Електрическа четка за изправяне на коса

• 92 262
  • 230
  •   2
Отговори
# 180
Аз много харесвам този тип четки - дори без много усилия може да си направиш косата добре изглеждаща, при все, че моята е гъста и не задържа прически дълго време. Моята четка е на Филипс и я имам от няколко години - препоръчвам!

# 181
Здравейте отново! Наближава Черен петък Simple Smile Някой да е набелязал четка? Да споделите за нов модел? Или от кой вече наистина сте доволни, след дълга употреба! С гъста, чуплива, дълга до средата на гърба коса съм. Не искам идеално права, а подредена коса, за да не я нося само вързана Simple Smile Гледам в Емаг, но май са стари модели.

# 182
Аз много харесвам този тип четки - дори без много усилия може да си направиш косата добре изглеждаща, при все, че моята е гъста и не задържа прически дълго време. Моята четка е на Филипс и я имам от няколко години - препоръчвам!

Може ли снимка? Simple Smile

# 183
  • София
Виждали ли срте някъде да продават само накрайници, че моя доста се е поразпердушинил. За Ровента става въпрос.

# 184
  • Варна
 Да в Емаг ама гледай хубаво за кой модел е,че аз се прекарах  Laughing. Добре,че си имам ММ та ми го направи да става на моята.

# 185
  • София
prinzesata, може ли линк, че нещо нищо не откривам.

# 186
# 187
  • София
Мерси. Flowers Cherry Blossom
Ще я следя, дано я заредят.

# 188
  • Варна
Здравейте и от мен,

Аз си поръчах Revlon Salon One-Step Hair Dryer & Volumizer, продават я в amazon, в БГ на пазара още я няма. Няма да слагам линк, за да не се сметне за реклама, но ако я потърсите веднага ще ви излезне.

Пристигна за около 7-8 дни, доста бързо честно казано не съм очаквала.

Има страшно много положителни reviews в youtube, а и доооста изгледах аз, за да се запозная.
Има 3 степени - cold, low и High.
Аз я използвах само на low на влажна коса / изкъпах се, подсуших с кърпа и докато се мотам напред назад за 20-30 минс поизсъхна/, изправи се успешно косата, много готино става, лесно се използва, имайки предвид, че съм дооооста схваната в ръцете Grinning.
В reviews в youtube обясняват, че High степента загрява прекалено много, нея не съм я ползвала, за да си пазя косата.

Видях, в няколко предни теми, че някой беше питал за нея, че и аз търсих доста и тук, но нямаше отзиви.

# 189
  • Русе
Здравейте, някой ползвал ли е ел.четката за коса на Vigo? Може ли Реални отзиви за нея

# 190
Здравейте, да побутна темата  Relaxed
Може ли да ми препоръчате хубава четка, която в момента да може да бъде закупена, защото повечето посочени вече ги няма из магазинната мрежа.
Заради хубавите отзиви, като че ли съм се спряла на Ровента Rolling Eyes.
Не търся ефект "преса", по скоро да замести сушене с четка и сешоар (защото това никога няма да успея да го направя като хората).

Благодаря предварително на отзовалите се Sparkling Heart

# 191
  • София
Вземете актуалния модел на Ровента.
Имах преди няколко години, но за съжаление изгоря. След нея купувах няколко по-бюджетни марки, но определено не са с нейното качество. Например - не успяват да въртят четките като нея, а се запъват.
Препоръчвам да има опция за студен въздух и йонизиране. Мисля, че повечето марки имат поне две степени на въздушната струя и обратно въртене.
Добре, че съм си запазила (понеже съм Плюшкин) предпазните кобури на четките от Ровентата, защото другите които съм купувала нямат, а игличките се мачкат при съхранение. Следващата ми пак ще е Ровента.
П.с. за Филипс също съм чела добри отзиви, но нямам личен опит.

# 192
  • Варна
Бейбилис също ето тая е много хубава https://www.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-babyliss-vyrtja … 00e/pd/DXFF8NBBM/ в момента има допълнителни 15% отстъпка

# 193
Моята е Ровента, стар модел е, вероятно вече не се предлага. Но съм доволна - две четки с предпазни кобури, две степени на струята, две посоки на въртене и опция за студен въздух. Доволна съм от марката.

# 194
  • Somewhere in Spacetime
Аз съм с лилавата Ровента ...  от 2014 г. Вече е за пенсия.😁
Много съм доволна, но това, което на мен ми липсва, е приставка за насочване на струята, за да я ползвам като сешоар. Без приставката косата е силно рошава. Затова първо изсушавам със сешоар или  я оставям сама да поизсъхне и тогава минавам с четката.
Иначе е чудесна, с чуплива коса съм и косата ми става супер.

Общи условия

Активация на акаунт