WIZZ AIR - 26

• 78 195
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ако са от тези сухите, нямаш проблеми, аз съм пренасяла, но обратното от чужбина към България, някоя по-интересна като ми е харесвала. Не е позволено да се пренася пръст(почва).
И къде го пише това?
Пренасял съм саксии с мушката в найлонов плик като ръчен багаж без какъвто и да било проблем, така че това за пръстта въобще не е вярно.

# 121
  • София
И колежката ми си донесе от една командировка саксия с растение в ръчния багаж, но не беше с нискотарифна.

# 122
И колежката ми си донесе от една командировка саксия с растение в ръчния багаж, но не беше с нискотарифна.
Това няма нищо общо с авиококомпанията а с проверката за сигурност, която се извършва от летището.

# 123
  • София
Явно е моя грешката. Не съм пренасяла скоро, преди години пробвах и имаше конвенция, смяташе се, че е държавна собственост и че почвата може да е замърсена и да се наруши биологичното разнообразие.

Сега погледнах, че явно са намалени доста изискванията, но примерно за Австрия видях, че има изисквания за определени растения:
http://www.mfa.bg/embassies/austria/3633

Което за мен говори, че относно растенията все още е редно човек да погледне кое, къде е позволено, за да няма проблеми.

# 124
  • Пловдив
Искам да попитам как седи въпросът с лекарствата-капки за нос, за уши. Пак ли трябва да са в пликче и да се изваждат при проверката като другите течности

# 125
# 126
Здравейте!

Разглеждам в сайта на Уиз билет Милано Бергамо София на 12 септември 2017 г. с търсачката за цени. С Уиз Дискаунт цената е 67,99 лв, а без - 5,99лв. И не мога да си го обясня. А си пих кафето вече.

На какво се дължи това според вас?

# 127
Здравейте!

Разглеждам в сайта на Уиз билет Милано Бергамо София на 12 септември 2017 г. с търсачката за цени. С Уиз Дискаунт цената е 67,99 лв, а без - 5,99лв. И не мога да си го обясня. А си пих кафето вече.

Със = 39,99евро
Без = 49,99евро

това е при мен към момента

# 128
Аз пуснах търсачка на цени по маршрута София-Милано Бергамо за месец септември. Така излизаше до обяд. Сега други цени се показват, но доста се озадачих.

# 129
Здравейте!

Грешка. Който купил, спечелил. По някое време я оправят.

# 130
Здравейте! Имам няколко  въпроса, за първи път ще летя.
Приятелят ми като ми купувал билет го взел на свое има по навик- не можахме да го анулираме, тъй като е купен през някакъв клуб. Та- мога ли да му чекирам билета и да му ползвам багажа, някой бил ли е в подобна ситуация?
Има ли приличен паркинг около летището(освен на терминалите, където мога да си оставя колата? След 3 дни се връщам...
Колко излиза такси от гарата до летището, ако отида с автобус до София?
 bouquet

# 131
  • София
Щом приятелят Ви не пътува, не може да използвате и правото му на багаж. Дори и да е платил чекиран багаж.
Паркинг- проверете дали има места в хотел АТМ Хвалят го в темата. Осигуряват и трансфер до терминала.
Трудно е да прогнозирам сумата за такси от гарата до летището.. Разстоянието е около 15 км.  Много зависи от  часа, т. е. дали е в задръстването или в час, когато ще мине като победител. От 15лв до 25лв. По-разумното решение е да ползвате метрото.

# 132
Вчера такси ОК от Терминал 2 до Централна автогара София е излязло под 12 лева. Наето чрез гишето им там.

# 133
Благодаря!

# 134
Трудно е да прогнозирам сумата за такси от гарата до летището.. Разстоянието е около 15 км.  Много зависи от  часа, т. е. дали е в задръстването или в час, когато ще мине като победител. От 15лв до 25лв. По-разумното решение е да ползвате метрото.

Разстоянието от хотел АТМ до Терминал 1 не е 15км, а 5 км.

Вижте и този паркинг. Не съм го ползвала, просто ежедневно минавам покрай него. Пак е близко до летището, а буквално на 5 крачки има метростанция отиваща до Т2.

http://www.kentavar.bg/zakrit-parking-do-metrostanciya-inter-ekspo-centar

Общи условия

Активация на акаунт