Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 476
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Нищо лошо и глупаво не виждам в това да си егоист Laughing виж, при наличие на възможности и желание не би трябвало да има пречки да си осъществиш желанието.

# 361
  • Sydney
Може ли пак да си задам въпроса за Моракселата - флоксал ли бяха капките?
За децата - забелязала съм, че тези които са нямали братя/сестри искат повече от едно и обратното... за мен лично не ми е проблем само едно дете да имам, мъжът обаче мн иска, но пък и факторите не са мн в наша полза...

# 362
Ма мъж ти да го ражда второто тогава. Аааааа. Като има причина, значи не мо-же.

# 363
  • Бургас
Бени, "нашата" мораксела,  последно я третирахме с цилоксан и не се е обаждала от тогава/февруари/ , но пък по антибиограма уж беше чувствителна на това.

Аз имам сестра и пак искам 2ро , та и 3то  Crazy Crazy Разликата ни е 6 години  Peace

# 364
  • Сливен
Ма мъж ти да го ражда второто тогава. Аааааа. Като има причина, значи не мо-же.
+1
Аз също имам брат, ММ пък има сестра.
Около мен повечето двойки създават деца с около 4г. разлика - после при повече късмет, ако са доволни от учителите, децата са при едни и същи у-ки в ДГ и у-ще.

# 365
  • shumen
Бени,Цилоксан май бяха капките.За Флоксала не съм сигурна за какво бяха.
Аз имам брат,но искам още едно дете,но пък да си има баща.Не искам да отглеждам още едно дете сама.
Не знам кога,но баща му му ги е наприказвал едни,че лятото ще го вземе,че няма да го върне,ако иска,ще му купува всичко и още куп глупости.Но ако мисли,че аз ще му дам детето и ще ме разиграва е няма да стане.

# 366
И аз, и ММ сме 2 деца в семействата ни, и бяхме категорични, че ние също искаме да имаме 2 деца. Като видяхме, че шансовете да имаме даже и едно клонят към нулата, пък то взе е стана, износих, и родих, и си казахме - няма за къде да чакаме, дори и по някаква луда слуайност да стане второ, то ще ни отнеме години. И затова пришпорихме нещата, аз даже нарочно отбих баткото, за да може да ми се възстанови цикъла, за да можем да направим ЗЕТ. А като стана от раз..... нямаше такава изненада  Heart Eyes
Вчера ми беше един от най-трудните дни, явно и аз вече сгъвам. Баткото направи поредния голям шлем  Crazy Първо се наака в гащите, след това от истерии повърна в леглото, приспивахме се 1 час - избиха ми чивиите, не успях все пак да надделея, накрая ревяхме и двамата от нерви, вечерта пък си обърна купата с вечерята - днес забелязахме, че има петна и по тавана!!!! В резултат от 7:30 сутринта до 21:30 това дете не се спря и за секунда. Днес продължи с напикаване в столчето за кола точно като тръгвахме, което наложи да се върна и да го преоблека в обикновен панталон, а гуменият отиде за пране, което пък доведе до порядъчно омокряне по време на разходката, т.е. пак се наложи да се приберем до вкъщи, за да го преоблека, преди да отидем на седмично пазаруване до хипермаркета. Сега ще пускам трета поред пералня, а само се ослушвам и се моля ММ поне днес да успее да го приспи следобед. А все още е 15:00, какво ли ме чака  Crazy Забелязвате ли, че нямам време да разкажа нищо за бебо, горкия.... но ще проходи и той, и ще настане и неговото време, и тогава само ще допълзявам за седмични сводки  hahaha

# 367
Моме, с ръка на сърцето мога да кажа, че Алекс ти е чудо. Чак аз се учудих, че успя да го задържиш Heart Eyes

# 368
Хихи, Сигме  Heart Eyes Какви размисли си имала по въпроса? Аз пък обратното - сякаш не вярвах, че ще мога да зачена, но като се оказах бременна, по-леко ми стана на душата, може би нямах толкова време, за да се вторачвам.

# 369
  • При моето слънце
Аз също имам сестра, мъжът ми има брат, винаги съм искала поне две деца и то момчета. Като бях бременна с малкия, си мислех след някоя друга година и за трето, защо не момиче. Но... вече съм на друго мнение, не мога да издържа нито физически, нито психически първите 3 години. Георги е фурия, да ми е жив и здрав, и се опитва да копира щуротиите на брат си, който само това чака. Къщата ми е хаус, нямам дори час за себе си за цялата седмица. Ако баба им ги вземе, аз или чистя, или работя. Много ми е хубаво с двамата, обичам ги безкрайно, но Ах, първите три години  Crazy
Знам ли, по принцип имам още време, може и да изчаткам отново, но към днешна дата две са ми предостатъчно.
Сестра ми имат само едно дете, иска й се второ, но егоизмът им казва Не. Всеки решава и преценява, а някой път пък плановете се налага да се променят.

# 370
Не бе, много ниско ти беше чхг-то.

# 371
  • Варна
Петьофка, защо момчета, бре Laughing В смисъл не, че нещо, и аз имам момче, но тайничко ми се искаше и момиче, мисля, че в днешно време момичетата са по-свързани с родителите си от момчетата, като възрастни имам предвид, за разлика от едно време. Момчетата порастват и в повечето случаи се отделят и някак... охладняват ли, как да го нарека, все пак нали са мъже вече. Момичетата повече милеят за родителите си сякаш. Не знам, такива са ми впечатленията, може и да греша. А като мярна някой път темите за свекървите и ми става зле Crazy

# 372
  • NE
И двамата с ММ сме били по 2 деца в семейството. Разлинаката със сестра ми е 1,11 г., а на ММ с брат му - 5 г. Те не са се понасяли години наред, а аз със сестра ми сме като близначки гледани и близки. Търсихме малка разлика, но не прекалено за да са породени. 1 година на работа ме убедиха да си бременея пак и в предвид, че Вилизар стана по-трудно се решихме от 2 рожден ден на детето. То пък бебето стана за месец, което ме очуди наистина. При нас бебето е кротко, макар да ми е много нервен тези дни. Големия ни вижда сметката. Не очаквах да гледам 3 годишно бебе. Живи и здрави да са само.

# 373
  • Варна
Аз покрай тези размисли тия дни да ви кажа какъв откачен сън сънувах, първо сънувах себе си, че имам три деца, даже третото го раждах в момента и викам на акушерката "ау, ама то третия път верно бързо става разкритието" Crazy После бебето тъкмо изскочи и акушерката го изтърва на земята ooooh! И двете клечахме под леглото да го търсим, но нищо му нямаше, добре си беше. В следващия момент се оказа, че децата всъщност не са мои, а на друга жена, и то с по 4-5 месеца разлика (не ме питайте как става тоя номер, насън всичко може Mr. Green ) и тя се канеше да захранва средното, на 5 месеца да речем и каза, че едновременно ще захрани и най-малкото, на месец, с айрян и месо ли, кво беше там, а аз със сълзи на очи я молех да не прави тази глупост, тя ми се смееше нещо и се събудих Shocked Ужас, изкукуригала съм тотално.

# 374
  • В къщурката на хълма на феите
Моето голямо бебе преиграва Пепеляшка в момента, а малкото бебе се прави, че спи, но всъщност си стои в кошарата гушнало одеалото и си цука пръста .. НапраО не ща да мисля после като истински му се доспи какво ще го правя Crazy

Общи условия

Активация на акаунт