ВАКСИНИ - ТЕМА САМО за вредата от тях - тема 35

• 56 758
  • 970
  •   1
Отговори
# 420
  • в кукувиче гнездо
Интервю с един от оцелелите доктори.  https://www.youtube.com/watch?v=XYvLPCze_So
А интервю с извънземни нямаш ли?  hahaha hahaha

Ако това ще те убеди колко са ти заядливи и несъществени постовете  - ще ти изнамерим от някъде! Sick
А не е нужно. Въпросът е риторичен.

# 421
Здравейте .. Вчера биха ваксина на детето ми - шествалентната Хексацима , която уж докторката каза , че е френска и можела да съм спокойна ... Биха и е на крачето .. 20 минути след поставяне на ваксината , мястото се поду и стана червено и така все още си е подут .. цялото бедро е надуто .. Докторката каза да и правя комреси с Риванол постояно , да е мажа с гел Финистил , също така капки Фенистил против алергия и някакви гранулки на Бойрон хомеопатични...
Незнам какво да правя вече ,, много съм изплашена , отока не спада , а е адски надуто цялото бедро се е подуло ..повече от 24 часа минаха вече ...
Някой друг имал ли е същия проблем след тази ваксина ?

# 422
Здравейте .. Вчера биха ваксина на детето ми - шествалентната Хексацима , която уж докторката каза , че е френска и можела да съм спокойна ... Биха и е на крачето .. 20 минути след поставяне на ваксината , мястото се поду и стана червено и така все още си е подут .. цялото бедро е надуто .. Докторката каза да и правя комреси с Риванол постояно , да е мажа с гел Финистил , също така капки Фенистил против алергия и някакви гранулки на Бойрон хомеопатични...
Незнам какво да правя вече ,, много съм изплашена , отока не спада , а е адски надуто цялото бедро се е подуло ..повече от 24 часа минаха вече ...
Някой друг имал ли е същия проблем след тази ваксина ?
Не мислиш ли, че въпросите, касаещи здравето на детето ти трябва да зададеш на компетентен лекар, а не на ентусиастки без медицинско образование?

# 423
Вече съм задала въпросите и на личния лекар
Личната лекарка каза , че отока ще спадне до 3 дни , бях и при друга лекарка и като е питах докога ще е така , тя ми каза , че не се знае , че е индивидуално при всеки ..
Съмнявам се , че може би личната  не е била ваксината както трябва , но това е малко вероятно май , понеже тя е лекар от дълги години ( 20 и повече ) и има голям опит , но знае ли се , може и да е направила лекарска грешка .
Иначе детето е добре , играе си , няма температура , весела е  , дано мине отока по - бързо   Cry
Пиша тук , защото искам да знам дали е имало и при други деца такъв случай ?  Sad Много съм притеснена и разпитвам навсякъде

# 424
Разбира се, че ще се притесняваш. Дръж връзка с лекаря (надявам се да е добър) и всичко ще мине.

# 425
Ами държа връзка с нея , утре пак ще ходя на преглед да и погледне отока ... Чуствам се ужасно , че позволих да и бият тази ваксина  Sad Sad

# 426
  • Куциндрел
Залепи на крачетата компреси с риванол. Ще мине отока. Hug

# 427
Залепи на крачетата компреси с риванол. Ще мине отока. Hug

Да , точно това правя постояно през един час . Сутринта купих един литър Риванол и вече е почти на края ... няма ефект никакъв  Cry Cry Утре пак ще купя риванол и ще продължавам така с компреси , ще ходя и на личната да видим какво ще каже  Sick
Детето леко куца понеже е боли  Sad Sad Sad
Между другото , тя е почти на 2 години . На 30 юли ще ги навърши . Отлагах ваксините от страх , но се принудих да и бия , понеже не я искат на детска , а трябва да я запиша , защото ще почвам работа скоро

# 428
  • Куциндрел
Остави компреса за по-дълго време на подутото, залепи го с лепенка.
На моето дете така се поду крачето след последният Пентаксим. Подутото стоя около седмица.

# 429
Остави компреса за по-дълго време на подутото, залепи го с лепенка.
На моето дете така се поду крачето след последният Пентаксим. Подутото стоя около седмица.

По цял ден стои с компреса ... И си е все още много подуто .. цялото бедро . и мястото е много топло

# 430
  • София - Рим и обратно
Нормално е, както са ти казали - до 3 дни ще спадне отока. Можеш да даваш нурофен. С Риванола не бива да се прекалява.

# 431
Студени компреси на мястото и витамин Ц-  течен за орално приемане.
Също компрес с печен лук.Давай, колкото можеш повече течности. Ако знаете месарски магазин- супа от варени кокали/да не са свински/, от агне, тееле, пилешки.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 11:57 от Z

# 432
Здравейте отново ... Все още няма спадане на отока .. Бях днес сутринта и при друг лекар , също педиатър , за да бъда по - спокойна . Той и опипа отока за да види да не би да има гной . Каза , че всичко е наред и отока би трябвало да спадне скоро ...  Cry Цяла нощ не съм спала от притеснения  Cry Сега съм малко по - спокойна понеже всички доктори са на мнение , че ще мине  Sad

# 433
  • в кукувиче гнездо
След последната ваксина преди два месеца ръката на детето се поду и стана като на борец. Гореше много, но от реванола спадна бързо.

# 434
След последната ваксина преди два месеца ръката на детето се поду и стана като на борец. Гореше много, но от реванола спадна бързо.

Помните ли след колко дни спадна ? И коя е ваксината ?

Общи условия

Активация на акаунт