Необичаен и внезапен шум в ухото

• 2 435
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Доста съм притеснена, защото, докато си почивах, слушайки музика, със силиконови слушалки, съм задрямала. В един момент, телефона ми звънна и рязко станах от леглото. Внезапно получих замайване и шум в ушите. След минути, шума остана в едното ми ухо и така до сега. Звука е като пищене на електронни уред. Ужасно е. Помислих, че е от кръвно, премериха ми го, нормално е. Хапнах сладко, пих течности, даже успокоително взех, понеже го отдадох на нервна почва, ами не минава:( Топло олио капнах, пак не минава. Много съм притеснена...Някой имал ли е подобен проблем?

# 1
Ani888, има специална тема за шум в ушите. Направи си преглед при оторинолог.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=975521;topicrefid=20

# 2
Да, ходих, Благодаря:)

# 3
Не е хубаво да слушаш много силна музика. Всеки ден се сблъсквам с хора в обществения транспорт, които толкова силно слушат музика, че през няколко седалки се чуват. пазете си зрението и слуха, защото са най-важните сетива. дано по-бързо да се оправиш

# 4
Благодаря! Явно, ще трябва да забравя слушалките и силната музика. Получило се е възпаление на слуховия нерв:(

# 5
ами да, слушалките са много вредни, а и да не говорим, че може да не чуете шума на колите, или какво се случва около вас.

# 6
Абсолютно сте права. Щеше да ме блъсне кола веднъж. Оттогава, на улицата, не слагам слушалки, само у нас, за да не дразня останалите с високо слушане на песни.

Общи условия

Активация на акаунт