Опити за бебе и грип

• 1 098
  • 5
  •   1
Отговори
Благодаря на всички.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 11:13 от Moni442

# 1
В случай на опити за забременяване винаги предупреждавай лекарите – те си знаят какво да ти изпишат, за да не навреди на евентуална бременност. Няма значение, че не си сигурна. Вероятността не бива да се подценява.

# 2
Благодаря за бързото включване. Вчера бях на лекар и каза, че нямам хрипове нито е сериозно и нищо да не пия. Но днес пак ще отида и ще му обясня всичко Simple Smile

# 3
Бих те посъветвала да не приемаш никакви лекарства, сиропи, капки и подобни и да оставиш кашлицата и хремата да си отидат сами. Чайчета, мед, лимони, въздух, свежа и качествена храна, спокойствие - това ти трябва.

# 4
  • Tezor Obliš
Може би ще ми пишете да попитам доктора си, но все още не искам да казвам понеже нямам 100% резултат дали се  е получило. Успех на всички бъдещи мами
Ами за мен лично би било рисковано да пия хапчета и други такива по препоръка от форума, вместо да се консултирам с лекар. Има лекарства, които могат много да навредят в начална бременност. Иначе ти няма как да знаеш кога точно ще забременееш (реално и в момента може да си бременна, но да не знаеш) и затова по принцип е достатъчно да кажеш на лекаря, че правите опити и питаш за лекарства, които не биха навредили, ако евентуално забременееш. Но всеки си има преценка кого и за какво да слуша. Успех! bouquet

# 5
Да, прави сте. Аз просто питам за мнение.

Общи условия

Активация на акаунт