Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 656
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 735
Единственото общо, което намирам между Ханес и Плачков са брадите им и подобните прически.
Иначе не мисля, че си приличат.
Скрит текст:
Не я гледах много Александра днес, утре ще изгледам епизода.

# 736
Леко инфантилна девойка  - насилена веселост и екзалтация комбинирана с беден речник и доста семпли разсъждения, камъни в градината на бившия (не, че не си го заслужава, ма нямаше нужда от още махленски реваншизъм) ... ми, поне е красива.  Wink
Относно готвенето - гуакамоле и ние "можеме да си правиме" и сусамчето не го загаряме ... а ликьорчето с плодовете леля ми го прави от 20 години   Laughing

# 737
  • София
Единственото общо, което намирам между Ханес и Плачков са брадите им и подобните прически.
Иначе не мисля, че си приличат.
Скрит текст:
Е как да не си приличат. Един тип мъже са.

# 738
Ами не виждам прилика.
Весо може да е неприятен като човек, но като мъж е 100 пъти по-приятен за окото от Ханес.
Ханес ми е един такъв изсулен.

# 739
Алекс ми стана симпатична, когато онзи инфантил на МиУен се опита я да унижи с простащината си, от което тя успя да извлече дивиденти. С това, че запази пълно мълчание и не му отговори на глупостите ме спечели.
Какво кажа, постара се момичето!

# 740
  • София
Преди малко влизам и почвам да Ви чета... Sick   Ма много хейт, бе! Тая Мегз сте я изгризали до последното кокалче...  Joy Явно в темата сме само красавици със страхотен бизнес, които плащаме на секундата на подизпълнителите си и не изхвърляме никаква храна...  Joy  Ужас...  Rolling Eyes

# 741
Изобщо не ми хареса представянето на Алекс.Както каза дизайнерката липсваше непринуденост и да допълня,но се опитваше да изглежда непринудена.Много превзета.Голяма глупост изръси накрая,надявала се днес да се усмихнат за първи път.Ако не е тя,горките все подтиснати ще си ходят.И това невинно подмятане:това го правя за първи път. FlutterМоля ви бъдете честни Flutter

# 742
Аз само да вметна за Евгени. Прекарал е детството си в циганския квартал, но самият той е от заможно семейство. Оставили са го в дом и там е бил осиновен, но знае кои са биологичните му родители.

# 743
И първият , когато готви за дебила , забравих му името, тя беше позитивна и много усмихната. Сега, предполагам е била и доста притеснена.

Както и да е. Няма да и адвокатствам без пари. Flutter

# 744
Преди малко влизам и почвам да Ви чета... Sick   Ма много хейт, бе! Тая Мегз сте я изгризали до последното кокалче...  Joy Явно в темата сме само красавици със страхотен бизнес, които плащаме на секундата на подизпълнителите си и не изхвърляме никаква храна...  Joy  Ужас...  Rolling Eyes

Ми с толкова щраусови яйца ти представяш ли си какъв крем-карамел ставаше и колко заливки за мусака съсипа тая ъм ...  дизайнерка Rolling Eyes Е, непростимо е.  Mr. Green

пп. Продуктите не са им безплатни, доколкото знам - купуват си ги, но  май имаше и някакъв бюджет - неголям доколкото помня. Сещам се Крум Савов как страдаше на касата в супера и за още един-двама скъперници със "змии в джобовете"   Laughing  Така, че с яЙцата всеки може  да си прави, каквото ще    Laughing   Wink
Скрит текст:
Стига евтин (и смешен) популизъм - колко бедстващи  хора имало, как тая не я досрамяло да изхвърли няколко яйца по 30 лв бройката... А супермаркетите като им се налага (нормативно) да унищожават храна за милиони всеки ден - защо досега не се намери решение за този проблем - имате ли идея колко хора може да се хранят по сиропиталища и болници, ама неее ... по е гот с обществена поръчка болницата в Перник да плаща за пакет юфка пет лева на някоя "наша" фирмичка , нали? Confused  И се чудим къде са парите на здравеопазване и защо стачкуват лекарите ... Ето с това може да се заеме  Карбовски, а не да наднича под полите на плеймейтките  ... пффф. Егати  Close

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 21:40 от Banshee

# 745
Ама как така? Знаеш ли колко се е мъчила щрауската докато го снесе?  Joy

# 746
Преди малко влизам и почвам да Ви чета... Sick   Ма много хейт, бе! Тая Мегз сте я изгризали до последното кокалче...  Joy Явно в темата сме само красавици със страхотен бизнес, които плащаме на секундата на подизпълнителите си и не изхвърляме никаква храна...  Joy  Ужас...  Rolling Eyes
Е, не чак толкова, но и не се натискаме да си правим реклама и да ни дават по телевизора. Laughing

Ханес-"изсулен"  Joy Точно!

# 747
  • София

Ми с толкова щраусови яйца ти представяш ли си какъв крем-карамел ставаше и колко заливки за мусака съсипа тая ъм ...  дизайнерка Rolling Eyes Е, непростимо е.  Mr. Green

пп. Продуктите не са им безплатни, доколкото знам - купуват си ги, но  май имаше и някакъв бюджет - неголям доколкото помня. Сещам се Крум Савов как страдаше на касата в супера и за още един-двама скъперници със "змии в джобовете"   Laughing  Така, че с яЙцата всеки може  да си прави, каквото ще    Laughing   Wink
Тя ги беше предвидила за десерта, но с флекса им @ба мамата...  Joy

А колкото до Крумчо и аз му помня ужасената физиономия на касата...  Mr. Green

# 748
  • София
Не беше ли Крум, певецът? Тогава имаха 100 лв бюджет май, а другото си го доплащат, но това беше преди доста години.

# 749
Я пак, че нещо не съм разбрала - Плачков е с Мариана ли?

Общи условия

Активация на акаунт