Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 553
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 945
Константин е много сладък и изглежда интелигентно момче,но е абсолютен сноб!

# 946
  • София
Ако месото е прясно, няма как да има дъх на старо.А ако е старо,колкото и добре да го сготвиш, пак ще си има дъх.

# 947
"Иконите са осветени от свети Мина". Голям жест ѝ е направил. Blush

# 948
  • Някъде там
Ако месото е прясно, няма как да има дъх на старо.А ако е старо,колкото и добре да го сготвиш, пак ще си има дъх.
Преиграва според мен. Особено и това с чудото,прекалено ми дойде изказването му.

# 949
Утре вечерята ще премине под мотото: "Основно с косъм, поднесено от Мадоната с големите бомби". Mr. Green

# 950
Само мен ли не ме дразни плеймейтката? Simple Smile

# 951
Само мен ли не ме дразни плеймейтката? Simple Smile

И мен не ме дразни.
Но ако може Дара да си затвори устата......Що така с отворена уста стои това момиче?  newsm78 newsm78

# 952
И мен не ме дразни. Е, не блести с ум, но е усмихната и добродушна.
Дара сякаш има трета сливица. Но и тя не ме дразни.
Даже е интересно, че всички са толкова различни и на пръв поглед нямат общо.

# 953
Ох,  иска ми се да направят най-после  нормално предаване с хора, които , дори да не могат много, поне  имат желание да готвят.  Сега  ...и особено тази седмица, колкото не ми се ще  - като няма готвене се вглеждам в неща, които нямат общо с предаването. Това плеймейтното -  искеше ми се да ми стане симпатично, щото и аз имам такъв проблем - като се притесня и  заеквам...обаче това е  в моя топ четири от най-дразнещите гласове / след Радост от "Огледала", Антония Петрова и онази депутатка с  книгата с  диетично хранене/ Ако  беше  сготвила нещо...може  би щях да се опитам да игнорирам този дразнещ  дефект, както и  самочувствието ѝ на "УАУ" визия, да не говорим колко беше нелепо изказването ѝ, че подаръците били персонални, пък после не знаела коя икона за кого е ....Ама  не - упорито в този формат се канят хора, които  освен да се самохвалят, не могат нищо друго.   Ще ми се поетът и певицата да се вземат и да избягат някъде от това недоразумение / примерно на меден месец/, та да си /Ни/ спестят оставащото от седмицата.

# 954
Константин е много сладък и изглежда интелигентно момче,но е абсолютен сноб!
"Броколите са брутално вкусни!"  Whistling

# 955
Константин е много противен и лицемерен,направо гнусен!

# 956

Ща така  с лошо - някакви лични впечатления ли имаш Rolling Eyes

# 957
Магито верно ли, каза че е "много вярваща, много суеверна"  hahaha
Аз не, че съм вярваща, нито пък суеверна, ама май не са много съвместими

# 958

Ща така  с лошо - някакви лични впечатления ли имаш Rolling Eyes

Не,за пръв го виждам,но поведението,маниерите,дори начина по който отправя критиките....има нещо мазно и прикрито в него.
Неприятен тип по мое мнение.

# 959
  • Някъде там
До сега вечеря с косъм имало ли е?Имам чувството, че някои от абсурдите и от абсурдното поведение на участниците е режисирано и са съгласни с тях,само за да са в центъра на медийния цирк и да не залязват.

Общи условия

Активация на акаунт