Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 923
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Перник
Аз идвам да похваля новия шампоан на Шаума

Те са цяла серия Nature moments, аз за начало си избрах този със зехтин и алое. Прави хубава, богата пяна, точно  както обичам, а косата -  мека, обемна и лъскава. Взех го от "Лили" миналата седмица - 400 мл. за 3 лева и нещо. Прочетох съдържанието и освен СЛС, друго притеснително не открих  Peace

По принцип Шаума са ми любимите шампоани.

# 616
  • Deutschland
Аз имам този с Арган, но ми изсушава косата ужасно, а трябва да е обратното

# 617
Относно хидратиращи продукти за коса - харесвам повечето балсами на
Pantene и маските на Genera и Milmil с кокос и карите. Ако косата носи на утежняващи продукти, балсамите на Dove и Orzene също овлажняват, но са по-тежки. Зависи и от състоянието на косата - това, което за една е тежко, за друга може да е дори недостатъчно.

# 618
В какъв ценови диапазон ?
От Дм ще пазарувам, така че някакъв евтин.
Аз също като Вики ти препоръчвам горещо балсамът на Джони Фрида , изключително доволна съм от него , взимам го от Ремедиум и в повечето случаи е намален . Иначе от ДМ сега си взех балсам на petit marseillais и ми харесва,има различни видове според косата ти , моят е в червена тубичка . Другото , което правя е - няколко часа преди да се изкъпя се намазвам с бадемовото олио на Икаров - 2.30 лв струва , на мен ми действа много добре .

# 619
Аз идвам да похваля новия шампоан на Шаума

Те са цяла серия Nature moments, аз за начало си избрах този със зехтин и алое. Прави хубава, богата пяна, точно  както обичам, а косата -  мека, обемна и лъскава. Взех го от "Лили" миналата седмица - 400 мл. за 3 лева и нещо. Прочетох съдържанието и освен СЛС, друго притеснително не открих  Peace

По принцип Шаума са ми любимите шампоани.
Мерси за инфото , Светле , ще го пробвам

# 620
  • Перник
... Другото , което правя е - няколко часа преди да се изкъпя се намазвам с бадемовото олио на Икаров - 2.30 лв струва , на мен ми действа много добре .

Sunshine, маслата правят чудеса с косата. Аз в момента ползвам индийското Тричуп, което съдържа и екстракти от много билки. Действа ми в пъти по-добре от бадемовото. Малко е миризливо, та мъжът ми мрънка, като се намажа, но ефектът си заслужава Stuck Out Tongue Winking Eye

# 621
Откъде се купува това индийско масло и колко струва ?Relaxed

# 622
от аптеката, има и шампоан, който е чудесен за измиване на масла
когато ползвах тричупа преди 2-3 години, с нищо е можех да го измия освен с "неговия" ш-н
но той от своя страна не става за миене без маслото преди това, защото е ужасно изсушаващ

# 623
# 624
# 625
И шампоанът ли мирише гадно ? Grin

# 626
и аз в началото не харесвах миризмата, после свикнах и дори ми харесваше - специфичничка си е Simple Smile

# 627
  • Перник
от аптеката, има и шампоан, който е чудесен за измиване на масла
когато ползвах тричупа преди 2-3 години, с нищо е можех да го измия освен с "неговия" ш-н
но той от своя страна не става за миене без маслото преди това, защото е ужасно изсушаващ

Open Mouth Аз си го измивам без проблем с какъвто шампоан имам в момента. "Неговия" не съм го пробвала.

Sunshine_00, маслото не мирише чак "гадно", поне на мен не ми е гадно. Мирише на билки и треви. През зимата почти не се усеща, но сега, явно от жегата е по-миризливо Hands V

От аптека го купувам, за около 6 лв. 100 мл. стигат за няколко месеца, зависи и колко често се ползва, де.

# 628
На мен стимулантът на Икаров ми мирише ужасно . Конският витамин също .

# 629
  • София
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт