Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 666
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 720

Бона, въпросът ми беше реторичен...

# 721
Бона, въпросът ми беше реторичен...
Нищо де, дори и така, аз да ползвам случая да си кажа. Peace

# 722
E, поне в тази тема PR кампанията ѝ не беше неуспешна  Wink 
Явно скандалът все още продава добре - към настоящия момент повече от една четвърт от цялото съдържание на темата е посветена на Кхрокодилчето.    Laughing 

# 723
Сега изгледах Орлин и очаквано той се представи на ниво. Предния път бяха в тях, а сега, защо не ги покани не ми стана ясно. Снощното недоразумение го гледах до вземането на яйцата. Не мога да понеса толкова простотия, ако ще и реклама да е. А Богданска по спомени предния път се представи добре, докато помагаше на гаджето си, сега защо така?

# 724
  • София
Погледнах ФБ на Мегз и този на родителите й. Нещо не ми се връзва версията, че родителите стоят зад бизнес със 100-тина служители. Може би е преувеличена бройката на служителите.

# 725
Със същите дрешки с които пазарува, готви и посреща гости- във фейса има снимка, че си е и легнала.... Laughing

# 726
Тая Мегз е ужасна тази вечер. По комбинизон, със замазана коса, гледаща като мокра коте..

# 727
  • София
Страх ме е вече да влезна в темата. Мегз дебне отвсякъде  Sick Joy

# 728
  • София
Добре се справи, но тези умалителни.  Crazy  Обаче подходи като за манекенки, ще останат гладни ми се струва.

# 729
А това симпатично, чаровно девойче какво е правило с онзи лигоч, репортера?  Thinking

# 730
Готина е Алекс, а и на живо е още по- сладка!
Помня я и като дете беше една такава бъбрива!

# 731
  • София
Хайде сега  #Crazy #Crazy #Crazy от утре някои тийнове ще проядат и памук заради пусти килограми.

# 732
  • Някъде там
Това момиче е много приятно и сладко.Не я познавам,коя е и каква е,но е много чаровна.
А новия на Марияна, ми прилича много на Ханес.Същия тип физиономия ми е.На вас, не ви ли прилича?
Вчерашната трагикомедия, няма да я коментирам.

# 733
Това момиче е много приятно и сладко.Не я познавам,коя е и каква е,но е много чаровна.
А новия на Марияна, ми прилича много на Ханес.Същия тип физиономия ми е.На вас, не ви ли прилича?
Вчерашната трагикомедия, няма да я коментирам.

На мен в захапката ми прилича на сина на Катето Евро - Александър Кадиев Thinking

# 734
Като цяло, не ми хареса вечерята на Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт