Евровизия 2017 и след това - Тема 22

• 68 528
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Песента има приятно звучене, но Жана е доста ексцентрична личност и чак ме е страх как ще изглежда на сцената. Надявам се да и докарат по нормален и привлекателен вид.

# 616

Aз няма да мога да вотна за нашата песен на Полуфинал 1, Швеция я в Полуфинал 2 Twisted Evil

# 617
Aз няма да мога да вотна за нашата песен на Полуфинал 1, Швеция я в Полуфинал 2 Twisted Evil
Нищо, на финала ще гласуваш. Simple Smile

# 618
Нищо, на финала ще гласуваш. Simple Smile
Peace

Кой полуфинал е по-силен според вас? Аз не съм слушала песните, освен нашата, шведската и италианската.

# 619
  • DE
На мен ми се щеше да ги чуя всичките на лайф, затова повечето ги чувам за сефте на конкурса.
Израелската е много интересна, винаги пращат хубави песни. Спомням си, че миналата година имаше нещо, че ще се отказват, но явно не е било вярно и сега са един от основните претенденти.

# 620
И аз никога не слушам песните предварително, чувам ги за първи път на полуфиналите. Тази година се изкуших да чуя руската песен - не ми хареса особено.

# 621
Не ме впечатли песньовката. Звучи приятно, незапомнящо се. Ще я преслушам още няколко пъти, ще дам шанс да ми хареса. Иначе ще гласуваме за българската песен , както винаги правим. Не мисля, че имаме шансове за класиране в първите 5, ама знае ли се...

# 622
Bones не е лоша. Смятам, че ще попаднем в топ 10. В началото песните на Поли и Кристиан не ми харесаха, но на живо просто ме грабнаха... А къде може да се чуе Прераждане? Явно е махната от ютуб и не я намирам никъде.

П.С. Не съм фен на Жана, но поне не се чува много много...

# 623
На мене фаворити са ми Чехия и Норвегия.

# 624
  • Пловдив
А къде може да се чуе Прераждане? Явно е махната от ютуб и не я намирам никъде.
https://www.youtube.com/watch?v=7BwaZ2vYYnE&sns=fb

# 625
  • София
Радвам се, че Израел ще участват и тази година.
Миналата година обявиха, че това е последното им участие и ми стана някак тъжно.
Чудесно е, че са размислили. Simple Smile

Слушам нашето парче - много си ни е хубаво. Заобичвам го. Simple Smile

# 626
Благодаря за линка на "Прераждане". Хареса ми, но мисля, че Жана не е точния вокал за песента.

# 627
За пореден път съм страшно очарован от Македония, втора година имат силна песен, но нещо остават недооценени. Даже не финал не успяха да отидат, а Яна Бурческа беше много добра.

# 628
А къде може да се чуе Прераждане? Явно е махната от ютуб и не я намирам никъде.
https://www.youtube.com/watch?v=7BwaZ2vYYnE&sns=fb

Явно не знам къде да я търся... Joy Благодаря!
Олеле... Жана определено не е за тази песен. Определено по-нежен глас би подхождал по-добре. В момента ми бърка в здравето... Joy Песента също не ми допада. С нищо не се отличава. И добре, че не е избрана за Евровизия.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт