Електрическа четка за изправяне на коса

• 92 347
  • 230
  •   1
Отговори
# 60
nteri, аз не бих купила уред за оформяне под 1000W, защото са неефективни (Филипса е 800W), също смятам, че уредите с по много най различни приставки са неефективни, недомислени и точно те са 500, 600, 700, 800W. 1000W обаче са си напълно достатъчни за целта и ти препоръчвам Ровентата! Четките са им хубави.

Показаният по-долу лилав модел на Ровента е по-стар, но четката е хубава, но отдолу е с непокрит мотор, някак си като отворен вентилатор е от едната страна и при по-дълга коса(стигаща до гърдите) има опасност косата да влезе в четката при сушене и да се заплете, а четката да изгори. По новите модели на Ровента са по-добре домислени и обезопасени отдолу, няма тази опасност и са по-подходящи за дълга коса. Но дали ще вземете розовата или лилавата ефекта е еднакъв!

Относно по-надолу за бухването си зависи това дали е напълно изсушена косата, ако се остави с леко влага в нея, то тя бухва, независимо с какво е сушена. Ако се изсуши добре, косата няма да мръдне и ще е добре оформена.

# 61
Благодаря много! Вече поръчах розовата, пък каквото такова! ! Нямам търпенив да дойде!
Както казах във филипс само ме изкушава правата четка. Някой пробвал ли е как точно става косата с тази приставка?

# 62
  • Down south
От няколко месеца съм горда собственичка на подобна четка. Пътувам често и си мислех, че с тачи четка винаги ще имам перфектна коса, нещо, като по рекламите Simple Smile По-късно ще сложа точната марка, че не я виждам сред изброените.
Имам черна приятелка и тя се кълне в нея, изправяла и косата и т.н.  Да, ама не съвсем. Аз нещо не се справям. Моята е електрическа и се върти в двете посоки, посредством копче.
Явно неще не правя добре, ползвам я на полуизсушена коса, като преди това съм нанесла пяна и пак пада борба, това при положение, че съм с коса до раменете, чуплива и гъста.

Слагате ли някакъв специален продукт, преди ад ползвате четките?

# 63
  • Варна
 Никога не бих си причинила сушене на косата с нанесен стилизант предварително с въртящата четка-това ще е равносилно на брутално оскубване. Стилизант ползвам единствено и само с дифузер.

Преди сушене си нанасям дежурните финиши/в моя случай Маракеш и Нектар термик/ или общо казано термозащита и то сериозна. Ако термото има лека фиксация още по-добре,но с четката не е задължително. Тя стилизира идеално и ефекта трае до следващото миене демек поне 3 дни.

nteri съгласна съм с avianda  всички уреди много в 1,които имам се оказват обикновено нищо в 1  Laughing. Имам една такава маша и то на Ремингтън с 4-5 приставки...е от всичките само пресата за вафли ставаше чат пат и то с много псуване. Добре,че им мина модата на тъпите вафли  Joy По-назад съм писала за моята Ровента-най-любимия ми уред  Embarassed

# 64
  • Down south
При мен работи.
Винаги суша косата си с нанесен стилизиращ продукт (харесва ми, как се изрази, аз не бих се сетила за толкова удачен израз, явно български ми става по-зле)
Както казах моята коса е гъста, твърда и чуплива и за да държи добра форма за 3 дни, трябва да има такъв продукт.
Във фризьорски салон е същото.

# 65
Стилизиращ продукт (пяна, гел, лак, вакса, спрей) се слага на суха коса след изсушаване/оформяне със сешоар/преса. А продуктите, които се слагат преди сушене са термозащити, олиа и други неща и се ползват на влажна коса.

# 66
Flowers HibiscusДойде ми четката.Hug
Естествено още същия ден не се стърпях и пробвах няколко кичура на сухо. Понякога моята фризьорка ме е издухвала така, на суха коса или когато иска да дооформи и се е получавало. Съответно не видях ефект и не се получи  и чинно изчаках да стане ден за миене на косата.
Подсуших леко със сешоара, разделих на сектори и започнах да суша. Страховете ми бяха, че няма да се справя. Да ама не, то е много лесно наистина. Косата се оформи прекрасно, леко подвита в краищата.  Ако моята фризьорка ме издухва по същия начин за 5, на себе си бих поставила 4 ( като степен на удовлетвореност). Точно ефекта, който търсих. Без фризи, мека, обемна и подредена коса. Който търси изправяне като от преса, обаче, според мен това не е неговия уред.
Възхитена съм. Единствено мисля, че също гори косата, не колкото преса, но малко повече от сешоар, но аз все пак я ползвах на степен 2. Все още ще експериментирам, за сега съм я ползвала само 1 път. Мисля, че за зимата ще  е много удачен вариант за мен, защото от сешоара много ми се разпилява и бухва косата. А ако я оставя да изсъхне самостоятелно ми е чуплива, с леки масурчета накрая.
Доволна съм от покупката, благодаря на всички за отзивите.Flowers Hibiscus
Исках само да кажа, че моя колежка от унивеситета си я закупи, тя се беше издухала, но косата й беше твърде слепната. Нейния косъм  е страшно фин и косата се омазнява бързо. Не ми хареса на нейната коса ефекта, но на моята да.
Моята е гъста, средно фин косъм, не се омазнява дори и да мия на 5 дена.

# 67
  • Варна
 Има различни техники на ползване на четката  Wink. Да гледа колежката ти няколко клипчета в тубата как се прави обем на горните пластове. Относно горенето.....термичен уред е все пак и на 2-ра степен си е доста силна. Термозащита и то сериозна,професионална преди всяко ползване решава проблема поне при мен. Но...аз ползвам четката на степен 1 и само за финално полиране и оформяне включвам на 2.

# 68
   Значи тази четка за изправяне на косата не е за мене. Имам достатъчно обем, за да ми прави още обем. Косата ми е гъста и чуплива. Желая да не се разхвърча косата ми, да е мека, подредена и със завити краища.

# 69
  • Варна
 Ами моята е същата и твърдя,че четката прави точно това което искаш  Wink.

# 70
Индивидуално е, моята коса също е много дебела и чуплива и четката ми придава обем. Аз откакто я имам съм се с къса коса и се надявам като порасте да натежава и да спада обема Mr. Green

# 71
Индивидуално е, моята коса също е много дебела и чуплива и четката ми придава обем. Аз откакто я имам съм се с къса коса и се надявам като порасте да натежава и да спада обема Mr. Green

Ето това не искам. Да ми придава обем. И без това е доста бухнала.

# 72
От всичките ми приятелки, които са я пробвали само аз бухвам 😊За това казвам, че е индивидуално

# 73
  • Варна
 Да добавя само,че аз съм с доста дълга коса та обемът в горните пластове ми идва идеален и иаче ще заприличам на зализана  Joy. Наистина  е индивидуално. Опитах се днес да изправя племенницата ми,която е на боб до раменете с четката и нищо не се получи. Наложи се да ползвам четка и сешоара,за да и оформя косата.

# 74
Аз си купих и не съм доволна,не изправя хубаво с чуплива тънка коса съм със средна дължина.

Общи условия

Активация на акаунт