Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 866
  • 741
  •   2
Отговори
# 660
  • София
В какъв ценови диапазон ?
От Дм ще пазарувам, така че някакъв евтин.
В ниския ценови клас препоръчвам Гарние Фруктис -жълтия и оранжевия балсам, като оранжевия е по-силен.

Peace

# 661
  • в огледалото на живота
Благодаря за мненията момичета!
Имам подобен гланц от Ейвън с охлаждащ и изтръпващ ефект,няма да се хабя за втори Grinning

# 662
  • София
И "Бейби липс" на Мейбълин е подобен, но на мен неговият цвят (близо до нюд, но по-оранжевеещо), който имам, ми идва прекалено ярък и затова пробвах и този на "Фарма Хиалурон", но няма да повторя.

# 663
Тези гланцове мн ми щипят , имат някакъв минимален ефект , но е краткотраен

# 664
  • Deutschland
Тази вечер се сдобих и аз с прословутото олио за коса на Балеа. Дълго се чудех маска ли, олио ли ( имам едно на Гарниер с арган и камелия), накрая се спрях на второто. Четох, че може да се ползва и като маска за коса. Как? Мажа краища и после шампоан? Извинете за тъпия въпрос Disappointed

# 665
Не се притеснявай Simple Smile
Да, точно по този начин. Както би намазала с обикновено масло преди къпане. Мажи се, постой колкото можеш и си измий косата нормално. Не съм го ползвала по този начин аз, сподели после резултати, ако искаш Simple Smile

# 666
  • Бургас
Аз съм преспивала с олиото на Балеа по косата.Определено хидратира и подобрява състоянието на косата.Нищо не губите ако опитате.За всеки случай слагайте хавлия върху възглавницата.Аз поне така правя.Същото и с бадемово масло съм правила,също има положителен ефект.

# 667
  • Deutschland
Супер. Много благодаря и на двете ви. Днес ще го пробвам

# 668
За това олио ли става въпрос?

И аз го взех, но не ми мирише хубаво, както прочетох някъде..

# 669
Не очаквах да попадна на наистина изправящ косата спрей,и то на AVON,но сега мисля да си взема поне още два,ако случайно им хрумне да го спират.
За 5лева косата ми стои права като след сешоар,изправям с преса само тук-там.Фантастичен!

# 670
  • Deutschland
Изкарах почти три часа с олиото на Балеа на косата, измих я после с Глис oil in shampoo и сега няма и следа от сухота. Хидратирана е от-до. Доволна съм, дано да издържи до следващото миене утре вечер, защото все пак косата ми е доста суха от варовика във водата. Аромата е уникален, но не се задържа. Мирише ми на мед и карамел.
Незнайна, същото олио е

# 671
Heart Eyes   Олиото за коса на Balea е страхотно! От 2 години не го сменям. Аз го ползвам на измита, мокра коса по връхчетата. Много добре заглажда косата, прави я по-жива и придава блясък. Предпазва косата и от цъфтене. Преди ползвах на Avon и Mastic oil от списание Грация, но това на Balea ми харесва повече. На мен ми ухае на плажно мляко с ванилия и карамел. 
Всичките ми приятелки си го купиха и са доволни.

# 672
Не очаквах да попадна на наистина изправящ косата спрей,и то на AVON,но сега мисля да си взема поне още два,ако случайно им хрумне да го спират.
За 5лева косата ми стои права като след сешоар,изправям с преса само тук-там.Фантастичен!

на мокра коса ли го ползваш или на суха и колко пръскаш. Защото и аз го поръчах но не ми изправя както трябва само леко. Може би защото моята коса по принцип е много чуплива не точно къдрава.

# 673
Поправям се за олиото на балеа. Харесва ми вече как мирише. Blush

Ето едно кремче, което е страхотно. За едно нанасяне ме спаси от много суха и белеща се кожа по лицето и носа. За зимата също ще е супер. Обаче не знам в България дали се намира, от Сърбия е:

# 674
  • където ми харесва
Точно такъв спрей за изправяне ми трябва и на мен.Моята коса е леко чуплива, но като я мина с пресата, стои около 10 минути и после пак се подгъва.
Нямам си представител на Ейвън, за съжаление.
Ако някой има желание да ми съдейства, за да си поръчам, може ли да драсне едно л.с?
Ще съм много благодарна  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт