация на Bronze Goddess ,само Рефан я имат и са се подиграли с оригинала,за нищо не става.Ted,за имитацията на Мон пишех,оригинала ми трае по-малко,но пак достатъчно дълго.