Първо се наака в гащите, след това от истерии повърна в леглото, приспивахме се 1 час - избиха ми чивиите, не успях все пак да надделея, накрая ревяхме и двамата от нерви, вечерта пък си обърна купата с вечерята - днес забелязахме, че има петна и по тавана!!!! В резултат от 7:30 сутринта до 21:30 това дете не се спря и за секунда. Днес продължи с напикаване в столчето за кола точно като тръгвахме, което наложи да се върна и да го преоблека в обикновен панталон, а гуменият отиде за пране, което пък доведе до порядъчно омокряне по време на разходката, т.е. пак се наложи да се приберем до вкъщи, за да го преоблека, преди да отидем на седмично пазаруване до хипермаркета. Сега ще пускам трета поред пералня, а само се ослушвам и се моля ММ поне днес да успее да го приспи следобед. А все още е 15:00, какво ли ме чака
Забелязвате ли, че нямам време да разкажа нищо за бебо, горкия.... но ще проходи и той, и ще настане и неговото време, и тогава само ще допълзявам за седмични сводки

После бебето тъкмо изскочи и акушерката го изтърва на земята
И двете клечахме под леглото да го търсим, но нищо му нямаше, добре си беше. В следващия момент се оказа, че децата всъщност не са мои, а на друга жена, и то с по 4-5 месеца разлика (не ме питайте как става тоя номер, насън всичко може Препоръчани теми