Гошко - до конкурса и след това

• 89 180
  • 929
  •   1
Отговори
# 150
Уф, аз тъкмо написах пост във FB и почнаха да ми пишат, че линка не работи.  #Cussing out

# 151
Все още не се отваря и през телефон и през компютър. Ако има пишещи от други страни моля проверете дали при вас линка се отваря. Вече няколко часа дава някаква грешка. Какво става?

# 152
Дъщеря ми гласува от Англия. И от там не се отваря сайта.

# 153
  • София/Испания
И от Испания не се отваря сайта.
Аз днес гласувах в 7ч. сутринта и всичко беше о.к.

# 154
И аз сутринта нямах проблем.

# 155
  • на брега на морето
И на мен от България ми дава грешка. Сигурно е за кратко. Сутринта гласувах без проблем.

# 156
  • Добрич
403 Forbidden Това ми изписва в момента.
Винаги съм гласувала от там.Аз споделих в Майките в Добрич.Там членуват повече от 7700.
За съжаление повидгах три пъти поста си и се отказах.Даже не коментират.А за глупости няма да кажа какво се заформя...Ядосвам се!

# 157
Сайта май е хакнат. Дано не се загубят гласовете. Мой познати гласуват от Южна Африка и при тях е същото.

# 158
Хубава работа,кой завидя?.. не ги е срам,с такава кауза,ако това е причината нямам думи.

# 159
  • Пловдив
цял ден днес и при мен не се получава Rolling Eyes

# 160

И аз не успях днес, и сега е 403 Forbidden . Намерих това обяснение:

КОНКУРС ПРИОСТАНОВЛЕН В СВЯЗИ С БЛОКОМ СТРАНИЦЫ АДЕЛИ ЦЕНТРА НА ТЕРРИТОРИИ НЕКОТОРЫХ СТРАН! ПОСЛЕ ВЫЯСНЕНИЯ ОБСТОЯТЕЛЬСТВ И РАЗБЛОКИРОВКИ КОНКУРС БУДЕТ ПРОДОЛЖЕН! СПАСИБО ЗА ПОНИМАНИЕ.http://ru.adeli-center.com

# 161
Oт Италия, до този момент, 22.06ч., не се отваря.

# 162
  • Вестерос
Не знам много руски, но разбирам, че е преустановен и се мъчат да го отблокират, така ли?

# 163
  • гр.София

Да!  Пише, че сайтът им е блокиран на територията на някои държави. Опитват се да установят причините и да отблокират, след което гласуването ще продължи.

# 164
И още е така Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт