А коя книга четат в момента децата ви? - 7

• 81 728
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Или пък Коледа с Малкия Никола Simple Smile

# 481
Предлагам Изгубеното писмо до Дядо Коледа, моето дете много я харесва, и е с много хубави картинки.Или пък Коледни писма от Феликс, Синята стрела също много харесваме у дома  Peace

# 482
  • София
Заинтересувахте ме със Синята стрела, но не я намерих в интернет книжарниците, в store  пише, че е спряна от продажба, явно е изчерпана. Да сте я виждали някъде?

# 483
Точно това издание на Дамян Яков, което явно е изчерпано, е много красиво. Буквите в цялата книга са сини. Цялото оформление е прекрасно.
Аз я купих от Панаира на книгата в НДК. Сега по сайтовете не я намирам, но може да се свържете с издателството да питате дали имат бройки.
Ето тук кратко ревю, което разкрива голяма част от сюжета и можете да прецените дали ви допада книгата. Джани Родари е много социално ангажиран писател, при това умел и сцените, в които всяка играчка намира своето дете и една по една слизат от влакчето, са много трогателни.
Книгата е доста различна от съвременните, които излъчват една положителна шлифованост в стремежа си никое дете да не вземе да се разстрои от нещо. В тази книга изобщо не е спестена суровата действителност, в която живеят бедните деца, но е направено по брилянтен начин.
Ето го ревюто - http://detskiknigi.com/sinqta-strela-djani-rodari/

Иначе идеята за Коледата на Малкия Никола е много добра.

"Коледни писма от Феликс" е за деца от 3 до 5 години според мен.

# 484
  • София
 Юнa, благодаря. В сайта на издателството също я няма, ще погледна  на новогодишния  панаир на книгата дали няма да извадят нещо. Малкият Никола е предвиден за покупка.

# 485
  • София
Тази също изглежда интересна http://www.colibri.bg/knigi/1506/l-frank-baum-kak-malkiqt-klaus-stana-dqdo-koleda хем ще е нова и по-малка вероятност ще има някое дете да я има.

А моят започва, след голямото чакане да излезе на български -  Сребърната Маска - 4-тата на Магистериум Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 20:43 от Angel_Dust

# 486
"Коледни писма от Феликс" е за деца от 3 до 5 години според мен.
Е, моето седемгодишно я иска от Дядо Коледа:grinning:

# 487
Сигурно е чело предишните на по-ранна възраст и вече се е привързало към поредицата.

# 488
Не е чело...Все забравям, че децата на съфорумките четат на 3 години Stop

# 489
Към "чело" включвaм и някой друг дa му я е чел. Не е зaдължително дa е сaмостоятелно. Имa купищa книги, които сa зa децa нa под-читaтелскa възрaст.

# 490
Няма ли най-накрая да преведат някоя нова книга за Петсън и Финдъс? Въпреки че моята е на 10, пак бих я купила.

# 491
  • Scotland
Няма ли най-накрая да преведат някоя нова книга за Петсън и Финдъс? Въпреки че моята е на 10, пак бих я купила.
Може ли линк? Благодаря!

# 492
# 493
  • Scotland
Благодаря, ще закупя за малкото ми, да му чета. Той е на 5, ще се харесат ли?

# 494
Според мен са точно за тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт