Нашите кухни - 69

• 121 168
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Snowdrop!, Madeleine много хубави кухни, със здраве и удоволствие да се ползват Peace Hug
Кажете какви смесители/батерии купувате за кухните, аз съм се спряла на такъв https://synox.org/908-WEGA-S дали ще ми е ок, не мога да преценя, защото няма къде да видя голям избор на грое Tired

# 256
Madeleine, супер е кухнята! Със здраве да си я ползвате! Всичко както очаквах е изпипано и под конец! Чакаме и аз да видя продължението, на останала част от помещението и баните Heart Eyes

# 257
Благодаря ви!  Hug

mileneira, доживяхме верно, най-вече аз, то това си е направо за черпня!  Laughing Такъв ужас с тоя апартамент, не съм и очаквала да е толкова сложно, ама поне мина, замина, сега да сме живи и здрави, че да успеем и да се порадваме на новичкото! Wink Подът е гранитогрес.

Vayana, компактна изглежда, да, но е достатъчно широка отвътре, за да могат двама души с гръб един към друг да готвят спокойно без да се блъскат. Simple Smile За пенделите съм особено щастлива, голяма са ми любов!  Heart Eyes Искат още малко донагласяне.

Качих набързо няколко снимки, които направих снощи, за да я разгледате кухнята по-отблизо. Тъмнички са, знам, но още и по-хубави ще има по-натам - нека я почистя, да обживее малко, че сега много едно такова строително ми седи още... обаче тя на практика не е и напълно завършена - чака си бар-столчетата. Wink

Ето линк към албума: http://madeleine.snimka.bg/other/kitchen.951789, паролата е "madlen". Wink

За статистиката: вратичките са масив, механизми - Блум, тайният ми шкаф от външната страна на барплота е с пуш-бутон. ani-ali по-горе питаше за смесител - моят е Тека.

drago_2008, страхотни паравани от стена до стена в баните ми сложиха, скоро ще показвам и там какви съм ги сътворила.   Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 20:31 от Madeleine

# 258
Madeleine , моля те сподели какъв цвят се води гранитогреса. Изглежда ми, че има лек сив тон или снимката ме заблуждава.

# 259
  • VARNA
Madeleine, страхотна кухня, по много хубави поводи да се вихриш в нея Simple Smile Бях сигурна, че всичко ще е изпипано и до най-малкия детайл.Поздравления! bouquet

# 260
Madeleine , моля те сподели какъв цвят се води гранитогреса. Изглежда ми, че има лек сив тон или снимката ме заблуждава.
И аз това питам, може ли линк към него?

# 261
И аз това питам, може ли линк към него?

Не, няма сив подтон, много красив цвят е - "средно" (нито тъмно, нито светло) кафяво си е, без досадни червеникави или жълтеникави нюанси. Нямам хубава снимка да ви покажа, като изчистя побелелите фуги ще видите колко хубаво стои. Мисля, че този цвят "дърво" е като дънките и е много подходящ за под - на всичко отива и затова е "timeless". Заповядайте линк към серията: http://studiosense.bg/product/1307/granitogres-freetime.html , цвят "Marrone", но в сайта не е много референтен, по-добре идете и го вижте на място.

# 262
Честита кухня! Отблизо белите плочки са бонбон!

# 263
Бонбон, но да си ги гледаш. Като вземеш да пържиш newsm78 newsm78, не знам. Как се почиства фугата от пръски мазнина newsm78

# 264
Бонбон, но да си ги гледаш. Като вземеш да пържиш newsm78 newsm78, не знам. Как се почиства фугата от пръски мазнина newsm78

А, да бе, само ще ги гледам!  Joy Никакво гледане, яка експлоатация ги чака плочките и не само тях - ще готвя до откат в тази кухня, не си мислете, че ми е само за красота. Grinning

# 265
Дочаках и аз да я видя тази кухня.Madeleine, много е хубава!Плочките са уникални.Наистина си се справила чудесно.Със здраве да я ползвате.Всичко е съчетано с много стил и вкус.Цветът на стените също много ми хареса.Може ли да споделиш какъв номер и цвят се води?Моята идея за кухня е бял гланц,бели плочки,черен плот и сив  гранитогрес за пода.Не мога да реша какъв цвят да са ми стените /пък и бялото идва доста/.Съседното помещение е в пепел от рози и ми се искаше да бъде в тази гама цветове.Ако направя стените млечно сиви ще подхожда,но помещението е тъмно /дълъг бокс с врата към малка тераса и без прозорец/.
Моля момичета споделете вашето мнение.Другата седмица ще дойдат плочките и трябва да започнем ремонта,а аз не съм решила какъв да е цветът.

# 266
Благодаря ви!  Hug

mileneira, доживяхме верно, най-вече аз, то това си е направо за черпня!  Laughing Такъв ужас с тоя апартамент, не съм и очаквала да е толкова сложно, ама поне мина, замина, сега да сме живи и здрави, че да успеем и да се порадваме на новичкото! Wink Подът е гранитогрес.

Vayana, компактна изглежда, да, но е достатъчно широка отвътре, за да могат двама души с гръб един към друг да готвят спокойно без да се блъскат. Simple Smile За пенделите съм особено щастлива, голяма са ми любов!  Heart Eyes Искат още малко донагласяне.

Качих набързо няколко снимки, които направих снощи, за да я разгледате кухнята по-отблизо. Тъмнички са, знам, но още и по-хубави ще има по-натам - нека я почистя, да обживее малко, че сега много едно такова строително ми седи още... обаче тя на практика не е и напълно завършена - чака си бар-столчетата. Wink

Ето линк към албума: http://madeleine.snimka.bg/other/kitchen.951789, паролата е "madlen". Wink

За статистиката: вратичките са масив, механизми - Блум, тайният ми шкаф от външната страна на барплота е с пуш-бутон. ani-ali по-горе питаше за смесител - моят е Тека.

drago_2008, страхотни паравани от стена до стена в баните ми сложиха, скоро ще показвам и там какви съм ги сътворила.   Simple Smile
Здравей, много е хубава кухнята! Мисля, че и нашия гранитогрес е същия Simple Smile Може ли да кажеш е какъв е  плота?

# 267
Благодаря ви!  Hug

Здравей, много е хубава кухнята! Мисля, че и нашия гранитогрес е същия Simple Smile Може ли да кажеш е какъв е  плота?

И дръжкитеее Simple Smile)

# 268
  • Sofia
И кой или къде е правена ? Simple Smile

# 269
Все ми е едно - от години не пържа Wink.

Общи условия

Активация на акаунт