Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 439
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
  • NE
Кътмет Дани!

# 211
Дани, успех.

# 212
  • до едно тепе
Фейче аз не казвам да го надувате от бой. Още е малък и не може да осъзнае какво се случва, ако излезе навън. Аз имах предвид,че ако Слав ми спретне номера, който аз съм спретнала на баба си ще отнесе и аз не знам какво. Аз си отидох съвсем умишлено и не предупредих баба ми. Не помня, но може и на 5 да съм била. Подлъгах се по братовчедка ми и тръгнахме по улицата и пресякохме доста натоварена с коли улица, за да идем в парка. После нещо се сдърпахме и аз се прибрах съвсем сама. Значи не съм се загубила, а точно си знаех къде и защо отивам. Сега Слав е предупреден да не излиза от площадката без да ми каже къде и защо отива. На улицата е научен да върви на максимум 4-5 метра пред мен. Нямам му доверие изобщо.
Братовчед ми навремето беше отишъл от плаж на Златни пясъци до плаж на Албена без изобщо родителите му да забележат,че го няма. Плацикал се и се разхождал по брега с един пояс, пояса се спукал, метнал го някъде и продължил пеша. Накрая отишъл при един спасител и казал, че се е загубил. Като го питали къде са техните и им казал, че са в Златни пясъци спасителите щели да паднат. Предполагам междувременно и родителите му са го потърсили. Не знам точно, но си е било луд късмет,че не му се е случило нещо лошо.
Вкъщи заключваме вратата и махаме ключа. Слав си отключва и както ходи насън знам ли къде ще отиде. Вратата на терасата също е обезопасена със закопчалка, но и аз не ги пускам да излизат там. На 5-тия етаж сме и не искам да ги уча че могат да седят там. Забранено им е да отварят. Слав преди отваряше вратата да хвърля боклуци в кофата на терасата, сега го пращам в тойлета.  Naughty
Дани ,дано всичко мине по план утре  Peace

# 213
  • Бургас
Дани, наминавам само да ви пожелая успех утре, нека мине леко, а ти се опитай да бъдеш максимално спокойна. Ще мине и ще замине. Чакаме те да споделиш как е минало.  bouquet bouquet

# 214
  • shumen
Благодаря момичета.Дано утре всичко мине по мед и масло.
Това диване се наспа след обяд и сега не иска да заспива. На всичкото отгоре и баща му за какво дойде само да го разиграва и да не спи.

# 215
  • Велико Търново
Дани, утре ти пожелавам цялото спокойствие на планетата и съм сигурна, че всичко ще е наред!  Hug

# 216
  • Sydney
Дани всичко ще е наред Wink
Снощи Ема се напишка, каза че не съм я чула като ме е викала и явно е заспала и не се е усетила... кашля два часа преди да заспи нормално и от изтощение не се усетила, а и аз съм толкова изморена, че съм като пън... това с напикаването го прави за 3-4 път тук, все като е не Ок здравословно... иначе през два часа става, а снощи от 22.30 до близо 06.00 не беше или по-точно викала ме е, но съм чула (баща й спи с тапи за уши, Та той съвсем)...  Tired

# 217
  • Сливен
И аз наминавам да пожелая успех на операцията на Дени и кураж на майка му.
Ние сме в Плевен, тази седмица Алекс има само два учебни дни и го освободихме, той и без друго не отсъства по други причини,  а ММ е в отпуск.
Чета ви, но откъслечно и позабравих какво беше при всички. Меци, дано Ема е вече добре.
Хубав и усмихнат ден.

# 218
  • Варна
Фейче аз не казвам да го надувате от бой. Още е малък и не може да осъзнае какво се случва, ако излезе навън.
Именно, щото приказките и обясненията са много абстрактни за главите им бих го набила, пък, честно! Че от ютова по-опасно има ли? За дреболии бих си спестила нервите, ако мога, но за неща, от които зависи сигурността и може би животът му - не! Щом от дума не разбира шамарът ще го запомни със сигурност! Предпочитам да не го оставям да ми се качи на главата и да рева после. п.п. първо обаче бих теглила един на мъжа дето "забравя" да заключи дори при наличие на прецедент с бягащо от къщи дете, защото неговата разсеяност може да струва много скъпо. Ама това съм аз.
Дани,
успех, пиши, когато можеш!

# 219
  • Северозапада
Дани  Hug fingerscrossed
И ние ще се разходим до Плевен утре. Ще ходим на цирк. При нас идват само едни с не добри представления. Направо разочароващи и за децата, а цените на билетите доближават тези на цирк "София". Дано е добро представлението.
Аз напоследък доста свободно пускам София. Е, не я пускам сама навън, но и разрешавам да се отдалечава, ако имам зрителен контакт и няма натоварена улица наблизо. Оставяла съм я 2-3 пъти и вкъщи сама за 2-3 минути, за да сляза пред входа за нещо. Веднъж ми казва "Ти отивай до магазина, аз ще стоя вкъщи. Вече съм голяма."  Joy Е, не я оставих, де. За сега не ми е давала повод за притеснения. Но за навън при нас няма нищо общо с големите градове. Тук деца 2-3 клас все още се прибират сами от училище, например.
Вчера ми спретна цирк в магазина за "сок" (вода със захар и боя за 40 ст). Казах, че няма да и купувам такъв боклук, само защото бутилката е с форма на мече. Разсърди се, намуси се и, когато се опитах за ръка да я изведа, като писна и побягна из магазина. Като я доближа се дърпа и крещи, пази се все едно ще я отвличам. Хората сигурно си мислят, че я малтретирам  Joy

# 220
  • Варна
Дани, успех! Пиши после ...
Като бях 5-6 годишна се скрих от баба ми и дядо ми м/у стената, и  един шкаф. Не ме намериха, звъннаха на нашите, дядо ми се втурна да обикаля улиците ... Извиках, че съм там. Не са ме били, не са ми се карали, но никога няма да забравя обезумелите им погледи. Скрих се, защото ми беше писнало да си мия ръцете, а баба ми беше болна на тази тема.
Снощи бяхме на абитуриентска на братовчед ми и Атанас беше във вихъра на купона. Смая всички гости, като не спря да танцува и да бяга цели 6 часа, и аз след него. Бях с пантофки, но даже те не издържаха и ми направиха пришки  Joy Съжалиха ме хората, искаха да ме сменят, но Насето гордо заявяваше: " Това е мооята майка,  тя трябва да седи при мен! "

# 221
Със закъснение да пиша, Поспаланче благодаря за темата  bouquet

Дани успех Simple Smile

# 222
Дани Praynig пиши като можеш.
И аз като Стели ще кажа :Боже какво добричко и кротко дете имам ! Да ми е жива и здрава досега не ми е правила никакви изпълнения. Когато се каже не, значи е не. Когато й се каже, че не може, не трябва или каквото и да е, винаги изпълнява без протести. Оставяла съм я за няколко минути да изляза пред къщата да взема нещо или да сляза до мазето да напаля парното. Даже и Марти е забавлявала Simple Smile . Познавам си я и знам, че е кротушка и мога да й имам доверие, НО все пак е дете и не мога напълно да й се доверя. Винаги имам едно наум..... През деня не заключваме, тя отваря вратата, но започва да пее или да вика, защото има ехо и й е забавно. Онзи ден баща й излезе пред къщата и тя 15 пъти ме попита дали може да отиде при него.
Много се надявам и Марти да е поне наполовина колкото нея послушен. Но както са казали хората : А дано ама надали Simple Smile
Аз не съм бягала ( или поне нямам спомен ) , но си спомням как веднъж брат ми изчезна в детската градина. Пратиха ме САМА да отида довкъщи да проверя дали не се е прибрал. Майка ми се приготвяше за работа и щеше да припадне..... А той се беше скрил м/у едно легло и стената в детската. Като се връщах една лелка през прозореца ми извика, че са го намерили.
Случва се някой път за секунди да ми изчезне от погледа и сърцето само дето не ми е излязло от тялото. Да са ни живи и здрави и на никой да не му се случва нещо такова. Praynig

# 223
  • shumen
Благодаря момичета.Приеха ни и чакаме да ни извикат за операция.Пак има неуредици и яко ми писва-няма свободна стая,настаниха ни в някаква зала по ЕКЛТ, държа детето гладно и жадно и са мрънка.

# 224
  • NE
Моля някой да ми каже какви изследвания искат в градината.
Личната дадв 2 направления. Имаме готово изследване на фекална проба и скоч лента. Взех безумно трудно урина, обаче пак във Варна ме пращат, лабораторията тук бетер зле и остава питанката защо не ми искат кръв. Всеки различни неща ми казва.

Общи условия

Активация на акаунт