Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 476
  • 801
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Любо Киров и Дани Милев на концерт в Созопол. Вчера Галена на Смокиня.

# 391
Как изглежда Галена на живо?
Скоро гледах снимки преди и сега и разликите са очебийни. Яко е играл скалпела, но въпреки всичко я харесвам сегашния и вид.

# 392
  • Пловдив
Беше с големи слънчеви очила. Просто се разминахме, изглеждаше добре.

# 393
  • Сф
Боян Расате.Определено ми изглежда психо.

# 394
Славена Вътова, бременна, на излизане от лекарския кабинет. Изглеждаше много добре.

# 395
И Кремена на Наско Месечков е бременна. Видях ги преди седмица, но новината вече я има в медиите, така че мога да изпусна въздуха.

# 396
Джино от Биг Брадър. Не, че се опитва, но просто няма как да остане незабелязан. Имам предвид стайлинга.

# 397
  • Sofia
И Кремена на Наско Месечков е бременна. Видях ги преди седмица, но новината вече я има в медиите, така че мога да изпусна въздуха.
Да,приятелка е на моя приятелка. Бременна с третото си дете (първо за Атанаско)...за другите две-нищо не се споменава  Thinking.
Виолета Марковска, вчера,буташе количката по баира нагоре.Много невзрачна женица е,често я засичам из квартала. Бая тежичка  е количката, че и детето й не е малко вече.

# 398
  • при най-добрият мъж...
Иван Бърнев и съпруга в Мол Варна,напазаруваха си от пазара-много позитивни.Пак в Мола-Симеон Лютаков с висока брюнетка.

# 399
Преди 10 дена при пътуване извън Бг, видях Damian Lewis от сериала Homeland Simple Smile.
Седеше на бара точно до мен и в първия момент не го познах и само си казах " хубав мъж" Joy, добре че приятелката която беше с мен го позна Simple Smile.
Издебнах удобен момент и го попитах дали наистина е той Simple Smile. Разменихме си няколко реплики и даже ме попита от къде съм. Сигурна съм, че остана поласкан, че дори в Бг го познават.

# 400
  • До сърцето...
Ау, Деймиън!! Аз съм "завижд"!!!! (падащо човече)
Скрит текст:
Какво проектче бих спретнала с него...

# 401
Поостарял е от времето когато гледах Homeland, но все още е хубав Simple Smile.

# 402
  • Варна
Заки по крайбрежната на Варна.
Много парфюм, много нещо...

# 403
Део, жена му и бебето.
Бебето - сладурче, но жена му -   Thinking Твърде странна двойка са ми.

# 404
Кирил Ефремов и жена му в едно кафе на нашето Черноморие. Много ми харесаха и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт