Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 536
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 960
До сега вечеря с косъм имало ли е?Имам чувството, че някои от абсурдите и от абсурдното поведение на участниците е режисирано и са съгласни с тях,само за да са в центъра на медийния цирк и да не залязват.

И аз го допускам,както беше с Миглена Каканашева,флексата и яйцата. Определено има режисура,така ще бъде и утре- явно приемат да са скандални в името на рекламата  #Crazy #Crazy

# 961
Аз само не мога да разбера кому е нужно това преекспониране с вярата в Бог, молитвите по време на вечерята и т.н.
Не че има лошо да си вярващ, даже аз адмирирам хора, които не се срамуват да си го признаят, но някак неестествено ми изглежда. И аз вярвам в Бог, ходя редовно на църква, но не се моля на масата преди ядене.

# 962
Тази Дара направо на глиган ми прилича.
Засега само онова момиче Марина ми е симпатична.

ПП Илиян добре се справи, Маги не толкова.
А тези подаръчета икони - голямо преиграване.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 00:14 от Анонимен

# 963
Аз имам чувството, че не могат да измислят какво да подаряват, а този вид икони, доколкото видях са сравнително евтини.Подарък икона от плеймейтка, показваща прелестите си, ми е малко смехотворно и не на място.

# 964
  • София
"Иконите са осветени от свети Мина". Голям жест ѝ е направил. Blush
Joy Joy Joy

# 965
Дара: "Това, че е плейметка не е ПРЕЦЕДЕНТ дали може да готви или не". 'ко каза, 'ко???

# 966
До сега вечеря с косъм имало ли е?Имам чувството, че някои от абсурдите и от абсурдното поведение на участниците е режисирано и са съгласни с тях,само за да са в центъра на медийния цирк и да не залязват.
Вече и аз си го мисля.А майката на плеймейтката сто пъти каза как подкрепя ''изключителната'' си дъщеря да следва мечтите си. JoyТака трябва,всяко малко момиченце,бъдеща плеймейтка!Маги и Дара са с акъл и поведение на 12-13год. девойки.

# 967
Изключително много мразя такива overexcited хора. Пренавити, шумни. Това е ужасно дразнещо! Защо трябва да е толкова шумна и неприятна тая Дара. И лошото е,че децата сега искат да подражават на нея. Дори Илиан се държи по-нормално от нея.

# 968
Че Илиян е китка пред Дара и УАУ Маги. То бива самочувствие, ама нейното беше прекалено.

# 969
С Илиян съм разговаряла(беше ми клиент)изключително възпитано и мило момче .Само дето ме караше да му слушам творчеството, а аз не могаа  Joy Joy Joy

# 970
С Илиян съм разговаряла(беше ми клиент)изключително възпитано и мило момче .Само дето ме караше да му слушам творчеството, а аз не могаа  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

# 971
Той и на продавачката в магазина ѝ пееше..

# 972
  • София
Той и на продавачката в магазина ѝ пееше..

Laughing И гласа зад кадър : "Лепни му касовата бележка на челото и да отива да готви" Grinning

# 973
От тазседмичната групичка са ми симпатични само мъжете. Поетът е малко префърцунен един такъв, но ме забавлява. А гнусният фолк-певец Илиян, всъщност си е свъсем адекватен, но без да пее, ако може, че умиргам права на пайнерските творения. Неговата вечер я пропуснах, мернах набързо какво е предложил и прочетох коментарите ви, стига ми.
Снощи обаче гледах плеймейтката... без да ме дразни като излъчване, нищо от това, което каза или сготви не ми допадна. Финала с иконите и "аз съм много суеверна и много вярваща" ме нокаутира просто.
Русата амбиция ми е адски неприятна, повече от Дара, още от този сериал по ТВ7, в който участваше, мислех си, че е от ролята, но като я гледам и извън роля си ме дразни момичето.

# 974
Вече и аз си го мисля.А майката на плеймейтката сто пъти каза как подкрепя ''изключителната'' си дъщеря да следва мечтите си. JoyТака трябва,всяко малко момиченце,бъдеща плеймейтка!Маги и Дара са с акъл и поведение на 12-13год. девойки.
12- 13 год, ама по-простоватички, нали? Понеже познавам 12-13 г. с повече акъл и от 30 годишни. Peace
Иначе, още ми е недоразумение, как в Капките накараха Коцето Калки да имитира .....Дара. Кога стана звезда, че да я имитират Shocked Shocked  Коцето може да не е чак такъв певец, но да го карат да имитира Дара си беше унизително, че и да се изказва тя за неговото изпълнение ooooh! ooooh!  То шоу да става и се превърна в пародия, де (че и микрофонът му отказа), но все пак
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 11:16 от Nil desperandum!

Общи условия

Активация на акаунт