ВАКСИНИ - ТЕМА САМО за вредата от тях - тема 35

• 56 736
  • 970
  •   1
Отговори
# 510
  • София
А, какво бихте казали вие на майка, чието дете е развило епилепсия, енцефалит, Синдром на Гилен-Баре след имунизация? Даа, знам: "Не е от ваксината!"

# 511
Не знаят от какво е, но не е от ваксините.... Joy

# 512
Туцка, съвсем предвидимо не се отговаря на въпроса, а се контрира с друг. Не знам защо ли съм очаквала друго, честно казано..

Стела, има редица проучвания и статистики. Аз не си базирам знанията на база прочетено в интернет. Ако разгръщаше от време на време медицински списания щяха да ти направят впечатление. А и така и така, единствения ви източник на информация е Интернет пространството, преспокойно би могла и самичка за няма и 2 мин да намериш такава статистика, ако те затруднява прекалено много ще се разровя да ти кажа кои списания и книги да си купиш  Wink

# 513
  • София
Не ме затруднява да ровя,но не бих си губила времето, пък дори и 2 минути да е. Този въпрос го обсъдихме в предишните теми, да не би междувременно да се направиха опити в този насока Wink

# 514
Кво да кажа, очевидно не сте го обсъдили както трябва  Laughing А и не че нещо, но си има хора, за тази работа, които прекарват години в учене, и те се занимават с това, но виж, ако си мислиш, че вашите знания са по-обстойни - заповядайте, започнете вие да правите нещо по въпроса, в противния случай, просто се седите зад екрана и хвърляте обвинения наляво и надясно.

Самия факт, че отказваш да отделиш 2 мин, за да се убедиш, че твърдението ти е несъстоятелно говори много.

# 515
  • София
Flower_DG, от десетки години в публичното пространство се говори за ползите от ваксините, колко милиона са спасили и т.н. Въпросът ти е несериозен, затова му отговарям така. Всички тук отлично знаем до болка повтаряните заклинания, съвсем резонно е да има поне едно местенце, където хората да могат да споделят за вредите от ваксините, избягвайки традиционната пропаганда. За съжаление тази тема вече не е такова място. Не се сърдете за вярата на хората в "конспирации", вие /визирам хората от медицинския и фармацевтичния бизнес и подопечните им научни кръгове/ сами сте виновни. Дългогодишното мълчание по въпроса за вредите, отричането, натискът върху родителите доведоха до това. В свободния свят не може и не трябва да има свещени крави. Аз лично съм в състояние да се махна от тук, само за да може детето ми да живее в свят, в който няма да подлежи на задължителна манипулация с нещо, което може да предизвика смърт или тежки усложнения.

Или пък да вземем всички да фалшифицираме??? Ами сега се сещам, че това е най-удобно за вас, всички се водят ваксинирани, цари мир и любов, парите са усвоени.

# 516
  • София
И всички започвате с мирен и кротък тон, пък после се оказва, че сте видели деца умиращи от тетанус, баси, а това е толкова рядко явление, ама на, точни вие сте го видели!

# 517
  • София
Самия факт, че отказваш да отделиш 2 мин, за да се убедиш, че твърдението ти е несъстоятелно говори много.
Самият факт, че коментираш избирателно говори или, че до там ти стигат познанията /макар да демонстрираш широка информираност/, или,че така ти е удобно Simple Smile

# 518
Ето това е тази грешна основа - мислите си, че всичко е бизнес... Една сервитьорка понякога изкарва повече пари от един лекар и не е прекарала 10 години, забита над учебника. Гледате само кой колко пари изкарва, за да го обвините в мошенничество. Но никой не се замисля колко години стоят зад всичко това....

Ако всеки щеше да е доволен от фалшивицирането, защо толкова лекари се изказват против него, и защо го упоменават изобщо, при положение, че и така са '' си доволни ''.

Като искате промяна я направете вие, докато всеки стои и само се оплаква, ще се стои на едно положение. Като се сблъскате с неуспех на едно място, пробвате пак и пак и пак....

# 519
  • София
Правим, ама не давате! Даже имаше опит за промяна на закона.

# 520
Туцка, никъде не съм казала, че съм видяла дете, умиращо от тетанус или бяс... Да, промених си тона, факт е, но не можеш да ми кажеш и че изказванията на някои от вас не бяха прекалено нелицеприятни.

Stelaartois, къде си видяла да отговарям избирателно не знам, освен, когато едно нещо съм изкоментирала няколко пъти и ми се задават пак еднакви въпроси на недоразбрали, мисля, че е напълно нормално да прекратя темата.

# 521
Туцка, извинявай, но никъде не съм упоменала с какво се занимава, че да ме причисляваш към лекарското съсловие Simple Smile Това, че имам познания и се информиран, не означава, че имам диплома. В крайна сметка важни са знанията.

# 522
Моля, някой ми да ми обясни какво са MRC-5, WI-38 и SV40, как са се получили? за какво се използват?, какъв проблем биха предизвикали? и т.н. и т.н..

Редно е родителите да помислят със собствената си глава дали димът, който все повече се издига в света, има огън под себе си.
Информирайте се! и след това, каквото и решение да сте взели относно ваксините, то вие сте съвестен родител, който се е запознал подробно и е взел решение за което цял живот ще е отговорен и това е всичко.
Не ходете със '' стадото '' безгласно, информирайте се какво слагате на децата си!
Ще приложа клип на един експеримент, който е напълно сравним с поведението на повечето родители в Бг. На някой може да му послужи да разбере ваксините. Как митът се предава от поколение на поколение. Обяснение в 3 минути.
https://www.youtube.com/watch?v=MEhSk71gUCQ

# 523
Стелт, ваксините са опасни и неефективни само и единствено в умовете на хора, търсещи конспирация навсякъде... Какво би казала на майка, чието дете е получило тежки усложнения след инфекциозно заболяване, срещу което има ваксина, но не е поставена? Пускате само и единствено случаи на '' увредени след ваксина деца '', но съм сигурна, че представата на всеки от вас за ваксинопредотвратимите заболявания е '' морбили - лек обрив, ще мине, кво толкова... Туберкулоза - е, ще покашля малко и ще се оправи, не е фатално...''

С риск отново да бъда нападната, ще използвам доста гаден пример, за което се извинявам. Но представи си, че твоето дете, или детето на близка твоя приятелка, попадне в тези 5 %, развиващи тежко усложние след дадено заболяване(тогава този % ще е 100,както обичате да казвате). Няма ли поне малко да ти е гузно, че ти си можела да предотвратиш това, няма ли поне малко да съжаляваш, че видиш ли си можела да направиш нещо по въпроса, и здравето на детето ти е било в твои ръце... И не казвай, че тези случаи са по-малко, защото това, че не се афишират, не означава абсолютно нищо.. Не си виждала, не знаеш какво е.

Ваксините са неефективни, не предпазват от заболявания... Това не прави нито болестите по-безобидни, нито неваксинираните по-здрави, прави само ваксинираните по-болни, тъй като ваксините са И опасни (това всъщност им е основния проблем)... Прочети го, запиши си го и не задавай глупави въпроси... Не, няма да съжалявам, че не съм се ваксинирала или не съм ваксинирала детето си, ако някой от нас се разболее от болест, срещу която има зад. или дори незадължителна ваксина... Може да звучи гадно, но ще дам следния пример... Все едно да съжалявам, че не съм взела или не съм дала на децата си да пият сода каустик - безумно е дори да си го помисля, не ли да го направя... Мога да съжалявам, ако ваксините можеха да се сравняват с ябълки, дори и да не действат профилактиращо коклюш, то поне не са отрова... Доволна ли си от отговора? Имаш ли да питаш нещо друго?

И всички започвате с мирен и кротък тон, пък после се оказва, че сте видели деца умиращи от тетанус, баси, а това е толкова рядко явление, ама на, точни вие сте го видели!

Мда, и аз дето и през ум не ми минава, че някой е платен за да пише тук, но такива профили, специално създадени за да вливат акъл в тази тема са меко казано подозрителни... Регистрираш се, половин час по-късно налазваш темата и буквално спиш в нея вече почти месец... Що е то и по коя клинична пътека се лекува...  Laughing   Ако не се лекува по клинична пътека, плащат ли достатъчно за да си наемете детегледачка, готвачка и чистачка...  Laughing   Искам и аз така...  Flutter

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 14:37 от stelt77

# 524
Стелт, ваксините са опасни и неефективни само и единствено в умовете на хора, търсещи конспирация навсякъде... Какво би казала на майка, чието дете е получило тежки усложнения след инфекциозно заболяване, срещу което има ваксина, но не е поставена? Пускате само и единствено случаи на '' увредени след ваксина деца '', но съм сигурна, че представата на всеки от вас за ваксинопредотвратимите заболявания е '' морбили - лек обрив, ще мине, кво толкова... Туберкулоза - е, ще покашля малко и ще се оправи, не е фатално...''

С риск отново да бъда нападната, ще използвам доста гаден пример, за което се извинявам. Но представи си, че твоето дете, или детето на близка твоя приятелка, попадне в тези 5 %, развиващи тежко усложние след дадено заболяване(тогава този % ще е 100,както обичате да казвате). Няма ли поне малко да ти е гузно, че ти си можела да предотвратиш това, няма ли поне малко да съжаляваш, че видиш ли си можела да направиш нещо по въпроса, и здравето на детето ти е било в твои ръце... И не казвай, че тези случаи са по-малко, защото това, че не се афишират, не означава абсолютно нищо.. Не си виждала, не знаеш какво е.

Ваксините са неефективни, не предпазват от заболявания... Това не прави нито болестите по-безобидни, нито неваксинираните по-здрави, прави само ваксинираните по-болни, тъй като ваксините са И опасни (това всъщност им е основния проблем)... Прочети го, запиши си го и не задавай глупави въпроси... Не, няма да съжалявам, че не съм се ваксинирала или не съм ваксинирала детето си, ако някой от нас се разболее от болест, срещу която има зад. или дори незадължителна ваксина... Може да звучи гадно, но ще дам следния пример... Все едно да съжалявам, че не съм взела или не съм дала на децата си да пият сода каустик - безумно е дори да си го помисля, не ли да го направя... Мога да съжалявам, ако ваксините можеха да се сравняват с ябълки, дори и да не действат профилактиращо коклюш, то поне не са отрова... Доволна ли си от отговора? Имаш ли да питаш нещо друго?

Мда, и аз дето и през ум не ми минава, че някой е платен за да пише тук, но такива профили, специално създадени за да вливат акъл в тази тема са меко казано подозрителни... Регистрираш се, половин час по-късно налазваш темата и буквално спиш в нея вече почти месец... Що е то и по коя клинична пътека се лекува...  Laughing   Ако не се лекува по клинична пътека, плащат ли достатъчно за да си наемете детегледачка, готвачка и чистачка...  Laughing   Искам и аз така...  Flutter

Миличка, какво да си записвам, какво да запомням? Ваксините били опасни, ние, ваксинираните сме по-болни.. Това откъде ти дойде на акъла не знам просто. Както някой в предишна тема беше написал, че ваксинираните деца са бледи, със сенки под очите и ходят като зомбита   Joy Та така и ти, същото глупаво изказване. Странно защо масата лекари, наясно с тази '' отрова '' си слагат ваксини на себе си и на децата си? Ааа ясно защо - те са учили през по- голямата част от съзнателния си живот, но ти с няколко часа (или колкото и да е там) в интернет си придобила по-големи познания... Че те за какво се бъхтят горките, след като всеки втори с компютър е с претенции, че знае повече.

Стелт, значи да знаеш, плащат ми на дума, банковата ми сметка се пръска по шевовете, в момента съм на Малдивите, а след този коментар мога да си позволя да си купя и яхта и хеликоптер   Laughing
Честно, вече ставате банални с тези конспирации, платени коментари и не знам какво още, ама нека де, както и преди казах, всеки според възможностите си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт