Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 435
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • Stuck in a moment
Някой би ли могъл да даде мнение/сравнение за Еуфория ЕДТ и Еуфория Блосъм? Simple Smile

# 601
Още вчера се появи. Simple Smile

# 602
Да питам,кой парфюм е "ноща на Rabanne".И да споделя-този сайт,от който редовно си пазарувам, как ВЕДНЪЖ не се отпусна да ми прати някое миниатюрно виалче,ей тъй,за зарибявка барем.

# 603
  • София
Да питам,кой парфюм е "ноща на Rabanne".И да споделя-този сайт,от който редовно си пазарувам, как ВЕДНЪЖ не се отпусна да ми прати някое миниатюрно виалче,ей тъй,за зарибявка барем.

Ето този  Peace

# 604
# 605
Някои да ми обясни каква е разликата между двете бутилки на Т. Мюфлер? Тези които са refill имат ли механизъм за пръскане и заслужава ли си да се вземе в такава бутилка?
http://www.feelunique.com/p/MUGLER-Angel-Muse-Eau-de-Parfum-Refi … &gclsrc=aw.ds

# 606
  • София
Тези рефили нямат пулверизатор. Просто се развива металната капачка, като на бутилка минерална вода, и се излива във рефилабъл флакон. Към рефила върви и мъничка фунийка за преливането. Еко политика на бранда - повечето им парфюми имат подобни рефили.

# 607
Ясно, значи не ми върши работа докато не си купя от обикновените бутилки. Пристигна ми мострата на музата и вече със сигурност знам, че го искам! От 15 години карам само на Алюр и това е вторият парфюм, който така ме е грабвал! Simple Smile. Съжалявам че не си го купих при последното си пътуване и сега ще трябва да го купувам на по- висока цена Simple Smile. Приемам кодове за намаления Simple Smile .

# 608
  • София
В такъв случай внимавай да купиш рефилабъл флакон, защото има и нерефилабъл Simple Smile

# 609
В такъв случай внимавай да купиш рефилабъл флакон, защото има и нерефилабъл Simple Smile
Пиши на български. Демек има пълнещи и непълнещи. Коя беше музата, че вече се обърках, муска ли newsm78

# 610
  • Стара Загора
kikamora, виж, в escentual в момента има код за 25 % отстъпка, дали ще ти е изгодно.
Бел Ами, за тази муза става въпрос https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Muse-36416.html

# 611
Благодаря, поръчах си 50 мл Simple Smile.
И да знаете, че повече няма да ви чета, че не знам още с колко парфюма ще осъмна  Mr. Green. Ужасни сте да знаете!

# 612
Здравейте!
Отдавна не съм се включвала в темата - изневерявам на парфюмите с интериорен дизайн.  Laughing

Обаче от размяна от мила съфорумка ще получа 50 мл тестер на Hermes Eau des Merveilles Bleue и се чудех знаете ли вие каква е тази тестерна бутилка. Мислех, че тестерите на Ермес са винаги най-голямата разфасовка бутилки и не съм виждала на Мерветата по-малки тестери.  Thinking Питам, понеже знам, че има в темата момичета и техни близки, които имат информация буквално "от кухнята" на дистрибуторите, и би ми било полезно тяхното мнение.

Иначе парфюмът още не съм получила, така че нямам никакъв повод да се съмнявам в оригиналността му, просто се чудех каква е тази тестерна разфасовка.

# 613
Благодаря, поръчах си 50 мл Simple Smile.
И да знаете, че повече няма да ви чета, че не знам още с колко парфюма ще осъмна  Mr. Green. Ужасни сте да знаете!
А, то си пише на първа страница, че сме краста страшна! Whistling

# 614
  • The Evergreen State
Здравейте на всички,
от няколко години не съм писала тук, но парфюмната ми страст не е намаляла. Simple Smile

Издирвам парфюм за лятото, но честно казано не знам какво искам.

Давам малко инфо с последните парфюми, които ползвам тази година, че и до момента.
Но вече ми идват тежки и искам нещо по-свежо и леко.

Tresor In Love Lancome
Mon Paris Yves Saint Laurent
Black Opium Yves Saint Laurent
Love Story Chloe

Sesylle имаме много подобен вкус, и аз последните години съм ползвала тези парфюми които си изредила и ти. Други които аз харесвам са Miss Dior Absolutely Blooming, Miss Dior Blooming Bouquet, Chloe Love Story Sensual, Cartier La Panthere Légère, Chloe Fleur de Parfum, Lanvin Eclat de Fleurs, Chanel 5 L'eau, Givenchy Dahlia Divin, Givenchy Live Irresistible EDT. Успех в намирането на нова парфюмна любов, сподели като я откриеш  Hug

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 08:57 от Athena

Общи условия

Активация на акаунт