Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 880
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София, България
Здравейте дами. Искам да похваля водоустойчивата очна линия на Essence. Попринцип на моите очи освен спирала, всичко друго се размазва още на първият час след като ги сложа. Но тази очна линия вече 6 часа след слагането ѝ не е мръднала от очите ми. Много съм доволна!  Heart Eyes

Скрит текст:

# 601
  • Бургас
А при мен показаната очна линия на Есенс се бели на люспички и се напуква.Понякога голяма част от линията се обелва и става много грозно.

# 602
  • София, България
А при мен показаната очна линия на Есенс се бели на люспички и се напуква.Понякога голяма част от линията се обелва и става много грозно.
Странно. Явно си е до човек и кожа, аз съм изключително доволна.

# 603
  • Варна
И при мен се напуква тази очна линия.

# 604
И при мен се напукваше. Изчезваше на парченца, не избледняваше равномерно или нещо такова.

# 605
  • София, България
На мен кожата попринцип е по мазна. Ако вашите са нормални или сухи може би за това така се получава, не знам.

# 606
  • Бургас
Не знам,с мазна кожа съм.Вероятно не зависи от типа кожа,ползвала съм я самостоятелно,с база за сенки и върху сенки.И в трите случая се напуква.Вероятно е въпрос на партида,може да съм улучила лоша партида.

# 607
  • offshore & overseas
Скрит текст:
Не знам,с мазна кожа съм.Вероятно не зависи от типа кожа,ползвала съм я самостоятелно,с база за сенки и върху сенки.И в трите случая се напуква.
Вероятно е въпрос на партида,може да съм улучила лоша партида.
И аз така мисля. При ниските класове козметика сто процента е въпрос на партида. Затова не може да се разчита много-много на препоръки. Повечко късмет си трябва. С високите класове не знам как е - не ползвам.

# 608
Препоръчайте ми хубав хидратиращ балсам за коса. Все уцелвам такива, които нищо не правят.

# 609
В какъв ценови диапазон ?

# 610
В какъв ценови диапазон ?
От Дм ще пазарувам, така че някакъв евтин.

# 611
Препоръчайте ми хубав хидратиращ балсам за коса. Все уцелвам такива, които нищо не правят.
Не съм сигурна доколко е за темата, но понеже моята коса беше доста сухичка в краищата, понеже е естествено къдрава, добър ефект имаше при мен балсама за къдрава коса на Джон Фрида, който на промоция може да се намери за около 11-12 лв. Косата ми видимо се подобри.
(От шампоана обаче не съм никак очарована.)

# 612

Аз балсами като цяло не харесвам, предпочитам с маски.
Любими:
https://www.dm.de/elvital-haarkur-intensiv-maske-total-repair-5- … 600522035787.html
https://www.dm.de/wahre-schaetze-haarkur-argan-und-camelia-oel-m … 600541875265.html - от тази серия са 3 или 4, всички миришат страхотно. Изхабих една с арганово масло, сега чакам да привърша една друга и ще си купя веднага с мед.

Косата ми не е подстригвана от септември, боядисана е през март, суша я със сешоар на всяко миене и веднъж-два пъти седмично я преса, я маша вижда, та съм убедена, че доброто й състояние се дължи именно на употребата на тези маски вместо балсам. Понякога ги мажа и преди шампоана и ги оставям за час и нещо да си постоят Grinning

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 12:22 от bambinnah

# 613
Аз съм доволна от балсама от тази серия:

# 614
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт