WIZZ AIR - 26

• 77 687
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
На 22.11.2017 г. - полета в 13,40 до Лондон е все още - 5,99 лв.  Peace

# 211
Ама обратен солено

# 212
  • София
Ако имам само голям салонен багаж, мога ли да нося трипода за фотоапарата допълнително? Не мога да го събера в куфара.

# 213
  • с/у ОколоМръсТното
Лаптоп как се пренася?

В какъв по вид багаж?

# 214
Лаптоп задължително в ръчния.

# 215
Здравейте bouquet
Искам да попитам има ли някъде списък на нещата които НЕ могат да се пренасят в ръчния багаж? newsm78 Интересува ме по-конкретно каква храна (като вид и количество- ако има ограничения) и течности могат да се носят! Ще пътувам с дъщеря ми на 5г. , няма как да не нося никаква храна или вода...... newsm78 Ако са позволени течности, трябва ли да си нося от специалните пликове за запечатване или ги дават на летището? Ако не мога аз да нося вода правят ли проблем за закупената на летището? Досега не сме имали проблем да носим по малко вода, но за първи път ще пътуваме с Уиз.....
Лаптопите трябва ли да се вадят за проверка? Laughing Моят е много тежичък и не знам дали изобщо да го мъкна..... newsm78 Mr. Green

# 216
  • Бургас
Имам резервирани два билета за Ница за
СОФИЯ – НИЦА
7 май
ПОН
8:05
SOF
W6 4415
9:25
NCE
НИЦА – СОФИЯ
11 май
ПЕТ
9:55
NCE
W6 4416
13:10
SOF цена за двамата е ДЪЛЖИМА СУМА:
‎175,95 ​лева​ Общо: ‎175,95 ​лева​ с малък безплатен багаж.Утре трябва да се плати,някой ако я иска може да му я преотстъпя.

# 217
  • София
Здравейте bouquet
Искам да попитам има ли някъде списък на нещата които НЕ могат да се пренасят в ръчния багаж? newsm78 Интересува ме по-конкретно каква храна (като вид и количество- ако има ограничения) и течности могат да се носят! Ще пътувам с дъщеря ми на 5г. , няма как да не нося никаква храна или вода...... newsm78 Ако са позволени течности, трябва ли да си нося от специалните пликове за запечатване или ги дават на летището? Ако не мога аз да нося вода правят ли проблем за закупената на летището? Досега не сме имали проблем да носим по малко вода, но за първи път ще пътуваме с Уиз.....
Лаптопите трябва ли да се вадят за проверка? Laughing Моят е много тежичък и не знам дали изобщо да го мъкна..... newsm78 Mr. Green
Течности в ръчния багаж може само до 100 мл, общо 1л в прозрачен плик. Това се отнася предимно за козметика. Вода ще си купите след проверката от летището. Няма ограничения колко да внесете в самолета. Храна можете да носите колкото искате, стига да не е течна или полутечна.
Лаптопът се вади при проверка.

# 218
  • София
Имам резервирани два билета за Ница за
СОФИЯ – НИЦА
7 май
ПОН
8:05
SOF
W6 4415
9:25
NCE
НИЦА – СОФИЯ
11 май
ПЕТ
9:55
NCE
W6 4416
13:10
SOF цена за двамата е ДЪЛЖИМА СУМА:
‎175,95 ​лева​ Общо: ‎175,95 ​лева​ с малък безплатен багаж.Утре трябва да се плати,някой ако я иска може да му я преотстъпя.
Как точно смятате да преотстъпите билетите, след като са на Ваше име? Трябва да се плати такса за смяна на името.
Ако не Ви трябват, просто не плащайте резервацията и тя ще отпадне.

# 219
Здравейте bouquet
Няма проблем за вода, купена след проверката, на гейта продават. За течности в ръчния багаж на човек имате право до 1л като максималната разфасовка е по 100мл, т.е. 10бр×100мл. Към течностите влизат шампоани, душ главен, крем за лице, афтър шейф и подобни. Всичко трябва да е сложено в прозрачна торбичка с вместимост 1л (тези,които дават на летището).
Храна за малката (~4г) аз носех сандвичи и плод в ръчния багаж.

# 220
  • София
 Досега не сме имали проблем да носим по малко вода, но за първи път ще пътуваме с Уиз.....
Проверките са еднакви, независимо с коя компания летите. Те са проверки за сигурност на летището. Уиз ги интересува само размера и броя на багажа.

# 221
dechy, ЦветиКо, много благодаря! bouquet Храната ни ще е "суха" Laughing , вода ще купя от летището. А протеинов шейк (на прах) мога ли да нося в ръчния багаж или ще ми направят проблем? Laughing Ще ми е много удобно с шейка да заместя 1-2 хранения, но изглежда малко съмнително така на прах... hahaha
Козметиката (вкл. и пастата за зъби) ще ми е в чекирания багаж, в ръчния ще има само гланц за устни, червило, молив за очи. Но те, предполагам, не се броят за течности?
Мога ли да пренасям неща от типа на малки консерви (125 гр) в чекирания багаж? Имам останали поне десетина и ми се иска да си ги взема.....
Досега съм пътувала с разпечатани електронни билети, четох за някакво Уиз приложение newsm78, но аз съм без смартфон. Нали е ОК да пътувам с разпечатан билет и с Уиз?
Онлайн чекирането може ли да стане от телефона на ММ (той е смарт Mr. Green ) или по интернет (от компютъра)? Blush Може да са малко странни въпроси, но изобщо не разбирам от смартфони и приложения, досега твърдо отказвах да използвам смартфон... Grinning
Тaня67, вярно Embarassed А ръчния багаж къде точно го проверяват, при чекирането на куфарите ли? newsm78 В смисъл, с Алиталия и с БГ Еър съм си предавала чекираният багаж, поглеждали са (или не) колко ми е ръчния багаж и понякога съм взимала по още една торбичка или пък съм била с дамска чанта (голяма) плюс ръчен багаж. Но Уиз четох, че имат правило за 1 брой ръчен багаж и го спазват стриктно.

# 222
  • с/у ОколоМръсТното
Днес ми взеха течния шоколад...
Било се водело течност и не било под 100мл. и ми го взехаааа  Sad Sad Sad
А на хората пред мен взеха парфюмчето от 200мл. Собственичката каза, че струвал повече от полета  ooooh!
Мерси за инфото за лаптопа.

# 223
  • София
   А ръчния багаж къде точно го проверяват, при чекирането на куфарите ли?
Не. Проверяват преди качването на автобуса за самолета. Дотогава можете да размотавате колкото си искате торби, лаптопи и т.н. За самолета всичко трябва да е прибрано. Допуска се само торбичка с покупки от магазина на летището. Или още една малка чанта ако си платила приорити.

Шани, съжалявам за шоколада, но в темата многократно е обсъждано, че не минава.   Sad 

# 224
Днес ми взеха течния шоколад...
Било се водело течност и не било под 100мл. и ми го взехаааа  Sad Sad Sad
А на хората пред мен взеха парфюмчето от 200мл. Собственичката каза, че струвал повече от полета  ooooh!
Мерси за инфото за лаптопа.

А, че то парфюм, който да струва по-малко от полетите има ли? (Изключвам цените около празници)

Всеки парфюм има и малка разфасовка. И аз купувам само 200мл парфюми, защото така излиза най-евтино, но от 2та ми любими за лятото и зимата, съм си взел по 50мл или 100мл... Това са правила от край време,
 за течностите. Не знам защо някой хора се мислят за много важни или че няма да ги проверят. Особено с тези ситуации последните години...

П.С. Нямам предвид Вас със шоколада, а дамата с парфюма.

За мен течност е нещо, което можеш да го обърнеш над главата си и да се излее. Шоколада си има твърда маса... Сега - ще кажат, че при нагорещяване се разтича... То почти няма нещо, което не се разтича при нагорещяване  newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 22:33 от arrival

Общи условия

Активация на акаунт