WIZZ AIR - 26

• 78 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
На 14 нали вече е с билет за възрастен? Значи може. Ако е към България май нищо не се изисква, ама една декларация, че може да пътува сама не е излишна
Да има такава декларация,но на български само.Шведското летище каза-питайте уиз,но не мога да се свържа.Отделно в сайта на уиз пише  лице на 14 години не може само,трябва да има 15 г.По-рано не видях да пише навършени 15г.,а само 14г.

# 166
  • София
Телефонът трябва да се изпише +359....

Не знам как е в новата версия, но в старата със сигурност е 359 без +.  Peace

# 167
  • DE
От Германия към България звъня като набера 00359.... опитай така  newsm78

# 168
По принцип, за България, дали ще се избере/изпише 00359 или +359, е без значение. Плюсчето замества нулите. Не си спомням как съм изписала моя номер към Уиз, но е един от двата начина.

# 169
Здравейте!
Ще пътувам само с ръчен багаж за Италия, ще ми правят ли проблем за пинсета, къде трябва да я сложа - при гримовете ли ? А за епилатор електрически как стой въпроса?
Благодаря предварително!

# 170
Здравейте!
Ще пътувам само с ръчен багаж за Италия, ще ми правят ли проблем за пинсета, къде трябва да я сложа - при гримовете ли ? А за епилатор електрически как стой въпроса?
Благодаря предварително!
Аз писетата и ножичка за нокти бях сложила в плика с течности. Предполагам, че и при гримовете може ако на проверката на багажа извадиш несесера извън багажа. А за електроуредите-аз носих инхалатор и ел.четка за зъби и също ги извадих от багажа. На един човек преди мен му отвориха куфара, тъй като вътре му беше ел.четка. Иначе няма проблем да носиш ел.уред стига да е изваден от багажа.

# 171
  • Варна
Здравейте, за първи път ще пътуваме със самолет ( отиваме на бригада) и толкова много въпроси ме тормозят. Разбира се рових много, четох много и разпитвах доста от приятелите ми, но ме интересува и какви суми в брой могат да бъдат пренасяни на човек? Ще пътуваме с Wizz air (разбира се.. )
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 172
Здравейте, за първи път ще пътуваме със самолет ( отиваме на бригада) и толкова много въпроси ме тормозят. Разбира се рових много, четох много и разпитвах доста от приятелите ми, но ме интересува и какви суми в брой могат да бъдат пренасяни на човек? Ще пътуваме с Wizz air (разбира се.. )
Благодаря ви предварително Simple Smile
Позволен е износа-вноса на суми в брой до 10 000 евро ( или равностойността им в различни валути- долари,левове, монголски тугрици,японски йени,швейцарски франкове и т.н.) на един човек.Няма задължение да се декларират до тази сума и се минава през зелена граница.Над тази сума се минава през гишето- имам за деклариране.

Това важи за Европа.Виждал съм конфискуване на суми над посочените десет хиляди евро на летища в Германия.Хората си носеха пари в брой за купуване на кола втора употреба.

# 173
  • Варна
Много благодаря за бързия отговор!

# 174
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
При закупуване на билет за възратсен и дете без резервирани места, дали има шанс да са настанени един до друг  newsm78. Не съм летяла с компанията от началото на 2012г и не мога да дам адекватен съвет на мои приятели.

# 175
  • София (Възраждане)
Ако са купени наведнъж, шансът клони към 100% Mr. Green

# 176
  • София
Има ли проблем, ако един от тримата чекирани не се яви за полета? С Раян нямахме проблеми, но не знам как е с Уиз.

# 177
Къде може да се остави кола за 1 седмица докато сме в чужбина? Летим от София.

# 178
http://atm-hotel.com/index.php/uslugi/паркинг-за-пътуващи.html
Цените са моного добри. На мен миналия месец за седмица в открит паркинг+трансфер до и от летището ми излезе 27лв  Laughing

# 179
http://atm-hotel.com/index.php/uslugi/паркинг-за-пътуващи.html
Цените са моного добри. На мен миналия месец за седмица в открит паркинг+трансфер до и от летището ми излезе 27лв  Laughing
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт