Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 773
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Сливен
Красавец,пу  Hug

# 541
Благодаря. На всяка майка гаржето е най- красиво. Макар да не съм видяла вашите принцове и принцеси, съм убедена че са достойни за крале и кралици Heart Eyes най най хубавите дечица имаме. Най-желаните, най-чаканите, най-обичаните Heart

# 542
Пу , Пу ! Жив и здрав да ви е Вермудче. Много да ви радва

# 543
Страхотен мъж, Вермудче!

# 544
Прекрасен е:))

# 545
  • Стара Загора
Страхотен сладур е Вермутче! Да ви е жив и здрав!:kissing_heart:

# 546
Много хубав Тео! Да ти е ддравичък още веднъж. Да вземем да си направим един бебешки албум в групата във фейса?

# 547
Момичета,преди 10мин. Си сложих първата инжекция декапептил.
Защо никой не казва,че боли толкова 😱
Това което ме притеснява малко обаче е че ми излезнаха пъпчици на самото място. При вас имало ли е такова нещо ?

# 548
  • Стара Загора
Мадлен, аз слагах други инжекции , но не ме е боляло. Ти беше споменала, че нямаш сланинки,  Grinning, в корема ли ги биеш? Трябва да я биеш много , много бавно, така съдържанието се усвоява по-добре.

# 549
Миронче,напротив. Казах ,че имам сланинки да те замяргам от нас до вас и обратно 😂😂😂 . В корема - да,на два пръста от пъпа.
Ами уж бавно ама мноооооого болеше. Мен повече ме притесниха пъпките които се появиха на мястото,но след 2 часа изчезнаха. Не знам дали е нормално...

# 550
  • Стара Загора
Може би правиш някаква лека реакция към лекарството newsm78 Ако продължи да ти става така , звъни на Наталия, ако ѝ нямаш тела , ще ти го дам.

# 551
ДЕКАПЕПТИЛ
ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ

Както всички лекарства, Декапептил може да предизвика нежелани реакции.

Общи:

Възможна е появата на болка  в мястото на инжектиране.
При жени:
Проявяват се топли вълни, промени в настроението, главоболие, умора. Често се появяват обриви и сърбеж. По рядко се изявяват следните нежелани реакции: гадене, стомашни оплаквания, световъртеж, болезненост или чувствителност в гърдите.

Мадлен, спокойно хващаш сланинки, идеята е да се бие подкожно, а не мускулно, сланинката си е част от кожата и още по-добра бариера да не стигнеш до мускул.

# 552
Мерси,Сали.
Явно наистина правя реакция. Нали съм си карък,аз ще съм 1 от 100 с нежелани реакции 😄
Хващам обилно сланинки,поне знаеш,че имам 😄😄😄. Пера на 90 градуса както ми каза Яница.
Мерси,Миронче. Дано не се налага ама ако стигнем до там ще ти пиша:))

# 553
Момичета сега пък съм настинала:confused:Днес ми е 6ти ден от стимулацията.Притеснява ме ,че пункцията ще е скоро ,а заради настинката може да ми я отложи (заради упойката)Моля ви кажете ми какво да правя.Какво мога да пия.Била ли е някоя в тази ситуация?Как постъпихте?Страх ме е да не прецакам  нещата.

# 554
Освен за хомеопатични лекарства+ мн чай с лимони, лукчета за смучене или прополки.  Такива неща.. дано да ти мине бързо

Общи условия

Активация на акаунт