Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 639
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 225
Супер, че се обичат, евала, но много показно и не разбрах защо постоянно напомняше,че си е взел руска жена Laughing
С какво да си вземеш рускиня е по— голямо събитие от това да е всяка друга националност?! Нещо ми убягна подтекста hahaha по—добри са от другите жени?!

С нищо. Прави се на интересен.

# 226
Сега пуснах да изгледам епизода с Дидо, значи е в чужда къща ама си е донесъл снимките и наградата?  Thinking Joy
И наистина здравословна кухня вика, по-лекичко ама и "алкохол" задължително да има, много.

# 227
Мн беше тъпо това с чуждата къща на село, за какво пътуваха хората, нито уют имаше, нито топлина или битов интериор, супер стерилно и безинтересно.
Поне на двора да беше сложил масата.

# 228
Едвам го изгледах, супер ми беше дразнещ. Щеше да ги набие, че не ядат повече  ooooh! Ми може би не им е вкусно Laughing Правилно и гостите отбелязаха, че не е нормално да вика само "жена ми, жена ми", тя жената си се държеше по-адекватно като изключим целуването през 2 минути.

# 229
  • София
Кобилкина какви семинари организира? Секс семинари ли? И въобще кой ще се запише на такова нещо при нея точно?

# 230
Супер, че се обичат, евала, но много показно и не разбрах защо постоянно напомняше,че си е взел руска жена Laughing
С какво да си вземеш рускиня е по— голямо събитие от това да е всяка друга националност?! Нещо ми убягна подтекста hahaha по—добри са от другите жени?!

С нищо. Прави се на интересен.

Предполагам, че смята семейството на Юлия за много успешно в житейски план и затова не спира да ги хвали и четка. За своите родители нищо не спомена, но за бащата и майката на жена си - хвалби до небето.
Както и да е - личи си, че ще играе по свирката на заможното семейство и това е, няма лошо, колко жени го правят спрямо мъжете и семействата им. Не казвам, че е материално момче, а че по-скоро възприема жена си от "голямото добро утро" и едва ли не част от руската аристокрация  Laughing

Кобилкина си е екстра - не я мисля хич. Хитра е и умее да прави пари от пълни глупости, които обаче умело продава на скучаещи жени с възможности.

# 231
Секс. Ами явно такива незадоволени, за каквито обясняваше на вечерята Simple Smile

# 232
Кобилкина какви семинари организира? Секс семинари ли? И въобще кой ще се запише на такова нещо при нея точно?
Бедна ти е фантазията колко женоря ходи на тия семинари! ooooh! И като знам, че някои от познатите ми намирам за съвсем адекватни и нормални жени, направо се втрещих като ми заговори една за семинара на Кобилкина, на който ходила. Shocked

Дидо в Стар Академи даде индикации за интересен момък. Преди години се блъснах в него в един магазин в Младост и ми увисна ченето, толкова хубав ми се видя. Сегаааа... да го не видя! Такъв охърбавял ми се вижда ужасен, бръснатата му глава я виждам плешива, а разсъжденията му са като на дървен философ и ми изглежда тъповат. Сори, ама толкова да ми е неприятен в момента, колкото преди ми се виждаше страхотен. На акъл ми изглежда точно на 16 и ... абе познавам двама такива, същите като него, няма толкова дразнещи мъже. Толкова глупости плещят, че не е за вярване, но пък си придават вид на някакви супер по всичко. Ох, не мога да го обясня, просто познавам такъв тип хора и честно - всички едва ги понасят. Смешни са.

# 233
Бедна ти е фантазията колко женоря ходи на тия семинари! ooooh! И като знам, че някои от познатите ми намирам за съвсем адекватни и нормални жени, направо се втрещих като ми заговори една за семинара на Кобилкина, на който ходила. Shocked
Аха, баш същото щях да пиша. Много са й посещавани семинарите, че и в чужбина ходи да прави, не знам с нейния английски как точно става това, може би ходят като на комедийно шоу.
За мен тази е абсолютен мъпет.

# 234
  • София
За чужбина съм чувала, че се вдигат група българки и ходят на семинар в Бали т.е. плащат ѝ екскурзията до там, а тя им говори там.

# 235
  • София
За чужбина съм чувала, че се вдигат група българки и ходят на семинар в Бали т.е. плащат ѝ екскурзията до там, а тя им говори там.
ooooh! hahaha ooooh!

# 236
ooooh! hahaha ooooh!

Майкоооо, ама жените понякога сме...
Кобилкина обясняваше в един клип/влог ли е, не разбрах, как един мъж да свали/спи с жена, тя можело да не иска, но всъщност искала!? Наръчник за изнасилвачи, тая рускиня е болен мозък.

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 16:09 от помбер

# 237
Записват се,тя с бившата на Слави Трифонов,чак на Бали водиха група😁

# 238
ooooh! hahaha ooooh!
Майкоооо, ама жените понякога сме...
Кобилкина обясняваше в един клип/влог ли е, не разбрах, как един мъж да свали/спи с жена, тя можело да не иска, но всъщност искала!? Наръчник за изнасилвачи, тая рускиня е болен мозък.

Той Слави я лансира навремето. Тя беше хубавка тогава, сега ми се вижда поостаряла. Нищо особено не говори, това, което казва, според мен трябва всяка жена да го знае интуитивно, но явно не е така, щом има такъв успех. А Слави умираше от срам и накрая я разкара, защото той си е дървен комплексар и вместо да се поучи от думите й, се червеше като ученик. То затова и жена не може да завъди де, защото като си дървар в леглото и мацките си търсят други, да им задоволяват щенията... Twisted Evil

# 239
За Бали не знаех, бях чувала, че в Англия имала групи... Кобилкина имам предвид. Имаше и клипчета на английски, Стоичков в сравнение с нея си е филолог, хохо.

Общи условия

Активация на акаунт