Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 586
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 870
от цялата компания ПЛАЧКОВ - полагах усилия да го търпя всяка вечер. Мегз е тъпичка и си го знае, и не дразни....но този Веселинчо.....такова самочувствие, такива превземки.....стана ми неудобно да го гледам на моменти. А уж Мегз трябваше да е нелепото попълнение тази седмица...

# 871
Александра ако влезе, след време може да и натресат Петканов.

100%  Joy
И аз мисля,че ако има Вип брадър 2017,ще са лица,които вмомента дават в черешката.Мин. година така беше - Лара,Ирини,Деса Костова,Жана....

Да правя ли нова тема или да изкараме още една седмица в тази?

# 872
Деса Костова, бая се замислих коя е.... Joy  Joy

# 873
Здравейте! Simple Smile

Може ли да ми кажете каква беше рецептата на Орлин Горанов за спагети от тиквички?
Аз съм си записала: тиквички, чери домати, песто, мазнина. Какво съм изпуснала?
- каква мазнина да използвам
- настърганите тиквички трябва ли да се посолят, за да се отцедят или не е необходимо?
Благодаря предварително! Simple Smile

песто дженовезе сложи накрая. Мазнината предполагам е зехтин.

# 874
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile

Може ли да ми кажете каква беше рецептата на Орлин Горанов за спагети от тиквички?
Аз съм си записала: тиквички, чери домати, песто, мазнина. Какво съм изпуснала?
- каква мазнина да използвам
- настърганите тиквички трябва ли да се посолят, за да се отцедят или не е необходимо?
Благодаря предварително! Simple Smile

песто дженовезе сложи накрая. Мазнината предполагам е зехтин.

Благодаря! Simple Smile

# 875
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
kzbmsn, и чесън имаше в рецептата.  Peace

# 876
Имам въпрос или да си пусна да гледам пак newsm78
Някой може ли да даде линк към рецептите(може и ориентировъчно) на  цялото меню на манекенката(допадна ми) и десерта на дизайнерката, както и десерта на Плачков(цедено мляко и сладко от рози, но имаше ли друго?).И, изобщо, някъде има ли линк към рецептите? Благодаря

# 877
...както и десерта на Плачков(цедено мляко и сладко от рози, но имаше ли друго?).
Имаше карамелизирани ядки, мисля орехи, а може и лешници да са били, не помня.

# 878
От сайта на Нова за следващата седмица:

"Илиян, Маги Бадер, DARA, Константин Трендафилов и Марина Кискинова избират афродизиаци в кулинарното шоу от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA
Провокативни участници, провокативни задачи и провокативни подправки разгорещяват кулинарните страсти в "Черешката на тортата" следващата седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. Звездни домакини са Илиян, Маги Бадер, Дарина Йотова - DARA, Константин Трендафилов и Марина Кискинова, към които Манчев отправя сериозно предизвикателство – едно от ястията им трябва да съдържа афродизиак.

Първи домакин в "Черешката на тортата" в понеделник е усмихнатият певец Илиян, според когото любовта минава през стомаха. За гостите си у дома изпълнителят организира гръцка вечер. Основен афродизиак е морската храна, като октоподът и калмарите се поднасят със задължителните гръцка салата и сиртаки. Каква е връзката между любовта и храната и коя е черешката на тортата в менюто, зрителите ще видят в понеделник.

Страстите в кухнята продължават във вторник с Мис Плеймейт 2016 – Маги Бадер, която избира зеленчуците по размер и красота. Освен че впечатлява с вкусно меню, домакинята задава и дрес код – пижамено парти. И въпреки че оспорва връзката между храната и любовта на мъжете, десертът се оказва силната страна на Маги Бадер.
В сряда компанията е на музикална вълна, когато домакин е звездата от X Factor DARA. Младата певица признава, че любовта към готвенето дължи на майка си. DARA опитва да борави майсторски с подправките към основното ястие, в салатата изненадващо добавя праскова, а акцентът в менюто се оказва шоколадов десерт с гръмкото име "Афродизиак".

В четвъртък настроението е романтично, тъй като писателят и поет Константин Трендафилов се впуска в приключения в кухнята. Решен да покаже сериозно отношение към месото, той поднася телешки джолан, приготвен в глинен съд. И макар че десертът му не е за изпускане, Константин признава, че основният му афродизиак всъщност е поезията.
Певицата и актриса Марина Кискинова сбъдва мечтата си да е звезден домакин в "Черешката на тортата" в петък, когато тя и домашният й любимец посрещат гостите с нескрит ентусиазъм. Менюто й е вдъхновено от Париж, a докато готви, в кухнята буквално прехвърчат искри и карамел.

Как се приготвя фондю и кой кого ще целуне във финалната вечер? На кого разчитат звездите за подкрепа в кухнята и кой ще спечели титлата "Най-добър домакин" в третата седмица на кулинарното шоу? Не пропускайте "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. "

# 879
Охоооо,я вижте какво се е заформило в актьорските среди-Йоана Буковска и Мариана Попова във война заради Плачков:
http://www.-spam093-/509622/%d0%b9%d0%be%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%b … 0%bf%d0%be%d0%b2/

http://pik.bg/само-в-пик-и-ретро-скандален-любовен-триъгълник---мариана-попова-и-йоана-буковска-във-войн-news635616.html

Аз допускам #Crazy,не виждам Плачков да е влюбен,представям си какво е преживял с онази огън-жена Буковска!!  #Shocked

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 20:45 от Berussa

# 880
Илиянчо у тях ли готви?
Другото момче не ми е познато, но изглежда много симпатично и умно.

# 881
Другото момче е поет, от скоро нашумя повече покрай фейсбук. Аз харесвам творчеството му, иначе Илиян е голям простак.  Simple Smile

# 882
Всички са ми абсолютно непознати. Явно съм изостанала от "светските" клюки. Кое е симпатичното момче с брадичката?

# 883
Илиян ми е мега гнусен и мазен.

# 884
Седмицата на едноклетъчните ще бъде тази като гледам  Confused -  на фона на тези, Кхрокодилчето е академик.  Mr. Green 
бтв. и батати в гръцката кухня?  newsm78  ти да видиш 

Общи условия

Активация на акаунт