Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 586
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 855
Значи, ако всеки си вкара концепцията, която не е съобразена с темата, по-добре въобще да няма тема. При тема "чуждестранна кухня" да направиш традиционна нашенска вечерА (по Манчев) си е нон-сенс. Crazy

# 856
Назад съм с последните две вечери,но през уикенда ще ги изгледам.

Е,защо така говорите за Воче? Не само,че може да готви,но го прави с такъв тертип,все едно това е правила цял живот.Освен това има кулинарни познания,които при мнозина липсват.Освен двете си участия,беше и помощник на някой,но не помня на кой.Сещам се с какъв размах меси питите.
Нямам нищо против да участва всяка седмица.

Другата седмица също няма да пропусна.Дара,Мара..все ми е тази.Готвене щом има...

# 857
Абе щом видях Дара (и Илиян) и бях дотам с гледането другата седмица. Не се превземам, но имам някакъв лимит на понасяне на простотия.Май наистина няма кой да канят...

# 858
  • Някъде там
Абе щом видях Дара (и Илиян) и бях дотам с гледането другата седмица. Не се превземам, но имам някакъв лимит на понасяне на простотия.Май наистина няма кой да канят...
Мисля си че това ще им е последния сезон. Rolling Eyes ако не се усетят да вкарат и обикновени хора в предаването.
Като толкова искат да има и "звезди",да ги комбинират.Мисля че ще е интересно да се смесят с неизвестни хора.

# 859
Май наистина няма кой да канят...
То затова всичките им предавания стават след 2-3 сезона пълна боза, защото накрая канят сульо и пульо, които правят мазало... Tired Кой ще ги гледа тия ... не знам какви за ги нарека, ама ако мислят да ни ги пробутват за звезди, далече са много от това.

# 860
  • София
Аз не мога да разбера - има толкова много кулинарни блогъри, обикновени хора, които са изключително добри готвачи, имат възможност да канят хора от различни краища на България, етноси и т.н. Защо постоянно канят разни измислени „ВИПове“, от които слушаме, че никога не били готвели и не знаели какво правят.

# 861
Някои от черешковците сигурно ще цъфнат скоро и във ВБ. Ако вече са сключили договори за "голямото" шоу, не пречи да ги употребяват и предварително. Преди ги разнасяха като три синджира роби по предаванията на Нова само след като свърши поредния сезон на Брадъра, но май вече не е така. Имам спомен, че така се случи миналата година, но ми се губят някои имена. Сещам се, че Тенчева и Лара участваха в Черешката, а после влязоха и в брадърската къща. Може и други да е имало. Та, нищо чудно Мегз и Александра Богданска да са и сред избраниците на Тупарев. Нали се говори, че ще събират МОМИ(МОделки и МИски). Вече забравих кои бяха миналата седмица в Черешката, но може и там да е участвал някой кандидат-брадър.

# 862
Мариана е участвала във ВБ.Може и сега да влезе с Плачков семейно.
Александра ако влезе, след време може да и натресат Петканов.

# 863
Преди десетина години не помня по коя телевизия даваха такова предаване с обикновени хора, май "Перфектната вечеря" се казваше. Пак беше много интересно.

# 864
Аз не мога да разбера - има толкова много кулинарни блогъри, обикновени хора, които са изключително добри готвачи, имат възможност да канят хора от различни краища на България, етноси и т.н. Защо постоянно канят разни измислени „ВИПове“, от които слушаме, че никога не били готвели и не знаели какво правят.
Голяма част от кулинарните блогъри отказват участия,самите те споделят във форумите,че са поканени еди къде си,но категорично отказват.Ти самият участваш в кулинарни форуми,има поне 20-30 момичета,но дори и в блога си нямат снимка и не разкриват нищо за себе си,камо ли да участват в т предаване.Аз познавам само три по снимка,с другите общувам,но не съм ги виждала

# 865

Е,защо така говорите за Воче? Не само,че може да готви,но го прави с такъв тертип,все едно това е правила цял живот.Освен това има кулинарни познания,които при мнозина липсват.Освен двете си участия,беше и помощник на някой,но не помня на кой.Сещам се с какъв размах меси питите.
Нямам нищо против да участва всяка седмица.

Не оспорвам нейните готварски способности, но нали форматът включва по принцип различни участници, нека да видим и други как могат да готвят. Ако участва пак ще й е за трети път.   

# 866
  • София
Е, и...!?  newsm78
Фактът, че гледаме Манчев почти целогодишно е далеч по-неприятен, отколкото да гледаме Воче за трети или повече пъти, при положение, че е много по-добра от шеф-чето!!!  Crossing Arms

# 867
  • Разпиляна във въображението
Преди десетина години не помня по коя телевизия даваха такова предаване с обикновени хора, май "Перфектната вечеря" се казваше. Пак беше много интересно.

Много по-интересно. Споменах по-напред точно за него, но не се сетих името. Доста рецепти си бях запазила от него, но някъде ги затрих и ме е яд. За съжаление сайтът им отдавна не е достъпен.

# 868
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile

Може ли да ми кажете каква беше рецептата на Орлин Горанов за спагети от тиквички?
Аз съм си записала: тиквички, чери домати, песто, мазнина. Какво съм изпуснала?
- каква мазнина да използвам
- настърганите тиквички трябва ли да се посолят, за да се отцедят или не е необходимо?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 869
  • София
И пррез новата седмица ще е голяма лиготия с участниците. Дизайнерката едва я изтърпях.....Даже не й запоних името.  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт