Линка
Надин
Цвети 
На мен ми се гледаше още Туба и Къванч,но при друг сценарий!
Сега като свърши сериала на есен пак ще започнат да я спрягат с кой да играе! 

,ще има ли ,кога,
,когато решат.
Линка
,след като е изчерпан сценария, просто и най добрите актьори нищо не могат да направят.Остава от парчета съшити с бели конци, да до измислят сценарий с много гафове, но никой уважаваш себе си Актьор няма да участва,само само да е на екран.

адмирации
за логичното ти обяснение,за фенските желания за втори сезон,явно бъдещето е в интернет платформите и КЧ явно се насочва към тях,продуцент с усет.

Имаме си в темата примери: и Комисаря, и Оджата, и донякъде и Демир.
Да, има фенове, които само заради любимците си гледат героя с възхищение, независимо какво той твори на екрана. Да, има фенки на сериали(то фенове на сериали много няма, особено пишещи), за които гл. герой все е на бял кон, а гл. героиня не трябва да го забравя, а да му бъде благодарна.
Ако КТ ми беше любимец, пак нямаше да приемам обсебеността, гнева, отмъщението му. Не това ми идва отвътре, въпреки че знам, че гледам сапунка. Мога да се възхищавам на играта му, но не и на това, което играе.
) или "когато Дж убеждава Сю, че е я е чул и че тяе най-важна за него. да я погали с кокълчетата на ръката си и да я пощипне" или да е написано "Дж се обръща към Сю с междуметие като към домашен любимец"
"Обичам те" може да е включено като реплика на обичащия или "обича те" - на свидетелите, може да е разписано в сц "тя го проследва с поглед, пълен с любов", ама актьорите, ако не го изиграят така че да убедят зрителите, пак ли сц е виновен
Понякога едно леко посягане или поглед са много по-изразителни и правдоподобни от едно декларативно "обичам те" или хукване някой някого да спасява, което виждаш, че е заложено за героя, но не усещаш, че му идва отвътре.
Има и комерсиален момент, естествено. Те могат да направят от нищо нещо, както и да го съсипят
Сценаристите затова и участват активно в снимачния процес - да променят, когато нещо не се получава или актьорите с интуицията и опита си им подсказват нови идеи и решения. Дизито е като концерт със солисти - творбата трябва да е добра, оркестрантите добри изпълнители, умеещи да работят в екип, солистите - да са виртуози, но вписващи се в цялото, а диригентът - да чувства и творбата, и оркестъра, и солистите и да държи всичко под контрол. Някой да се отклони или да прозвучи фалшиво и публиката ще усети.
Баги,
Злати,
Вичи,
Цвети,
Надин
Дани
.,Канти
ако изпускам някой- простете, не е нарочно! 

Имаме си в темата примери: и Комисаря, и Оджата, и донякъде и Демир.
Да, има фенове, които само заради любимците си гледат героя с възхищение, независимо какво той твори на екрана. Да, има фенки на сериали(то фенове на сериали много няма, особено пишещи), за които гл. герой все е на бял кон, а гл. героиня не трябва да го забравя, а да му бъде благодарна.
Ако КТ ми беше любимец, пак нямаше да приемам обсебеността, гнева, отмъщението му. Не това ми идва отвътре, въпреки че знам, че гледам сапунка. Мога да се възхищавам на играта му, но не и на това, което играе.
) или "когато Дж убеждава Сю, че е я е чул и че тяе най-важна за него. да я погали с кокълчетата на ръката си и да я пощипне" или да е написано "Дж се обръща към Сю с междуметие като към домашен любимец"
"Обичам те" може да е включено като реплика на обичащия или "обича те" - на свидетелите, може да е разписано в сц "тя го проследва с поглед, пълен с любов", ама актьорите, ако не го изиграят така че да убедят зрителите, пак ли сц е виновен
Понякога едно леко посягане или поглед са много по-изразителни и правдоподобни от едно декларативно "обичам те" или хукване някой някого да спасява, което виждаш, че е заложено за героя, но не усещаш, че му идва отвътре.
Има и комерсиален момент, естествено. Те могат да направят от нищо нещо, както и да го съсипят
Сценаристите затова и участват активно в снимачния процес - да променят, когато нещо не се получава или актьорите с интуицията и опита си им подсказват нови идеи и решения. Дизито е като концерт със солисти - творбата трябва да е добра, оркестрантите добри изпълнители, умеещи да работят в екип, солистите - да са виртуози, но вписващи се в цялото, а диригентът - да чувства и творбата, и оркестъра, и солистите и да държи всичко под контрол. Някой да се отклони или да прозвучи фалшиво и публиката ще усети.
и аз съм на това мнение , относно края на ДК. Много ми се гледа Туба, но тук вече няма хляб. Сега си мечтая да си партнира с Кенан ИМИРЗАЛЪОЛУ. Може и с Мехмет Гюнсур. Те вече снимаха заедно в ЧИ.
На два пъти ми се сбъднаха мечтите- Туба с Енгин в КПА и Туба с Киво - ДК. Сега пак си мечтая. Мечтите са безплатни, нали!?! 

,и на мен ми се сбъдна мечтата с Къванч!
А за Кенан И. като не стана в Карадайъ,не ми се вярва за друг сериал! 

Злати
Лина
Цвети
Надин
Баги
Канти
Бояна
Мечтата ми беше Енгин, гледахме ги...
/ пристрастна съм
/ 

лайкнах ти поста, съгласна съм с всичко, без частта в която оправдаваш СЦ. За мен СЦ е слаб, акцентира се на несъществени моменти, а интересните и съществените се пренебрегват, твърде много разходки, седене на маси, каране на коли и панорамни снимки, не че не ми харесват, де... 

Благодаря ви за всичко споделено.
Имаш лайкче за поста ти. 

Линка 

,вече е пуснала един превод! 

много подобни на моите усещания пишеш
- аз също обичам да коментирам неща, които харесвам, а не просто да присъствам с кухи повторения или ох-, и ах-..., затова и напоследък доста разредих постовете си тук. Ами като няма какво да ми провокира размисли или радост, та да го отразя тук и нали си намерих нова приказка, която ми донесе и много хубави емоции.
) Знам, че вина затова има и сценарият, и режисурата, ама... и самият актьор - също, защото той трябва да гледа жената срещу себе си и да я докосва, когато я обича...
да те потопят в огромна романтика и най-силният момент да е в кола висяща на ръба на пропаст.., да се радваш ли или да плачеш с героите и да чакаш отговора '' какво следва'' няколко месеца... отдавна не го бях преживявала ( след моята любима Пленителка за първи път ми се случва)
- за виртуал... пак ще има време. 

Препоръчани теми