WIZZ AIR - 26

• 78 182
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Никой не е дал инфо за 20% 

Само днес!
Не пропускайте – разпродажбата приключва довечера в полунощ
*Важи 20% отстъпка от цените за WIZZ Discount Club включително данъците, задължителните такси и малкия кабинен багаж (макс.: 42 x 32 x 25 см), но изключвайки административната такса. Отстъпката е валидна само ако членът на WIZZ Discount Club също пътува. Тази промоция важи на 14 юни от 00:00 до 23:59 Централно европейско време. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com, мобилното приложение WIZZ.

Предполагам, че утре ще е за всички.

# 181
  • Варна
Ако само закупя допълнителен багаж към купен вече билет , отстъпката ще важи ли ? / за днешната оферта ми е въпросът /

# 182
Здравейте,
сега случайно влязох в профила си на уиз и какво да видя променен е часа на полетите ни...през Септември са без да ни уведомят по мейл..... Притеснявам се че на отиване е супер рано и не ми се иска да си го причиняваме. Въпросът ми е ... има две опции нова резервация или възстановяване на сума...но ако избера второто дължа ли някакви такси ..търсих в общите условия и там са отбелязани само при отмяна от тяхна страна...не ми е ясно.. , моля ако някой е бил в такава ситуация да сподели ...

# 183
Щом е тяхна промяна не дължите нищо. Ако изберете да получите кредит в Уиз сметката, вместо пари, даже дават 20% бонус.

# 184
Здравейте,
сега случайно влязох в профила си на уиз и какво да видя променен е часа на полетите ни...през Септември са без да ни уведомят по мейл..... Притеснявам се че на отиване е супер рано и не ми се иска да си го причиняваме.
А коя е дестинацията?

# 185
  • София
През април имахме подобна ситуация.....променен час без да ни уведомят и нямахме опция да избираме, защото "промененият час и първоначалният били близки"

# 186
Здравейте, момичета! Успях да направя резервация онзи ден по намалението, почти точно в полунощ, но маркирах плащане по банков път. Вчера не успях да стигна до банката, намерението ми беше да променя начина на плащане и да заплатя с карта, но вечерта установих, че това не е възможно. Смятах, че резервацията си изгаря в полунощ, но все още я гледам със статус чакащ плащане. Сега ако платя по банков път ще ми приемат ли плащането към тази резервация или ще изгорят парите. Някой има ли опит с по-късен превод от изтичане на 24 часа от букването?

# 187
Здравейте,
сега случайно влязох в профила си на уиз и какво да видя променен е часа на полетите ни...през Септември са без да ни уведомят по мейл..... Притеснявам се че на отиване е супер рано и не ми се иска да си го причиняваме.
А коя е дестинацията?

Париж-Бове е дестинацията--още съм в чуденка дали да приемем промяната

# 188
Йесссссссссссссссссссссс
От Март 2018 София - Лисабон и София - Ница. Два пъти седмично.

https://book.wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen590

# 189
  • София
Супер, Лисабон ми е в списъка.  Joy

# 190
  • в града на вечния купон
ето това вече е супер

София - Лисабон Hug

# 191
  • София (Възраждане)
Купон за Лисабон bigdance2

# 192
И Ница, и Ница. Прованс и ривиерата е супер.

# 193
  • София
Хубаво е в Ница, но аз лично съм била, виж Португалия тепърва ще се разкрива пред мен.  Laughing

# 194
Аз имам билети за Лисабон за  КЛМ август - септември сега. Кой да знае. Ама нищо не пречи догодина пак.

Общи условия

Активация на акаунт