Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте.....обадих се в клиниката,казах какво ми е и ми казаха да не се притеснявам щом нямало болки и температура щало да отшуми....дано да е така....БЛАГОДАРЯ ВИ

# 136
  • Сливен
Момичета какво ще кажете за резултахите ми от МБ слагах лактажина но сърбежа и течението което на моменти е зеленикаво не отшумяха.МБ ми е взимата от гинеколога водеш ми ЖК
Левкoцити :   < 5 левкоцита на зрително поле      
* Lactobacillus spp. (Nugent):   2-4 лактобацила на зрително поле ( силно редуцирани )      
* Candida spp.:   ( - ) Отрицателен      
* Trichomonas vaginalis :   ( - ) Отрицателен      
Нормални изолати   Не се изолира патогенна бактериална флора.      
Kултурелно изследване и заключение   Силно редуцирани лактобацили без данни за бактериална вагиноза      
Вл.секрет   
Чакам коментара от гинеколога но лактажина съм го слага от 30.05 до 5.06.Пробата е взимата на 8.06.Утротестана става месец месец и половина го приемам през.устата   

# 137
На мен нищо не ми говорят, но знам че по време на бременност се увеличава бялото течение. Виждам, че при теб има странен цвят на течението, което не е нормално. Незнам  newsm78

# 138
  • Сливен
Аз съм изненадана,че се откриват толкова малко лактобацили при положение ,че толкова скоро си слагала лактажин.Аз утре ще карам АГ -то да ми пусне МК ,че от няколко дни съм със сърбеж и жълтакаво течение,цяла бременност нямах никакъв проблем и сега накрая.
Феър ,не към доктор но би трябвало да ти изпише нещо.За сърбежа може са пробваш да се изполиваш само външно с тетра.

# 139
  • Сливен
Да със сигурност ще изпише и на мен ми стана странно че за толкова кратко време след лактажина излизе нещо.Оейси сподели какви са ти били резултатите след мб .
Ползвам почти всеки ден гинексид пяна и от време на време интимен гел с лайка ама забравих коя марка беше

# 140
Да не би да се бършеш с мокри кърпички и от тях нещо да става. Аз понеже мн рядко използвам мокра кърпа (само навън ако нещо реша да е с мокра) иначе в нас с ТХ или се измивам.  Незнам просто предполагам, все от някъде трябва  идва  newsm78

# 141
Здравейте, момичета. Моя трансфер беше на 26.05. на 4 броя ембриончета. На 09.06. ми беше кръвния тест с резултат ЧХГ 2355. Днес обаче сутринта се събудих с болки в корема, наподобяващи менструални и имах тъмно кафяво зацапване, което до след обяд спря. Обадих се на Яница и тя ми каза да спра Фраксипарина и Аспирин протекта и да лежа, но се притеснявам дали е нормално това и на какво може да се дължи? Някоя от вас ако е била с подобен проблем ще се радвам да сподели! Поздрави и успех на всички Simple Smile

# 142
Ами или е след имплатационно кървене (не е задължително веднага след трансфер/положителен тест да прокървиш). Щом не е алено червено знам че не толкова опасно.  Никакво натоварване тези дни и много почивка.
(Другото е че са поне 2 бебенца да не са и 3 и може 1то да се е резорбирало/паднало БЕЗ ДА СЕ ШАШКАШ ЗА ТОВА) най важното - бъди малко по спокойна без да се вкарваш във филми и да мислиш глупости и почивай възможно най много докато те прегледат. Ако стане червена или алено червена, веднага в най-близката болница. Успех и голямо честито  bouquet

# 143
  • Сливен
Ваня честитоо уаууу за резултата.Колкото ѝ да са лека и безпроблемна бременност. Почивай си активно по тежко от лъжица и вилица не вдигай Simple Smile.
Вермудче някой път се прибърсвам и с мокри кърпички дали е от тях.Четох за ароматизираната тоал.хартия че не е жателно да се ползва че става месец съм е сменила.

# 144
Ваня аз имах зацапване, като спрях фраксипарина изчезна. Док ми каза пак да го слагам и пак зацапа и ми го спря окончателно. Почивай си и дано бързо да спре

# 145
  • Сливен
Момичета доктора който ми води ЖК ми изписа гинофлор за 6 дни обаче чета листвката и мнения че не трябва да се слагат при бременни понеже съсържат естроген ли нещо такова.Знам че трябва да слушам доктора ама....

# 146
Феър, на почти всички лекарства пише да не се използват при беременност.

# 147
  • Сливен
Ваня,честито.Мирише ми май на близнаци   Wink.Сега много се пази.

# 148
  • Димитровград
Здравейте момичета, честито на всички хубави новини...много се радвам. Аз днес бях на преглед и след 10-дена чакам цикъл и започвам подготовка за зет. Доки ми обясни всичко, но....изписа ми естрофем на първи ден от цикъла 1 на втори два пъти по един на трети три пъти по един на четвърти три пъти по един през остата и един вагинално...та не разбрах и така продължавам до прегледа на 30.06(точно на рождения ми ден) или....и другото което не разбрах докато съм в цикъл да слагам естрофема вагинално илиии, защото четвърти ден има 3×1 през устата и един вагинално...ама аз ще съм в цикъл....ужас защо не попитах. Има ли някоя от вас която е минала тази схема да помогне малко newsm78

# 149
  • Сливен
Естрофема не е ли само през устата са не бъркаш с утрогестана   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт