Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 461
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 45
Сашка участваше и имаше проблеми с някакво тесто и яйца ли, всичко стана в брашно. Някакъв младеж й помагаше, дали нямаха дует с него newsm78

# 46
Записвам се в темата, обичам това предаване.

Участието на Сашка си го спомням бегло. Счупени яйца се търкаляха по пода и не се представи особено добре. Марияна Попова помня като участваше и освен, че спечели, направи и хубава вечеря.

# 47
И аз тук  Simple Smile  Мерсаж за темата  bouquet  Заради 'доброто старо време'/ доброто ниво на първите сезони (за Камелия  Heart Eyes на косъм бях да 'дигна култ към личността  Blush #Crazy ooooh!   Joy)

Последните сезони ги гледам като комедия с тенденция към пародия  Crazy и затуй не сЪ ядосвам особено Thinking

Стари муцуни мернах, май с невпечатлително минало представяне, може сега да се явяват на ... поправителен  newsm78

# 48
  • София
Сашка участвала ли е? Имаше едно предаване, само 5 епизода май беше, готвиха в някакъв ресторант, нещо подобно беше. Там участва тя, и ясновидката Николета, другите не си ги спомням.  newsm78

# 49
днес цял ден за фон си бях пуснала стари епизоди от първите епизоди...2-3ма не готвиха вкъщи и беше ужасно грозно впечатление направило на другите участници....сега се изненадват, когато някой посреща вкъщи.... и цялата вечер не беше постоянно прекъсвана от коментари, показваха подробно кой какво и кака готви....абе разкош.....
това в момента е пародия на самото себе си....

# 50
Според мен,желаещите за участие са много по-малко вече и от продукцията правят компромиси(като да си затварят очите за готвенето с помощници или в ресторанти),само и само да съберат достатъчно хора.
Игнорирането на самото готвене вече е монтажен проблем.Залагат на приказките на масата,вместо на самите ястия и да,супер досадно е.
Все пак,ние се интересуваме от процеса на готвене,не от това,какви глупости си дрънкат участниците.

Жалко,че от продукцията са толкова слепи за това,какво всъщност иска и очаква да види,зрителя.

# 51
Сашка участва в първата седмица на първи сезон, но аз се чудех да ли не е участвала и след това още веднъж.  Thinking

# 52
те участниците пак може да си имат помощници, както казваш въпрос на монтаж , може така да снимат , че това присъствие да не се вижда от зрителя

# 53
охх божке, сега изгледах епизода с Никол станкулова и там беше и Светла, нищо чудно че не си спомням, че е участвала - все едно два различни човека! и хич не върви към подобряване тази госпожица.....

# 54
Интересни са ми Орлин Горанов, Плачков. .. ще го гледам, но и намен ми липсва начина на заснемане на първите сезони - с акцент на приготвянето на храната.

Къде беше ресторантчето на Мира Янова? Дали работи още?

# 55
Новите правила се състоят в това, че всяка вечер ще е с определена тематика и който готви ще трябва да се съобразява с нея.

# 56
Много близък мой приятел ще участва в шоуто. Страхотен човек е и добър кулинар. Интересно ми е как ще го представи предаването.

# 57
Новите правила се състоят в това, че всяка вечер ще е с определена тематика и който готви ще трябва да се съобразява с нея.

Ужас.Те,с волна програма не могат да се справят,какво остава ако им наложат тематична вечеря. Stop

# 58
Къде беше ресторантчето на Мира Янова? Дали работи още?
Село Бели Искър, не знам дали още работи.

# 59
  • Някъде там

Ужас.Те,с волна програма не могат да се справят,какво остава ако им наложат тематична вечеря. Stop
И представям си какви тематики ще измислят.. Rolling Eyes
Надявам се да има и изискване те да си го сготвят,но едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт