Евровизия 2017 и след това - Тема 22

• 68 560
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Испания
Ще видим/чуем песента, но съм много разочарована:

Цитат
Песента, с която България ще участва в 63-о издание на „Евровизия”, е озаглавена „Bones“ и носи послание за истинските ценности в живота и безусловната любов, отвъд ограниченията на материалния свят. В изпълнението й петима артисти вплитат своята енергия, емоция и талант. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл застават зад проекта „Equinox“. Артистите, които песенният конкурс обедини в общ музикален проект, се отличават с красиви гласове, специфичен стил и емоционална изразителност.

http://eurovision-bulgaria.tv/zapoznayte-se-s-equinox-grupata-ko … a-evrovizia-2018/

Цитат
Групата  @EquinoxBulgaria  ще представи България на Евровизия 2018 в Лисабон с песента "Bones"! Телевизионната премиера на песента ще бъде в 8:30 в Денят започва по БНТ, а онлайн премиерата - в каналите на БНТ във всички социални мрежи.

Георги Симеонов-JJ е от бившата момчешка група "032" от Пловдив.

# 571
Песента вече е качена в официалния канал на Евровизия -
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_app=1& … amp;v=Uvy_R3fTHQ4

# 572
  • Испания
Песента вече е качена в официалния канал на Евровизия -
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_app=1& … amp;v=Uvy_R3fTHQ4

Хареса ми. Запомняща е, запеваема е, но не искам Жана да ни представя.

# 573
На първо слушане не ме впечатли, както предходните на Крис и Поли.
Но след 2-3 слушания, не е никак лоша. Мелодията се запомня. Жанчето не се чува. Предимно гласът на Георги.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 08:58 от Merelenda

# 574
  • Пловдив
Не съм фен на Жана, но песента определено ми харесва! Не звучи като досегашните ни мелодии за Евровизия, даже изобщо не ми звучи като Бг песен, това в добрия смисъл.

# 575
  • София
Не ми харесва, но я слушах само един път. Не мисля, че ще имат кой знае какъв успех, но важното е че намериха работа на Жана. Mr. Green

# 576
Джони Манюел

# 577
От първо слушане не е зле. Предполагам, че ще започна да я харесвам, като я чуя още два-три пъти. Малко ми е странен този интернационален екип, но защо пък не... Не харесвам особено Жана, но има глас, пък и наистина не се чува много. Simple Smile

# 578
Не съм доволна. Simple Smile

# 579
  • Пловдив
Аз харесах песента Blush
Успех

# 580
  • София
Не е моята "любов от първо слушане", но не е никак, никак зле. Още няколко слушания и ще я заобичам.
Полит-коректни сме. Изпълнителите са събрани да покриват мулти-култи изискванията. Simple Smile
Но не е песен-победител.

# 581
  • DE
Учудващо ми хареса  Grinning Епична е, като за финал на Евровизия, ако се постараят и със сценографията ще сме в топ 10 почти сигурно.
Наистина не очаквах предвид участието на непоносимата ми Жана, но тя се губи в общия хор  Mr. Green

# 582
  • в сърцето на един мъж...
На мен лично ми хареса, има доста съвременно звучене и е в стила на Евровизия. Пожелавам им успех!

# 583
  • Вестерос
От първо слушане не е зле. Предполагам, че ще започна да я харесвам, като я чуя още два-три пъти. Малко ми е странен този интернационален екип, но защо пък не... Не харесвам особено Жана, но има глас, пък и наистина не се чува много. Simple Smile
Това е и моето мнение. За мен Жана има глас, просто кофти пърсън е на моменти. Но не се косете, почти не се чува. Тя е някаква основа тук там.

# 584
Аз съм доволна. Хубава  е песента. Какви са ѝ шансовете не мога да кажа, но така или иначе след последните две години летвата се вдигна много и ще е много, много трудно да се постигне такова класиране отново.
Джони Манюел ми е любимец от America's got talent. Чакам с нетърпение да видя как ще изглеждат Equinox на сцена.

Общи условия

Активация на акаунт