Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 236

• 91 857
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Линка Hug Надин Hug Цвети Hug

На мен ми се гледаше още Туба и Къванч,но при друг сценарий! Peace Сега като свърши сериала на есен пак ще започнат да я спрягат с кой да играе! Laughing

# 286

Колкото и да е невероятно продължават в ТТ да пишат ayyapim yapma.
Вместо да се радват, че имаме 4 серии, където ГГ няма да са скарани и може би ще завърши щастливо тази любов!  Laughing То друга надежда не ни остана, де... Joy

Още снимки с детето и майка му. Тя е написала много хубави думи за Туба, ще ги потърся и ще се редактирам.

# 287
Здравейте Hug

Никой не пита за фрагман newsm78,ще има ли  ,кога, newsm78,когато решат.
Може би не са си изяснили какво ще показват.
Най важното е сценария Надин HugЛинка Hug,след като е изчерпан сценария, просто и най  добрите актьори нищо не могат да направят.Остава  от парчета съшити с бели конци, да до измислят сценарий с много гафове, но никой уважаваш себе си Актьор  няма да участва,само само да е на екран.

Цитат
Вероятно идеята за втори сезон е точно от такова фенско желание и предположение.   Rolling Eyes
Освен това, няколко пъти писах и аз, че Ай Япим странно спира всичките си проекти, пък да остави само ДК беше невероятно. Остава им само иновативния проект в интернет - Фи. Явно печелят доста от там и може би бъдещето е на интернет платформите - хем плащаш, хем гледаш и не зависиш от рейтинги. А и не пресираш актьори, сценаристи и всички работещи в сектора, а това значи и по-хуманно отношение.   Peace
Керем Чатай е добър продуцент и знае най-добре къде е печалбата и бъдещето...
Мисля, че успехът на КРА в интернет, също му подсказа къде е бъдещето.  Peace
Така че, всичко е логично.   Peace

Линка Hugадмирации newsm10 за логичното ти обяснение,за фенските желания за втори сезон,явно бъдещето е в интернет платформите и КЧ явно се насочва към тях,продуцент с усет.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 16:32 от vdleri Вичона

# 288
Здравейте Hug

Благодарности на бгекипа на ДК newsm20

Не съм изгледала подробно епизода, но от това което видях малко корегирах първоначалното си впечатление, че много бързо върнаха Дж в нормално състояние. Не, не го върнаха съвсем.  Той просто се старае, налага си, но не е постигнал хармония със себе си и Сю. Не усещам все още у него покаяние и смирение - и тонът, и думите му издават вътрешното му напрежение и неубеденост. Движениеята са му все още енергични и резки, речта му е менторска, декларативна и императивна. "Аз" присъства в почти всяко негово изречение, докато говири със Сю.  Търси оправдателни сравнения, дори послъгва - "отдавна съм решил". Прилича ми на разглезен хлапак, който  обидено демонстрира недоволството от "неразбирането" на околните: "правя каквото се  иска от мене, какво още да направя". Типичната мъжка самовглъбеност, нечувствителност и непрозорливост, характерна за повечето гл. герои в сапунките  Crossing Arms Имаме си в темата примери: и Комисаря, и Оджата, и донякъде и Демир.
И въпреки това, това не е предишният Дж - с думите си той вече не се опитва да се налага, а по-скоро да убеждава себе си.
Сю го разбра, оцени усилията му, но видя и тъмнината в погледа му. Доскоро тя се опитваше да разбере всички, да им съчувства, да ги промени, после дойде и крайното решение да скъса,  но проумя, че това са любимите й хора, че вместо да се сърди и бяга, трябва да живее с тях, да бъде търпелива.

Цитат
Тези зрители, които харесват Сюхан, смятат, че с много думи, но с малко и премерени жестове Джес си показва любовта. А тези, които харесват Джесур, смятат, че Сюхан е студена и е трябвало с думи да покаже любовта си Laughing Надявам се, че не пренасят недоволството си върху актьорите, защото Киво не е сакат, за да не може да прегръща...а, Туба не е няма, за да не може да каже "Обичам те!", ако и е написано в сценария Wink Даже и режисьорът е безсилен тук, неговата работа е да чете и пресъздава написаното. Та пак опирам до сценария Sad
С Надин не съм много съгласна Peace Да, има фенове, които само заради любимците си гледат героя с възхищение, независимо какво той твори на екрана. Да, има фенки на сериали(то фенове на сериали много няма, особено пишещи), за които гл. герой все е на бял кон, а гл. героиня не трябва да го забравя, а да му бъде благодарна.  
Но не всички са такива, независимо заради какво са  подхванали дизито Peace Ако КТ ми беше любимец, пак нямаше да приемам обсебеността, гнева, отмъщението му. Не това ми идва отвътре, въпреки че знам, че гледам сапунка.  Мога да се възхищавам на играта му, но не и на това, което играе.

Вярно, гледам единствено заради Туба, но Сю ми е най-близка  като поведение и мислене. Често това, което мисля и споделям в темата, после го чувам от нея. Трябва ли да не съм съгласна с нея, защото на някого може да прозвучи пристрастно.

И за сценария. Вярно, че е в основата. Вярно е, че действията и репликите са разписани, но едва ли СЦ е написала "Дж да се държи за пейката и  да не прегръща Сю, когато я целува след  новината
 за детето" (същото го гледахме и ПС Wink) или "когато Дж убеждава Сю, че е я е чул и че тяе най-важна за него. да я погали с кокълчетата на ръката си и да я пощипне" или да е написано "Дж се обръща към Сю с междуметие  като към домашен любимец" Stop  
Ако всичко е сц, защо подбират изпълнителите newsm78 "Обичам те" може да е включено като реплика на обичащия или "обича те" - на свидетелите, може да е разписано в сц "тя го проследва с поглед, пълен с любов", ама актьорите, ако не го изиграят така че да убедят зрителите, пак ли сц е виновен newsm78  Понякога  едно леко посягане или поглед са много по-изразителни  и правдоподобни от едно декларативно "обичам те" или хукване някой някого да спасява, което виждаш, че е заложено за героя, но не усещаш, че му идва отвътре.

В началото е сц, но защо ли в киното се говори преди всичко за режисьори и актьори  newsm78 Има и комерсиален момент, естествено. Те могат да направят от нищо нещо, както и да го съсипят Peace Сценаристите затова и участват активно в снимачния процес - да променят, когато нещо не се получава или актьорите с интуицията и опита си  им подсказват нови идеи и решения.  Дизито е като концерт със солисти - творбата трябва да е добра, оркестрантите добри изпълнители, умеещи да работят в екип, солистите - да са виртуози, но вписващи се в цялото, а диригентът -  да чувства и творбата, и оркестъра, и солистите и да държи всичко под контрол.  Някой да се отклони или  да прозвучи фалшиво и публиката ще усети.

Аз съм доволна, че ДК ще завършат така, както бе планирано. Историята се изчерпа, отмъщението и интиргите много натежаха, любовта възтържествува. Една нова история със същите герои няма да звучи добре, независимо колко талантливи и физически подхождащи си се са Туба и Къвънч.  И аз искам да гледам Туба, но още повече искам всеки неин проект да свършва, когато е във вихъра си. Когато свърши след неминуемия последващ спад или се спре заради нисък рейтинг, остава горчивина.  

# 289
  • Сливен
                 Привет, Запленени дружки! Hug

Лина, Hug Баги, Hug Злати, Hug Вичи, Hug Цвети,  HugНадин Hug Дани Hug.,Канти Hug ако изпускам някой- простете, не е нарочно! Peace

Здравейте Hug

Благодарности на бгекипа на ДК newsm20

Не съм изгледала подробно епизода, но от това което видях малко корегирах първоначалното си впечатление, че много бързо върнаха Дж в нормално състояние. Не, не го върнаха съвсем.  Той просто се старае, налага си, но не е постигнал хармония със себе си и Сю. Не усещам все още у него покаяние и смирение - и тонът, и думите му издават вътрешното му напрежение и неубеденост. Движениеята са му все още енергични и резки, речта му е менторска, декларативна и императивна. "Аз" присъства в почти всяко негово изречение, докато говири със Сю.  Търси оправдателни сравнения, дори послъгва - "отдавна съм решил". Прилича ми на разглезен хлапак, който  обидено демонстрира недоволството от "неразбирането" на околните: "правя каквото се  иска от мене, какво още да направя". Типичната мъжка самовглъбеност, нечувствителност и непрозорливост, характерна за повечето гл. герои в сапунките  Crossing Arms Имаме си в темата примери: и Комисаря, и Оджата, и донякъде и Демир.
И въпреки това, това не е предишният Дж - с думите си той вече не се опитва да се налага, а по-скоро да убеждава себе си.
Сю го разбра, оцени усилията му, но видя и тъмнината в погледа му. Доскоро тя се опитваше да разбере всички, да им съчувства, да ги промени, после дойде и крайното решение да скъса,  но проумя, че това са любимите й хора, че вместо да се сърди и бяга, трябва да живее с тях, да бъде търпелива.

Цитат
Тези зрители, които харесват Сюхан, смятат, че с много думи, но с малко и премерени жестове Джес си показва любовта. А тези, които харесват Джесур, смятат, че Сюхан е студена и е трябвало с думи да покаже любовта си Laughing Надявам се, че не пренасят недоволството си върху актьорите, защото Киво не е сакат, за да не може да прегръща...а, Туба не е няма, за да не може да каже "Обичам те!", ако и е написано в сценария Wink Даже и режисьорът е безсилен тук, неговата работа е да чете и пресъздава написаното. Та пак опирам до сценария Sad
С Надин не съм много съгласна Peace Да, има фенове, които само заради любимците си гледат героя с възхищение, независимо какво той твори на екрана. Да, има фенки на сериали(то фенове на сериали много няма, особено пишещи), за които гл. герой все е на бял кон, а гл. героиня не трябва да го забравя, а да му бъде благодарна.  
Но не всички са такива, независимо заради какво са  подхванали дизито Peace Ако КТ ми беше любимец, пак нямаше да приемам обсебеността, гнева, отмъщението му. Не това ми идва отвътре, въпреки че знам, че гледам сапунка.  Мога да се възхищавам на играта му, но не и на това, което играе.

Вярно, гледам единствено заради Туба, но Сю ми е най-близка  като поведение и мислене. Често това, което мисля и споделям в темата, после го чувам от нея. Трябва ли да не съм съгласна с нея, защото на някого може да прозвучи пристрастно.

И за сценария. Вярно, че е в основата. Вярно е, че действията и репликите са разписани, но едва ли СЦ е написала "Дж да се държи за пейката и  да не прегръща Сю, когато я целува след  новината
 за детето" (същото го гледахме и ПС Wink) или "когато Дж убеждава Сю, че е я е чул и че тяе най-важна за него. да я погали с кокълчетата на ръката си и да я пощипне" или да е написано "Дж се обръща към Сю с междуметие  като към домашен любимец" Stop  
Ако всичко е сц, защо подбират изпълнителите newsm78 "Обичам те" може да е включено като реплика на обичащия или "обича те" - на свидетелите, може да е разписано в сц "тя го проследва с поглед, пълен с любов", ама актьорите, ако не го изиграят така че да убедят зрителите, пак ли сц е виновен newsm78  Понякога  едно леко посягане или поглед са много по-изразителни  и правдоподобни от едно декларативно "обичам те" или хукване някой някого да спасява, което виждаш, че е заложено за героя, но не усещаш, че му идва отвътре.

В началото е сц, но защо ли в киното се говори преди всичко за режисьори и актьори  newsm78 Има и комерсиален момент, естествено. Те могат да направят от нищо нещо, както и да го съсипят Peace Сценаристите затова и участват активно в снимачния процес - да променят, когато нещо не се получава или актьорите с интуицията и опита си  им подсказват нови идеи и решения.  Дизито е като концерт със солисти - творбата трябва да е добра, оркестрантите добри изпълнители, умеещи да работят в екип, солистите - да са виртуози, но вписващи се в цялото, а диригентът -  да чувства и творбата, и оркестъра, и солистите и да държи всичко под контрол.  Някой да се отклони или  да прозвучи фалшиво и публиката ще усети.

Аз съм доволна, че ДК ще завършат така, както бе планирано. Историята се изчерпа, отмъщението и интиргите много натежаха, любовта възтържествува. Една нова история със същите герои няма да звучи добре, независимо колко талантливи и физически подхождащи си се са Туба и Къвънч.  И аз искам да гледам Туба, но още повече искам всеки неин проект да свършва, когато е във вихъра си. Когато свърши след неминуемия последващ спад или се спре заради нисък рейтинг, остава горчивина.  

Баги, Hugи аз съм на това мнение , относно края на ДК. Много ми се гледа Туба, но  тук вече няма хляб. Сега си мечтая да си партнира с Кенан ИМИРЗАЛЪОЛУ.  Може и с Мехмет Гюнсур. Те вече снимаха заедно в ЧИ.  Peace Peace Peace На два пъти ми се сбъднаха мечтите- Туба с Енгин в КПА и Туба с Киво - ДК. Сега пак си мечтая. Мечтите са безплатни, нали!?! Peace

Остават ни само четири дерии. Дано сценаристите се постараят да няма много боза, кара и необмислени ситуации.! Peace

Приятна неделна вечер!

# 290
Наминавам след победата на Гришо! bg

Цитат
Баги Hug newsm10

Боби Hug,и на мен ми се сбъдна мечтата с Къванч! Laughing За Енгин толкова не мечтаех! Peace А за Кенан И. като не стана в Карадайъ,не ми се вярва за друг сериал! Peace

# 291

Момичета  Hug Hug Hug

Вичи  Hug Злати  Hug Лина  Hug Цвети  Hug Надин  Hug Баги  Hug Канти  Hug Бояна  Hug

Хванах се, че са ми липсвали коментарите в темата, но какво да направя като обичам да коментирам това което ми харесва , а да пиша само за Туба, природата и Киво...  Wink

Не знам с кого ми се иска да гледам Туба  Thinking Мечтата  ми беше Енгин, гледахме ги...

Може и да е интересно да гледаме Туба в някоя романтична комедия, но там пък с кого може да играе - пак само за Енгин се сещам  Grinning / пристрастна съм  Grinning

Тука Туба страшно ми харесва

# 292

Попрочетох и вас, и руските и хърватските форуми и да, всички мислят и говорят едно и също...
На ясно са, че  не е нужен втори сезон, но им е мъчно да се разделят с красивите актьори.  Rolling Eyes
В момента тече акция в ТТ

Като общо впечатление твърдо мога да заявя, че феновете на Туба не искат втори сезон, и почти никой от тези, които следя не участва в акцията.  ooooh!
Може да не са доволни от сериала, нашето мнение тук е известно, но не само ние мислим така, а може да се дължи и на слуховете, които се разпространяват и в ТТ и в турските, руските и хърватските форуми, че някой нарочно  саботира двойката...
Цитат
Блогеры в ТТ: 10 лет ждали эту пару и очень расстроились, что всего лишь на 1 сезон протянули удовольствие. Причина в проблемах сценария.. звучит неубедительно. Это серьезно ударит по авторитету АйЯпим.
ChiChiYcl‏ :10 yıldır Tuba Büyüküstün & Kıvanç Tatlıtuğ'u birlikte izlemeyi bekliyordum.#CesurveGüzel gibi bir dizinin tek sezonda bitmesine çok üzüldüm
Но вече все повечето обръщат  историята на шега

а твоята история все още е загадка... hahaha
И въпросите, на които ние чакаме отговорите, си ги задават и други хора...

Баги Hug лайкнах ти поста, съгласна съм с всичко, без частта в която оправдаваш СЦ. За мен СЦ е слаб, акцентира се на несъществени моменти, а интересните и съществените се пренебрегват,  твърде много разходки, седене на маси, каране на коли и панорамни снимки, не че не ми харесват, де...
Чувала съм, че режика в дизитата не е толкова съществена фигура, както в игралното кино, но вече не съм сигурна, като знам в ПС, където в първи сезон почти няма любовни сцени и все пак всички бяхме запленени и вътре с двата крака в историята и любовта на циганката и музиканта, че си мисля, че не е без значение кой е режика... ooooh!

Ако трябва да кажа моето виждане, знаете моя критерий за успешен сериал на Туба. Щом започнат да излизат мнения, че между ГГ има връзка, значи сериалът е успял.  Peace
Е, за този сериал казвам с прискърбие, че няма такива мнения...
Иначе Сюханче е интересен и различен от другите героини на Туба, образ. Тя го изигра страхотно.
Никъде не преигра, никъде не недоигра, нямаше истерии и нервни отигравания, които виждахме при Ширин, Джахиде, Хюлия,  Корхан, та дори и Тбей...
Доволна съм от Сю, а и Туба е доволна, мисля...
Цитат
“Cesur ve Güzel güçlü hikâyesiyle, atmosferiyle içinde keyifle çalıştığım bir proje oldu… Kamera önü ve arkasında hem profesyonel bir ekip, hem çok güçlü oyuncularla bir araya geldim, hep birlikte çok güzel bir sinerji ile çalıştık. Tüm ekibime kalpten teşekkür ediyorum, Sühan en çok da sana…"
Туба Бюйюкюстюн: "Смелый и Красивая" был проектом с приятной атмосферой внутри и сильной историей. Перед камерой и за камерой была очень профессиональная команда, очень сильный актерский состав, все вместе мы работали в прекрасном взаимодействии. Большое спасибо от всего сердца всей команде, а больше всего - Сюхан".https://vk.com/eatb_haber

Лека нощ!  Hug

# 293
Здравейте Hug

Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Баги HugИмаш лайкче за поста ти. newsm10

Добро утро, приятели ! Simple Smile
Нека да си пожелаем един вълшебен ден. Незабравим.. Неповторим. Един от онези дни, които започват с усмивка и свършват със спокойствие, които най -неочаквано ви поднасят онова, което от толкова дълго време чакате, които остават в спомените ви като най - ценните и щастливи дни в живота ви!

Усмихната Туба.

Какво ще ни покажат в тези4 серии,ретроспекция на миналото,ще се върнат към отношенията в миналото между Хасан и Тбей.
Джахиде и нейния опит с коня на Сю,открадване на бебето на Хюлия,ще издаде ли Рейхан.Тбей ще си спомни ли нещо или ще предпочита да си остане с амнезията за по удобно.
Ще видим накъде ще тръгнат СЦ,дано ни разкрият поне част от нещата  и завършат сериала  с добър край.

Цитат
"Намери време да обичаш, това е истинското щастие.
Намери време да обмисляш, това е изворът на сила.
Намери време да работиш, това е цената на успеха.
Намери време да четеш, това е основата на знанието.
Намери време да мечтаеш, това е пътят към звездите.
Намери време да играеш, това е тайната на младостта.
Намери време да сe радваш, това е музиката на душата.
Намери време да си мил, това е вратата към удовлетворението.
Намери време да се наслаждаваш, това е наградата за твоето действие.
Намери време да плануваш, тогава ще имаш време за останалите неща!"
/ Ирландска мъдрост /

Успешна нова седмица, дами bouquet

# 294
Добро утро в понеделник!  Hug

Имахме изпълнена с изненади и новини седмица, дано тази е само с хубави хабери и интересни преживявания!  Peace
Цели 4 епизода - достатъчно време всичко да се разплете и изясни. Разчитаме на това.  Peace

Цитат
Сообщение от Кыванча Татлытуга и Тубы Бюйюкюстюн.

Сериал "Джесур и красавица" от Ай Япым, идущий по каналу Стар, где с каждой серией растет романтика и волнение, начал отсчет к большому финалу, постепенно приближаясь к нему.
С первого дня ставший популярным, как на экране, так и в соц.сетях, сериал, начал свой обратный отсчет. На вопросы, будет ли счастливый конец у легендарной любви Джесура и Сюхан, вы получите ответ в незабываемой финальной серии в четверг, 22 июня.
Сериал, вышедший в путешествие к аудитории в одном сезоне с современной историей любви, приближается к финалу, где зрителей ждут большие сюрпризы. Мы тоже хотим вспомнить незабываемые моменты "Джесура и красавицы".

С первых же трейлеров все были заинтересованы ими: Кыванчем (Джесур) и Тубой (Сюхан). Два актера, показавшие на экране чарующую пару, для зрителей сериала оставили незабываемые моменты. Мы спросили у главных героев сериала о незабываемых моментах.
Любимая сцена Кыванча это первое знакомство Джесура и Сюхан после опасной аварии в первой серии. Татлытуг сказал о своем персонаже следующее: "Персонаж Джесура для меня и моей карьеры был совершенно новым опытом. В авантюрном и страстном характере Джесура я нашел что-то от себя. По этой причине это было также весело. Друзья-актеры и наш режиссер теперь стали нашими друзьями. Вместе в компании мы весело провели сезон. Также отсюда передаю свои благодарности съемочной команде. Дай бог каждому здоровья".
Туба о сериале сказала следующее: "Джесур и красавица" был проектом с сильной историей и приятной атмосферой, где я работаю. Перед камерой и за ней была профессиональная команда, я работала вместе с очень сильными актерами, мы прекрасно взаимодействовали. Я хочу от всего сердца поблагодарить всю команду, а больше всего - Сюхан."

Любовь Джесура и Сюхан распространилась по всему миру!
Легендарная любовь Джесура и Сюхан распространилась от стран Ближнего Востока до Чили, от Казахстана до Албании по четырем углам мира. До сегодняшнего дня полностью проданный 46 странам сериал и дальше создаст шторм на разных континентах

Перевод Elmira Ismaeil специально для нашей группы. https://vk.com/tuba_bustun

На  27 май 2017 г. Деврем Якут (Мехрибан) е навършила  49 год. На сета я поздравяват!  Peace

Тате и син... Laughing

Днес очакваме фрагман, ама може и да няма. Нищо не се знае... Mr. Green

Хубав ден и успешна нова седмица!  Hug
Вичи  Hug wavey

# 295
Добро утро! Hug Hug Hug

Вичи Hug Линка Hug

Нова седмица и поредното очакване на фрагмани,нови снимки и озета!Ами не останаха-още 4 пъти ще очакваме! Laughing И дано се разкрият всички истории и прегрешения! Laughing А недоволни все ще има! Joy

Линка Hug,вече е пуснала един превод! Peace

Това излезе сега .....
Цитат
Пресса!📌

Более четырех миллионов сообщений!
Любовь Джесура и Сюхан вошла в жизни зрителей как шторм.
С первого дня выхода сериала и до сих пор в социальных сетях было отправлено более 4-х миллионов сообщений о "Джесуре и красавице".
Только о Джесуре и Сюхан было отправлено 1,5 миллиона комментариев.
Каждую неделю, переживающим разные испытания и трудности, Джесуру и Сюхан, как паре в целом, было отправлено 891 тысяча сообщений.
Наибольшим количеством комментариев зрители сериала поделились о сцене, где Сюхан подозревает, что она беременна.
Примерно 2300 сообщений было отправлено, когда Сюхан предложила Джесуру пожениться и после сцены танго Джесура и Сюхан.

Перевод Elmira Ismaeil специально для нашей группы.
https://vk.com/tuba_bustun

И клип от вчера..-SuCes ❖ I will return to you...

https://youtu.be/J1pm4F9-3tM

Имайте приятен ден и лека нова седмица! bouquet

# 296
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нова седмица започна, малко остава до финала на ДК, но... пък за нас все ще се намира и тема за разговор!

Вичи, Линка, Злати  Hug

Дани  Hug много подобни на моите усещания пишеш  Peace - аз също обичам да коментирам неща, които харесвам, а не просто да присъствам с кухи повторения или ох-, и ах-..., затова и напоследък доста разредих постовете си тук. Ами като няма какво да ми провокира размисли или радост, та да го отразя тук и нали си намерих нова приказка, която ми донесе и много хубави емоции.

За Туба... точно вчера с една дружка коментирахме реално и... аз си казах моето мнение - след този тежък и по-силно драматичен сериал и пожелавам да се върне колкото се може по-рано на екран с нов проект в друга насока, например една комедия с деца. Знаем колко талантливи и красиви дечица имат в тази индустрия, а пък на самата Туба нещо такова ще и носи и много положителни емоции. За мъж партньор... не искам и да гадая, защото... така желаният от мен Къванч много ме разочарова и... разбрах, че това което знаеш и виждаш за някого не винаги е такова. Имах хубави наблюдения и го харесвах, а точно той не можа да ме убеди в любовта на героят му в сериал с Туба и стана за мен първият неуспял, сред всичките и проекти досега ( дори един Илкер успя ме убеди в 20 минути, а сега...  Sad ) Знам, че вина затова има и сценарият, и режисурата, ама... и самият актьор - също, защото той трябва да гледа жената срещу себе си и да я докосва, когато я обича...

Е, как да не хлътна по моят АСК когато там въпреки не съвсем добрият сценарии и начинаещите ГА с първи главни роли и много добри режисура и заснемане на ситуации виждаш и усещаш чувства и емоции. А пък и какъв финал на сезона направиха само...  #Crazy да те потопят в огромна романтика и най-силният момент да е в кола висяща на ръба на пропаст.., да се радваш ли или да плачеш с героите и да чакаш отговора '' какво следва'' няколко месеца... отдавна не го бях преживявала ( след моята любима Пленителка за първи път ми се случва)

А сега... да си поемем и реала, кой както си го знае  Wink - за виртуал... пак ще има време.  Peace

Хубав ден на всички!  Peace

# 297
Здравейте Hug

Цитат
#CesurVeGüzelInfo
На счёт игры Кыванча у меня слов нет, но это правда что в сценах близости и поцелуев он был зажатым, замороженным .
Не хочется вдаваться в подробности, но скажу одно это было не профессионально. Но, у них настроение хорошее нужно уважать их решение. На счёт Тубы наехали на женщину что у неё одна мимика холодная игра.А, что вы хотели если её характер Сюхан был написан так апатично и плохо что именно так это можно было и сыграть.
Написанные диалоги это ужас сам по себе. Когда сцена была написано хорошо, она играла её на все .Да они очень подходили как пара, но они стали жертвой плохо написанного сценария. Больше что мы ни когда не увидим их вместе. И поэтому у людей такая реакция.А, как же красиво начиналась эта история.

Все, календарь их прожитых вместе дней все все осталось в воздухе.Но, несмотря на все этот сериал самый лучший которые сейчас показывают. Если искать виновного то это Эдже Юоренч и Айяпым. Эдже бросила сериал из за фильма, Айяпым относился к этому сериалу как не родному ребенку. Не понимаю как ты могла бросить свою работу на половине и потом согласиться на другое дело?

Если есть виноватым то это Эдже Юоренч и Айяпым. До того как она ушла были непонятки и она умно поступив свалила. И смотрите вся вина останется на плечах Тубы и Кыванча.

Не знаю насчёт Кыванча (все таки Эдже его подружка) но думаю у Тубы больше никогда дороги не пересекутся с Эдже. Айяпым через Тубу и Кыванча заработало кучу денег. И + фраги которые не вовремя , неработаспособность режиссёра Али Бильгина стали последней каплей. Вообщем-то все соединилось ...Много не раскрытых тем осталось(Джес не узнал про отца,откуда у Джеса деньги текли ,история Тахи и Мехрибан, история прокурора) Не смогли как вы поняли.В истории сериалов не будет такого как СиК которого срубил и топором.Но, Аллах велик.Ничего не поделаешь.Осталось 4 серии.Будем смотреть и радоваться. ВСЕ начнется после финала.

перевод: Guler Memmedova

Скрит текст:

Цитат
Сегодня нас закидывают джесурными закадрами 😃 Съёмки проходят на пляже Kilyos и пишут, что там почти вся команда.
На первом фото наш оператор.

#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #CesurveGuzel #KivancTatlitug #ДжесуриКрасавица

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 13:16 от vdleri Вичона

# 298
  Здравейте! Flutter Изглежда от тази снимка на сета, че предстои сватба:

# 299

Вичи Hug

Саби Hug wavey

Явно АЯ тази година ще прави сватбите на плажа!В Кара севда също сватбата ще бъде на плажа! Peace

Цитат
Модная страничка Сибель Арна, в Hürriyet/Kelebek.

Вы заметили, насколько изменился стиль Тубы Бюйюкюстюн в сериале "ДиК" с наступлением лета? Какое облегчение, от того что пальто больших размеров, длинные жакеты и огромные шарфы - сброшены... Вернулась элегантная, обаятельная словно лебедь, женщина. Все кто следит за сериалом говорят: "Как же идут Сюхан платья на бретельках!"
Два платья, которые она надевала в последней серии, от дизайнера Тубы Эргин. Серое платье - 100% кожа и шелк. Цена 1250 ТL.

Общи условия

Активация на акаунт