WIZZ AIR - 26

• 78 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
jfjallen , не съм ползвала този вариант за връщане на пари по карта, но срещу върнатите 120% в Уиз-сметката стои срок never, което е доста удобно, че не се съобразяваш до кога трябва да ги ползваш.

# 541
Някой има ли представа в какъв срок след престоя в хотел резервиран в сайта на боокинг чрез уиз ер зареждат сумата по сметката на уиз, защото от моята мина вече повече от месец и нищо. Писах им на имейла и нищо не ми отговориха
Обикновено до 15-то число на месеца, следващ месеца, през който е бил престоя. И аз моите за едни нощувки в края на юни още си ги чакам.Confused

И аз писах на Букинг няколкократно по този въпрос, а най-вече заради некоректно отразяване на Уиз-точките, които са в най-различен диапазон: имам 10%, 5% и 1% за различните резервации, дори в един и същи месец. Най-накрая ми отговориха, че това е политика на Уиз и ме зарязаха.
Писах и на Уиз, ама оттам, честно да си кажа, отговор не очаквам.
Та на някой от вас случвало ли му се е такова нещо, моля споделете!

# 542
  • София
Някой има ли представа в какъв срок след престоя в хотел резервиран в сайта на боокинг чрез уиз ер зареждат сумата по сметката на уиз, защото от моята мина вече повече от месец и нищо. Писах им на имейла и нищо не ми отговориха
Обикновено до 15-то число на месеца, следващ месеца, през който е бил престоя. И аз моите за едни нощувки в края на юни още си ги чакам.Confused

И аз писах на Букинг няколкократно по този въпрос, а най-вече заради некоректно отразяване на Уиз-точките, които са в най-различен диапазон: имам 10%, 5% и 1% за различните резервации, дори в един и същи месец. Най-накрая ми отговориха, че това е политика на Уиз и ме зарязаха.
Писах и на Уиз, ама оттам, честно да си кажа, отговор не очаквам.
Та на някой от вас случвало ли му се е такова нещо, моля споделете!

Процентите са различни - факт. През уиз официално са или 5 или 10, но наистина (особено за хотели в БГ) не съвпадат. На мен уиз са ми отговаряли 2-3 седмици след имейла, че парите вече са ми в уиз сметката, което беше факт. Simple Smile . Към момента явно имат проблем, защото освен, че не са ми превели от миналия месец и баланса ми е 0.   

# 543
bibi,
благодаря, че се включи! bouquet
Единия хотел с 5% кешбек за резервация през Уиз е в Рим м.май 2017г., а другия - в Будапеща м.юни 2017г.
Хотелът с 1% кешбек е в България м. юни.

Както за чужбина, така и за България, винаги до сега съм получавала 10% кешбек за този начин на резервация. Затова сега се изненадах. Правя резервации предимноно чрез Букинг.

А закъснението на появата на Уиз кредитните точки и аз го отдавам на временния проблем със сайта на Уиз. Дано няма нови негативни изненади.

# 544
  • София
Аз също си чакам 5-те % от нощувки от края на юни. Писах на Уиз през формата им за оплаквания. Сравнително бързо ми отговориха, но само ми поискаха допълнителна информация за резервацията. Изпратих данните, но засега няма резултат. Все още балансът по сметката ми е 0.

# 545
  • София
Единия хотел с 5% кешбек за резервация през Уиз е в Рим м.май 2017г., а другия - в Будапеща м.юни 2017г.
Хотелът с 1% кешбек е в България м. юни.

В началото на май със сигурност беше 5 %. Толкова излизаше при резервация, толкова ми дадоха в Уиз сметката. Малко по-късно го направиха на 10 %.

За 1% не мога да коментирам.  Grinning

# 546
  • София (Възраждане)
Правилно ли разбирам, че през сайта на уиз могат да се правят и резервации за хотел с кеш бек, без това да е обвързано с предварителна покупка на самолетен билет?

# 547
  • София
Правилно ли разбирам, че през сайта на уиз могат да се правят и резервации за хотел с кеш бек, без това да е обвързано с предварителна покупка на самолетен билет?

Да. И за коли под наем има.

# 548
Но парите които връщат са по Уиз сметката, нали така? А не по картата с която е платен хотела?

# 549
  • София
Но парите които връщат са по Уиз сметката, нали така? А не по картата с която е платен хотела?

По Уиз сметка и са със срок.

Скрит текст:
ПИБ и Букинг в момента връщат пари в картата, но процентът е по-малък от този на Уиз. Не запомних докога е промоцията.

# 550
  • София
Таня, можеш ли да споделиш какъв е срокът? Различен ли е за всяка резервация?

# 551
  • София
Таня, можеш ли да споделиш какъв е срокът? Различен ли е за всяка резервация?

Парите за хотелите, които резервирахме и ползвахме в периода края на април-началото на май, са ни преведени на 13 юни и важат до 12 декември в полунощ. Важат точно 6 месеца от датата, в която са дали парите, а не от датата на настаняването.

# 552
  • София
ВАЖНО: За да ви върнат кеш бек - влизате в профила си в Уиз и оттам в Букинг. Преди завършване на резервацията си попълвате и клиентския номер на Уиз в направеното за целта прозорче.
Обикновено дава в розово колко ще е отстъпката в абсолютна сума. Аз започнах да си правя скрийн шотове на екрана, точно заради мизериите, които въртят.

Ето и промоцията за картодържатели на ПИБ:
https://www.fibank.bg/bg/page/4201

# 553
Ако човек не си е направил скрийн шот има ли следа някъде за тези проценти?

# 554
  • София
Ако човек не си е направил скрийн шот има ли следа някъде за тези проценти?
При мен излизат като суми на някои резервации: влизаш в профила си в уиз - оттам в букинг - влизаш в профила си в букинг - резервации - минали резервации и там на конкретната резервация би следвало да се виждаш уиз кредит точки.
Но пак казвам - не на всички се виждат. Напр. аз имам резервация от март, по която са ми превели сума, но в момента в букинг не се вижда. Sad

Общи условия

Активация на акаунт