Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 456
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Пиер Монтал  прави и Мансера .
Имат много общо и в дизайна на шишетата.

# 511
  • София
Пиер Монтал  прави и Мансера .
Имат много общо и в дизайна на шишетата.
Знам, знам Wink

# 512
На мен пък от Мансера само Роуз Ванил ми допадна и то не напълно, нося го рядко, защото е страшно обсебващ аромат. Друго нищо за покупка. А на Монтал съм страшен фен.

Вчера на сватбата от парфюманка пробвах невероятен, много силен гурме аромат. Не видях обаче хубаво и запомних името му. Ще разпитвам още днес и ще пробвам отново.

# 513
Мансера не ги познавам и не смея насляпо, но densi тествала ли си този на Монтал Montale Paris Boise Vanille и ако да, какво мислиш за него? Къде може да се пробва? bouquet

# 514
Мансера не ги познавам и не смея насляпо, но densi тествала ли си този на Монтал Montale Paris Boise Vanille и ако да, какво мислиш за него? Къде може да се пробва? bouquet
Не, не си го спомням въобще този Монтал.  Във Farenah ги има и в доста така наречени квартални. Hug bouquet

# 515
Благодаря.   Hug Не обичам да ходя там, така че сигурно ще търся мостри.
Много са ми силни Монталите, мога да нося един-два и то тези без уд.  Иначе трайността е убийствена, в буквалния смисъл.  Joy

# 516
  • София
Открих нещо евтинко. Томи Хилфигер Неон прилича доста на ТМ Колона, 4711, ТФ Портофино и подобните унисекс колони за лятото.

# 517
  • София
Лунен сън, ще чакам с нетърпение описанието на 2-рия Милър Харис.  bouquet Аз лично  много харесах Etui Noir и съжалявам, че не го взех, когато имах възможност, на добра цена. Много класически и елегантен, кожата е фина, композицията е хладна и майсторски премерена. Не успях да проследя много добре трайност, но мисля, че няма да е нещо тихо и ефимерно. Препоръчвам го за проба, ако ти попадне.  Peace

# 518
  • Пловдив
Здравейте момичета,влюбих се в един парфюм на Tiziana Terenzi,но не запомних кой точно беше  smile3511  Помня само,че беше в бяло шише кръгло.За съжаление не беше в България и сега искам да разбера къде предлагат марката,за да си открия аромата.
Има ли ги някъде в София или пък сайт,който предлагат мостри?

# 519
https://www.fragrantica.com/designers/Tiziana-Terenzi.html
надявам се да намериш този, който търсиш
в ензо се предлагат, но не видях мостри /едит: имат/
свещи за по 120 лв.  Rolling Eyes Joy

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 13:04 от bubanka

# 520
  • Пловдив
Благодаря за линка,аз разгледах всичко във fragrantica,но не можах да се ориентирам,тъй като са няколко с еднакви шишета  ooooh!
В Ензо също ги гледах,но нямат мостри,за това попитах дали някой не ги е срещал в БГ или пък в сайт с мостри  Peace

# 521
Белите парфюми на Тициана са 5. Три от тях са доста еднакви. Плодов аромати ли хареса и пробва? Орион е по-мъжки, остър и има доста сериозни прилики с Aventus Creed.
Опиши аромата който си харесала, ако можем да ти помогнем нещо. Иначе ще ти напиша на лични къде можеш да пробваш някои от тях.

# 522
Новата 5тица на Шанел се показа и при мен! Зимата изчезна за 30 минути, а днес го усещам вече 3 часа. Хареса ми, Шанс о вив също се държи доста добре, ще ги помисля двата за лятото.

# 523
  • Пловдив
densi благодаря за включването  bouquet
Определено беше сладък,но не натрапчиво и в никакъв случай не беше остър и сякаш имаше ванилия.
Значи един отпада (Орион),остават четири  Joy

# 524
densi благодаря за включването  bouquet
Определено беше сладък,но не натрапчиво и в никакъв случай не беше остър и сякаш имаше ванилия.
Значи един отпада (Орион),остават четири  Joy
Не, не са 4 залагам, че е бил или Andromeda, или най-вече Draco, защото споменаваш ванилия. Присъствала съм на избор от няколко човека между 10-тина парфюма на Tiziana Terenzi и почти всички харесаха най-много Andromeda. Draco е много бял парфюм с ванилия, мукс, хелиотроп, бели цветя. Натрапчив е просто на белота, затова ме навежда на него с твоята ванилия.
Andromeda пък и Cassiopea си приличат страшно много. Аз се изненадвам, че има толкова подобни два аромата в една и съща марка. И двата са копия донякъде, доста дори, на прословутия плодово мускусен Erba Pura Sospiro, който е чудовищно силен парфюм.
Ursa Tiziana Terenzi е съвсем различен парфюм.
Видях че има и нов бял Vele Tiziana Terenzi него не го познавам.  Peace
Ще трябва да пробваш няма как. Hug

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 18:27 от densi

Общи условия

Активация на акаунт