Искам да кажа ... (122)_15.05-21.05

• 70 395
  • 878
  •   1
Отговори
# 645
Герлен си е Герлен, дами. Или сте си купили неподходящи продукти,  или не умеете да ги нанасяне.  Sunglasses Но това е само грим и не е въобще задължителен. Аз не се възхищавам на хубава кожа ако е на пораснала жена и въобще не харесвам естественоста във външния вид, но това си е мое виждане.  Grinning

Ша, облечи я пък и ти. И аз нищо не виждам така.

Аз се възхищавам, но около мен, поради климатичните условия, само азиатките са с хубава кожа, а и приятелят ми, който навършва 50 тази година, а изглежда ненормално млад.

# 646
Аз пък азиатка с хубава кожа не съм виждала, но от друга страна изключително малко негримирани азиатки съм виждала. Те са луди по грим, особено по бб, сс и т.н., то вече половин азбука има.

# 647
Даун, приятелят ти...Юпиии..имаме новина!
Иначе харесвам грима и равният тен с ФДТ. Но се гримирам рядко.

# 648
  • Пловдив
Аз нямам какво особено да кажа.

# 649
Аз се изринах от Гарлен. Мислех, че е от конкретния крем, но и от следващия продукт се обринах,  така че колкото и да е хубав, не е за мен.

# 650
Като е много горещо или съм на плажа, не слагам грим. Пък и лятото слънчевите очила не ми слизат от очите. Само парфюм. Почистването на лицето и нанасянето на крем всекидневно.

Роклята не е лоша, много харесвам синьо. Чантата не ми допадна.

# 651
Ми то човек като работи, така е Mr. Green
Приятеля азиатец ли е ?  Simple Smile

# 652
Даун, приятелят ти...Юпиии..имаме новина!
Иначе харесвам грима и равният тен с ФДТ. Но се гримирам рядко.

Joy Нямаме за съжаление. Без бенефитс е, но си го обичам. Един от най-близките ми хора тук е и сега ме ядосва, че не ми се обади, че се е прибрал и го мисля. Утре ще му спретна скандал  Mr. Green.

# 653
И аз. Много съм зает. Изчезвам. bouquet

# 654
Янтре,  защо тъй вяло? 
Аз пък да се похваля, че правих спаначена торта с ягодов крем  chef

# 655
  • Ямбол
Е, как няма. Оплачи се, похвали се, децата, котака, туй-онуй. Матракът здрав ли е?

При мен днес мина много леко. Имам някои забележки относно колеги квестори от други гимназии, но поради професионалната ми етика, няма да ги споделям.

# 656
Янтро, казвай как е в работата, не се прави  Crossing Arms. Аз в моята се сблъсках с истински психопат. Страшно е положението наистина. Говори с мен най-спокойно, в следващия момент почти ми налита на бой или се оплаква. На мен ми е все още забавно, но мисля, че ще се помъча още малко и ако не стане, ще прекратя договора му.

# 657
  • Варна
Да не забравя да пожелая успех на седмокласниците и зрелостниците на майките от темата!  Hug
Още ми държи влага-преди две години девойката ми се прибра от първия изпит, плачейки. Брях! Щях да умра от притеснение заради нея. А като излязоха резултатите-отлични. Ама паника... Crossing Arms От втория изпит вече посрещнах нормално дете.  Simple Smile
Янтра, как се оправяте с децата сега?  Confused Доволна ли си от работата?  Hug

# 658
  • Пловдив
Работата ми е скучна. Освен, че нямам опит, е изначално скучна.

# 659
Легнах си в 8.  Сама. Котка, киндъл, филм. Кеф.

Общи условия

Активация на акаунт