Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 575
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 915
 hahaha
Някой ще ми каже ли кои са тия хора  newsm78
Joy Joy  Ох, не мога.       Права си- измислен хайлайф.Не го гледам тази седмица - чета ви само

# 916
  • София
Много ми хареса днешната вечер, участниците са приветливи, свежи, разговорът върви. Характерите са им различни, но си пасват добре, държат се адекватно. Илиян се постара и като готвач, и като домакин. С удоволствие ще гледам и останалите вечери.

# 917
  • Ню Йорк
hahaha
Joy Joy  Ох, не мога.       Права си- измислен хайлайф.Не го гледам тази седмица - чета ви само

Аз не се шегувам, питам съвсем сериозно.

# 918
# 919
hahaha

Аз не се шегувам, питам съвсем сериозно.
Да де, затова ми е смешно, особено, ако си ги видяла в епизода днес и пак питаш😉 Просто " Някой ще ми каже ли кои са тия хора?" ми прозвуча като "кви са тия дето се мандахерцат на екрана?"

# 920
Маги Бадер-Мис Плеймейт от тази година.
Илиян- фолк певец.
Дара - популярна поп певица.
Марина Кискинова - певица и актриса. Играе главна роля в интересен сериал Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата и записани песни. Известна от участието си в Music idol 3.

Константин Трендафилов- поет и писател.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 01:32 от dido1302

# 921
Плеймейтката е с ужасен тембър.Имам чувството, че като говори все едно стърже с пирон върху ламарина.И все пак я предпичитам пред Дара-лигава и простовата позьорка.

# 922
Тая Дара на какво беше та пищеше като заклана. И такива грозни физиономии прави, че направо се отвратих. А има данни да изглежда добре.

# 923
  • Някъде там
Не бяха зле,имало е и по  Sick случаи.Все пак, няма как да са по-вкуса ни всички.
Всъщност имало ли е седмица в която всички участници са се харесали тук в темата,както и храната им?

# 924
  • Sofia
Другата седмица май пак Катето Евро ще гледаме в Черешката....

# 925

Ужассс!! Досадна и лицемерна до безобразие!!

# 926
  • София
Всяка седмица има по една силиконова джука в предаването, която фъфли от обем в устните.

# 927
Дара е типично младо и самоуверено момиче,жизнена,енергична,позитивна,не мисля,че приема нещо,за да е в това екзалтирано състояние.Просто се радва на живота. Така ми изглежда.
Красива,модерна,талантлива,с блестяща визия  bowuu

# 928
Дара е типично младо и самоуверено момиче,жизнена,енергична,позитивна,не мисля,че приема нещо,за да е в това екзалтирано състояние.Просто се радва на живота. Така ми изглежда.
Красива,модерна,талантлива,с блестяща визия  bowuu
Буквално превъзбудена ми изглежда, а и леко кривогледа, ама ние все да намерим кусури  LaughingУдари единия да падне другия, тройката Илиян Дара Плейката са  #Crazy Crazy , другите са добри събеседници.

# 929
Е, поне ще видим готвене!

Общи условия

Активация на акаунт