Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 580
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 900
  • Ню Йорк
Някой ще ми каже ли кои са тия хора  newsm78

# 901
  • София
Направи пюре като гарнитура към октопода.
Благодаря!

# 902
Дара май хареса поета, а той горкия от първите 15 мин. и вече не може да я търпи.

# 903
Харесва ми жилището му, подредил си е много красиво чиниите, бих опитала от всичко.

# 904
Илиян се представи добре, постара се момчето, обаче това недоразумение Дара..... #Crazy

# 905
Аз пак да попитам - откъде носи пълните чинии? Нали са в кухнята все пак? Тази Дара е като пренавита. На колко години е?

# 906
  • София
Явно ги е изнесал, за да не стои на заден фон разхвърлян плот.

Маринна е много притеснена, а по принцип се държи малко лигаво, но то на фона на тези екстроверти.

Миналата седмица гледах този кавър на Марина и Лидия
https://www.youtube.com/watch?v=e1MjvXbqlH8&feature=youtu.be

малко една идея по-инфинтилна ми идва, но е красива и изглежда добро момиче

# 907
Спирах звука от време на време. Дара и онази плейметка са брутално прости и шумни и ме натоварват.
Утре ще пропусна Grinning

# 908
Аз само на успях да разбера русото момиче с какво се занимава? Каза, че пее, певица ли е? Изобщо не ми е позната.
Гостът-изненада на Илиян ми е много познат, гледала съм го някъде, много добре пя.
Много ме забавлява колко е сконфузен поета. Simple Smile

# 909
Да, забавно е!
Не го гледах много подробно, но той сам ли си направи десерта?

# 910
Илиян ми е доста неприятен, но се постара. Утре мисля да пропусна готвенето на плеймейтката, много е арогантна и елементарна.  Peace

# 911
Десерта беше под ръководството на девойката, която му помагаше. Аз видях как бъркаше яйцата, разбрах, че и сметана има в рецептата.

# 912
  • София
Да, забавно е!
Не го гледах много подробно, но той сам ли си направи десерта?
Едно момиче му помогна.

# 913
Тази Дара е като пренавита. На колко години е?

На 18-19 години трябва да е, предвид, че тази година беше абитуриентка. Нали я даваха пак да се излага по него време...

# 914
Добре се представи според мен Илиян Simple Smile Не знам защо обаче не дават изцяло как изпълняват рецептите,  ами само отгоре отгоре Simple Smile Дара не ми допада,  да не кажа - дразни ме Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт