WIZZ AIR - 26

• 77 973
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
А някакъв мейл или анулиране на резервацията имахте ли? Полетът е след 10 дни. Как да разбера дали са започнали процедура или не?

# 496
  • Бургас / UK
Гледам билетите от БУргас до Лондон и нещо не мога да разбера  newsm78  до 3/4 август са до 100 лв.(78-98) и изведнъж от 5/6 август стават по 200 и нагоре лева... Искам да си купя за 18 август и не знам да почакам ли или да купувам,че да не станат и по-скъпи ...

# 497
Имам платен багаж 23кг. Утре ми е полета. Как мога да го сменя с багаж 32кг , т.е. Да го ъпгрейдна за по -поголям?

# 498
  • Бургас / UK
Имам платен багаж 23кг. Утре ми е полета. Как мога да го сменя с багаж 32кг , т.е. Да го ъпгрейдна за по -поголям?

Влезте в резервацията,огледайте и някъде трябва да ви допусне да правите промяна на багажа...за съжаление не мога точно да ви кажа къде ,защото сайта е малко променен ,а аз още не съм го ползвала в този му вид,защото съм в  newsm78

# 499
  • София
Гледам билетите от БУргас до Лондон и нещо не мога да разбера  newsm78  до 3/4 август са до 100 лв.(78-98) и изведнъж от 5/6 август стават по 200 и нагоре лева... Искам да си купя за 18 август и не знам да почакам ли или да купувам,че да не станат и по-скъпи ...

По наблюдения от около 5-6 години билетите за последните 3 седмици на август и първите седмици на септември винаги са скъпи - по това време се прибират в Англия работещите там българи и летуващи тук британци. Тяхната учебна година започва в началото на септември.

# 500
  • Бургас / UK
Благодаря  bouquet
То и аз ,горе долу,по това време пътувам от 3-4 години и не знам защо,тази година съм седнала да правя проучвания  Mr. Green ама ми направи впечатление тази разлика де,та за това тръгнах да разпитвам ...

# 501
  • Германия
А някакъв мейл или анулиране на резервацията имахте ли? Полетът е след 10 дни. Как да разбера дали са започнали процедура или не?
Да, мейлът дойде доста късно. Аз следях и в сайта в профила ми и в приложението на телефона актуалният статус.В един момент старият полет вече не излизаше в профила ми, а мейлът, както споменах, дойде чак дни след това.

# 502
И очакваната новина вече е факт:
Уиз еър, днес съобщи, че няма да начислява допълнителни такси за пренос на голям ръчен багаж в кабината на самолета за всички полети на Wizz Air от 29 октомври 2017.

• Пътниците ще имат право да носят на борда един ръчен багаж с размери 55x40x23см. Тази чанта се включва в цената на билета.

Ще прилагат и политиката на Раян да чекират ръчен багаж след определена бройка, но не видях ясно написано нищо по този въпрос.

И още нещо:
Клиентите пътуващи на 29 октомври 2017-а и след тази дата, които вече имат закупен ръчен багаж директно през каналите на Wizz Air* ще получат 120% от платената сума, като кредит по техния WIZZ профил

Добавям и картинка:

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 12:36 от Мимии

# 503
Това е супер.Ще може да се прехвърляме на равни условия.

# 504
  • Бургас
Здравейте, пробвам се да видя колко места в самолета са свободни, за да преценя дали има време да изчакам с купуването или не. Дава ми, че от 234 места има 104 свободни. Въпроса ми е -  в останалите 130 заети места влизат ли тези, които са купили билети, без да плащат за място? Знам, че на тях системата автоматично им дава места при чекирането, но дали се показват и те като "заети" в схемата на самолета? Доста са високи цените за последната седмица на август и се чудя,  при почти наполовина празен самолет има ли шанс да паднат.

# 505
Здравейте, пробвам се да видя колко места в самолета са свободни, за да преценя дали има време да изчакам с купуването или не. Дава ми, че от 234 места има 104 свободни. Въпроса ми е -  в останалите 130 заети места влизат ли тези, които са купили билети, без да плащат за място? Знам, че на тях системата автоматично им дава места при чекирането, но дали се показват и те като "заети" в схемата на самолета? Доста са високи цените за последната седмица на август и се чудя,  при почти наполовина празен самолет има ли шанс да паднат.
Няма как да разберете колко места са свободни.
Това със схемата на местата не е точно.
За края на август обикновено билетите са скъпи(в едната посока), почти като по Коледа.

# 506
  • София
Kато гледам сменят и чекираният от 23 кг на 20 кг.

# 507
  • Бургас
Здравейте, пробвам се да видя колко места в самолета са свободни, за да преценя дали има време да изчакам с купуването или не. Дава ми, че от 234 места има 104 свободни. Въпроса ми е -  в останалите 130 заети места влизат ли тези, които са купили билети, без да плащат за място? Знам, че на тях системата автоматично им дава места при чекирането, но дали се показват и те като "заети" в схемата на самолета? Доста са високи цените за последната седмица на август и се чудя,  при почти наполовина празен самолет има ли шанс да паднат.
За края на август обикновено билетите са скъпи(в едната посока), почти като по Коледа.

Мислите, че схемата с местата на самолета не е реална ли?

# 508
Скрит текст:

Мислите, че схемата с местата на самолета не е реална ли?
Схемата е реална, но не и свободните места в нея. Simple Smile

# 509
Здравейте, пробвам се да видя колко места в самолета са свободни, за да преценя дали има време да изчакам с купуването или не. Дава ми, че от 234 места има 104 свободни. Въпроса ми е -  в останалите 130 заети места влизат ли тези, които са купили билети, без да плащат за място? Знам, че на тях системата автоматично им дава места при чекирането, но дали се показват и те като "заети" в схемата на самолета? Доста са високи цените за последната седмица на август и се чудя,  при почти наполовина празен самолет има ли шанс да паднат.
При закупуване на билети системата автоматично блокира съответния брой места, т.е. в схемата със заетите места влизат (за разлика от Райън) и тези, които са купили билети без да плащат за място.

Общи условия

Активация на акаунт